Jak Bić Pradawne Bossy #by Rosierek
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:29
Nuta kozak .. Poproszę tytuł na pw
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:30
hahahahaha komedia jak Rosiek to już tam ryczy
- ღ ∙† кιиgѕѕтσи ღ lubi to
a tak sie upierali ze tacy porzadni sa
- ` Pѕυנкα ., ღ ∙† кιиgѕѕтσи ღ, Charmed i 1 inna osoba lubią to
"Ja gram czysto, możecie mnie sprawdzać"
#6 Guest_dfdfgxbc435_*
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:33
Ja tutaj nic nie widze na tym filmie, co do bossów to nie raz tak jest ze da sie bic przez chwile na koniu, wiec nie wiem o wy tutaj macie.
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:35
Ja tutaj nic nie widze na tym filmie, co do bossów to nie raz tak jest ze da sie bic przez chwile na koniu, wiec nie wiem o wy tutaj macie.
Nie odpycha z jaszczura na wolnej przestrzeni. Nawet jak z niego zszedł, widać, jak kończy combo, bo zadaje ostatni hit, który powinien odepchać bossa. W dodatku coś za bardzo się świeci ten pradawny. Może na test chłopaczki? Kto ubija w 19 sekund pradawnego bossa? Albo w minute i 20 sekund zorda, co, sanderin?

- Avito lubi to
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:37
Beka ogólnie, nie wiedziałam, że na tak prostym serwerze trzeba czegoś takiego używać.
Wgl jak można używać oO ja to nawet hacków nie umiem odpalić
- Charmed lubi to
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:39
Pokaż jakieś zaświadczenie od okulisty o 100 % sprawności wzrokowej .. Nie powinni takich ludzi dopuszczać do ruchu miejskiego bo powie na czerwone zielone :/
- нαιℓ∂єѕтяσуєя™, Avito i Digifinn lubią to
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:40

- Proud lubi to
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:40
Nie odpycha z jaszczura na wolnej przestrzeni. Nawet jak z niego zszedł, widać, jak kończy combo, bo zadaje ostatni hit, który powinien odepchać bossa. W dodatku coś za bardzo się świeci ten pradawny. Może na test chłopaczki? Kto ubija w 19 sekund pradawnego bossa? Albo w minute i 20 sekund zorda, co, sanderin?
Ty nie masz pojęcia o czym mówisz.
- tenorek lubi to

Napisano 15 lipiec 2018 - 10:44
Hah jacy amatorzy xD Nawet podstaw metina nie znacie. Na filmie nic nie zwykłego nie ma, prócz twoich lagow. Jakbym czegoś używał to boss którego bilem z jaszczura u Ciebie na ekranie by odleciał, no chyba że miałeś coś odpalone i zapomniałeś wyłączyć
Podać ci konfigurację mojego sprzętu + testy łącza internetowego? Może ubijesz przy adminie bossa pradawnego w 19 sekund, albo zorda w minute z groszami?
- Yamacho lubi to
Napisano 15 lipiec 2018 - 10:47
Podać ci konfigurację mojego sprzętu + testy łącza internetowego? Może ubijesz przy adminie bossa pradawnego w 19 sekund, albo zorda w minute z groszami?
Nie potrzebuje konfiguracji, wystarczy film na którym widać że cię laguje.
Co do bossów śmiało mogę ubić, mogłeś podjechać bliżej, to byś zobaczył dla kogo poleciała 2 szkata. 19 sek wynika z tego że ktoś tego bossa zaczął bić i odpuścił. Ale co ja wam będę tłumaczył

Napisano 15 lipiec 2018 - 10:47
Na filmiku zakrywasz swój 100lvl?
- tenorek lubi to

Napisano 15 lipiec 2018 - 10:48
Nagrywał z panczoNa filmiku zakrywasz swój 100lvl?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych