#PermRosierek
Ciekawe ile jeszcze razy dostanie perma i ile razy wyżebra kolejnego ub xDDDDD
Napisano 15 lipiec 2018 - 13:13
Postać została zablokowana do czasu wyjaśnienia. Żeby nie przedłużać to sprawdzimy wszystkie postacie które robiły zorda tylko w zeszłym tygodniu.
Spoiler
Dużo tego jest panie Adminie z miłą chęcią bym pomógł żeby już rosiek długo by nie czekał na rozstrzygniecie jego być albo nie być na serwerze
Użytkownik Avito edytował ten post 15 lipiec 2018 - 13:13
Napisano 15 lipiec 2018 - 13:24
Nie czytałem wszystkich komentarzy ale czasami po prostu tak kogos widac szczegolnie na jaszczurze
Ps nie ładnie sprzedawać kolegów :c
Napisano 15 lipiec 2018 - 13:26
Nie czytałem wszystkich komentarzy ale czasami po prostu tak kogos widac szczegolnie na jaszczurze
Ps nie ładnie sprzedawać kolegów :c
Jak wtedy Prouda na scianie na orkach na zuo, jak na przekletej ziemi kogos tez kogos, dlugo mozna wymieniac, jak na filmiku ktory byl na forum o ww tez na wh ? I typ nie dostal bana bo tez nic niby nie bylo widac takze ten
Napisano 15 lipiec 2018 - 15:42
a boss sie swieci jak żarówka.. nawet na tym co nagrywał acynox gdy zbijał LisErsQ bossa robiącego za choinke bożonarodzeniową
variatorus vs boss nawet 1/4 tego sie nie swieci boss od zadawanych hitów
Użytkownik Pacam edytował ten post 15 lipiec 2018 - 15:43
Napisano 15 lipiec 2018 - 15:47
Ciekawe ile jeszcze razy kupisz bryłki i sprzedaż goscia od którego kupowaleś tracąc bryłki i kase xDDDD#PermRosierek
Ciekawe ile jeszcze razy dostanie perma i ile razy wyżebra kolejnego ub xDDDDD
Użytkownik Nurahion edytował ten post 15 lipiec 2018 - 15:49
Napisano 15 lipiec 2018 - 16:03
Musze poczekac az Rosiek zacznie znow sprzedawac
Napisano 15 lipiec 2018 - 16:06
haha śmieszy jesteś aż żałosny, przykro przykroNic mi o tym nie wiadomo xd
U Rośka mam za pół ceny to poczekam na niego xd
Napisano 15 lipiec 2018 - 16:07
a boss sie swieci jak żarówka.. nawet na tym co nagrywał acynox gdy zbijał LisErsQ bossa robiącego za choinke bożonarodzeniową
variatorus vs boss nawet 1/4 tego sie nie swieci boss od zadawanych hitów
Boss jak choinka to się tutaj świecił widać EWIDENTNIE HACKA, boss lata na wszystkie strony a hity wchodza, na tym filmie co próbowaliście zabłysnąć boss stoi caly czas przy postaci jak to na combo. Ja to się dziwię, że te osoby dalej grają na serwerze i mają dalej eq, bo jak Kinek zrobił co zrobił to EQ=DELETE, no ale
Użytkownik кσмιѕαяzуκ™ edytował ten post 15 lipiec 2018 - 16:09
Napisano 15 lipiec 2018 - 16:09
Od chlorexa kup sobie, ostatnio sie chwalił że sprzedaje
Pisząc takie coś bezpodstawnie i dowodów jesteś tyle wart co na zdj 65kg skory i osci.
Napisano 15 lipiec 2018 - 16:12
hahah co prawda boli? Ojć jak przykroGorszego Pajaca od Ciebie to na tym serwerze nie ma xD
Chcesz podyskutowac to zapraszam na pw a nie robisz tu syf.
Oho ależ ostre słowa, widze że mierzysz oczami kg no no kozaczek, uraziło Cie to że napisałem jak jest?Pisząc takie coś bezpodstawnie i dowodów jesteś tyle wart co na zdj 65kg skory i osci.
Napisano 15 lipiec 2018 - 16:22
hahah co prawda boli? Ojć jak przykro
Oho ależ ostre słowa, widze że mierzysz oczami kg no no kozaczek, uraziło Cie to że napisałem jak jest?
Nie widocznie lubisz szukać zaczepki szkoda ,że za pewne tylko w necie;) Bo byś mieszkał ale w szpitalu.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych