Masz pytania odnośnie Turnieju Napisz a odpowiem
Link do informacji o turnieju http://www.forum.vir...e/#entry1168680
Użytkownik DiabelQ edytował ten post 20 lipiec 2018 - 10:35
Napisano 20 lipiec 2018 - 10:34
Masz pytania odnośnie Turnieju Napisz a odpowiem
Link do informacji o turnieju http://www.forum.vir...e/#entry1168680
Użytkownik DiabelQ edytował ten post 20 lipiec 2018 - 10:35
Napisano 20 lipiec 2018 - 11:11
O co w tym chodzi, bo nie czaje ^^
Napisano 20 lipiec 2018 - 11:22
- 1 Miejsce wybrany item +3 ulepszenia w górę [Item nie może mieć większego levelu niz przedział] (10 worków na bryłki oraz 10 medali) mnożone przez ilość par
O co w tym chodzi, bo nie czaje ^^
ty dajesz item ja podnoszę go o 3 poziomy w góre z +6 robię +9 itp
Napisano 20 lipiec 2018 - 11:35
ty dajesz item ja podnoszę go o 3 poziomy w góre z +6 robię +9 itp
O ten kawałek mi chodzi.
I czy można zapisywać się na kilku przedziałach?
Użytkownik zαιкєя edytował ten post 20 lipiec 2018 - 11:35
Napisano 20 lipiec 2018 - 11:40
Dlaczego mój zapis zostal odrzucony?
Napisano 20 lipiec 2018 - 11:44
- [Item nie może mieć większego levelu niz przedział] (10 worków na bryłki oraz 10 medali) mnożone przez ilość par
O ten kawałek mi chodzi.
I czy można zapisywać się na kilku przedziałach?
Tak można się zapisać na rożne przedziały ale nie można przekładać eq ani pożyczać bijemy się tylko we swoim eq Bede sprawdzał id przedmiotów osób które biorą udział te same id u 2 róznych postaci ban 7 dni na oba konta.
osoba która wygra w przedziale 160 tylko do tego levelu może dać item aby podnieść +
Jeżeli zapisze się 16 osób to jest 8 par czyli 10*8 daje nam 80
Dlaczego mój zapis zostal odrzucony?
Tak jak napisane osobom uważającym się za Pseudo TOP 1 mówię nie
Napisano 20 lipiec 2018 - 11:45
Tak można się zapisać na rożne przedziały ale nie można przekładać eq ani pożyczać bijemy się tylko we swoim eq
Bede sprawdzał id przedmiotów osób które biorą udział te same id u 2 róznych postaci ban 7 dni na oba konta.
osoba która wygra w przedziale 160 tylko do tego levelu może dać item aby podnieść +
Jeżeli zapisze się 16 osób to jest 8 par czyli 10*8 daje nam 80
Czyli jak zrobie sobie eq na tamte konto, ale za bryłki ze swojego głównego to będzie dobrze?
Napisano 20 lipiec 2018 - 11:47
Masz jakieś wątpliwości co do tego,że jestem TOP1? Po to jest turniej aby wyłonić najlepszego, dlaczego więc "faworyzujesz" innych graczy zabraniając mi (i podejrzewam,że nie tylko mi xD) możliwość udziału ?
Użytkownik RσѕιєяєK edytował ten post 20 lipiec 2018 - 11:47
Napisano 20 lipiec 2018 - 11:47
Czyli jak zrobie sobie eq na tamte konto, ale za bryłki ze swojego głównego to będzie dobrze?
jeżeli będzie tylko twoje nie pożyczone itp to nic się nie stanie
Masz jakieś wątpliwości co do tego,że jestem TOP1? Po to jest turniej aby wyłonić najlepszego, dlaczego więc "faworyzujesz" innych graczy zabraniając mi (i podejrzewam,że nie tylko mi xD) możliwość udziału ?
Jeżeli byś umiał czytać ze zrozumieniem to by tych postów nie było. Zapoznaj się z informacją o Turnieju. Po drugie coś mówiłem na TS3.
Na serwerze było organizowanych masa turniejów a jakoś nie kojarzę byś któryś wygrał.
Dla mnie twój udział w Turnieju bądź jakim kolwiek evencie organizowanym przeze mnie uważam za zakończony na rozpoczęciu eventu, Chyba że dostaniesz pisemną zgodę od Jarosława K.
Użytkownik DiabelQ edytował ten post 20 lipiec 2018 - 12:03
Napisano 20 lipiec 2018 - 12:01
jeżeli będzie tylko twoje nie pożyczone itp to nic się nie stanie
Jeżeli byś umiał czytać ze zrozumieniem to by tych postów nie było. Zapoznaj się z informacją o Turnieju. Po drugie coś mówiłem na TS3.
Na serwerze było organizowanych masa turniejów a jakoś nie kojarzę byś któryś wygrał.
Dla mnie twój udział w Turnieju bądź jakim kolwiek evencie organizowanym prze zemnie uważam za zakończony na rozpoczęciu eventu, Chyba że dostaniesz pisemną zgodę od Jarosława K.
I czego wprowadzasz ludzi w błąd ? Kłamiąc,że nie wygrałem żadnego turnieju ? Mam Ci przypomnieć? Czy sam sięgniesz do archiwum?
Napisano 20 lipiec 2018 - 12:05
I czego wprowadzasz ludzi w błąd ? Kłamiąc,że nie wygrałem żadnego turnieju ? Mam Ci przypomnieć? Czy sam sięgniesz do archiwum?
Może nie pamiętam pokaz mi ten turniej. "Jedna jaskółka wiosny nie czyni"
Napisano 20 lipiec 2018 - 12:08
Może nie pamiętam pokaz mi ten turniej. "Jedna jaskółka wiosny nie czyni"
Co ty wgl piszesz Niestety nie mam dostępu do archiwum z tego działu. http://www.forum.vir...bawy-serwerowe/
Jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz, Turniej był na jesień 2017r.
Na tym koncze dyskusje,bo zostane "uciszony" jak zawsze
Napisano 20 lipiec 2018 - 14:01
Mógłbym się dowiedzieć z jakiego powodu zostałem usunięty z turnieju?
Napisano 20 lipiec 2018 - 15:01
Mógłbym się dowiedzieć z jakiego powodu zostałem usunięty z turnieju?
Napisano 20 lipiec 2018 - 15:03
To jest chyba oczywiste, że każdy członek Amnezji uważa się za TOP1, więc po co sie w ogóle pytasz?
No tak, ale przyda sie ulepszenie czegos o 3 plusy, cos sie kupi i akurat bedzie +9 xD
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych