Proponuje dodac do regulaminu zakazu przywolywania petsa na wszystkich przedziałach prócz Maxymalnego,
Użytkownik Sumers edytował ten post 22 lipiec 2018 - 17:12
Napisano 22 lipiec 2018 - 17:10
Proponuje dodac do regulaminu zakazu przywolywania petsa na wszystkich przedziałach prócz Maxymalnego,
Użytkownik Sumers edytował ten post 22 lipiec 2018 - 17:12
Napisano 22 lipiec 2018 - 21:24
Napisano 23 lipiec 2018 - 05:46
Temat trochę wyczyszczony patrze ze nie których trochę poniosło.
Wracając do samego Turnieju :
1. Petsy dozwolone tylko w ostatni przedziale ( nie maja takiego wpływu na walkę jak na niższych przedziałach)
2. Petsy myślę ze możemy potraktować jak item i ulepszyć go ( tylko na innej zasadzie niż reszta itemów) [Jak coś wymyśle napisze]
3. Może następny Turniej zrobimy 2 vs 2 -- wszystko zależy od przebiegu tego
4. Turniej nie ma ustalonej godziny o wszystkim dowiemy se na dzień przed rozpoczęciem meczu na forum ( będzie można raz przesunąć walkę)
5. Osoby z Maksymalnym EQ mogą brać udział, event jest zabroniony dla Pseudo graczy oraz Czarnej listy moich eventów
Napisano 23 lipiec 2018 - 06:30
Napisano 23 lipiec 2018 - 07:16
No i na razie Dwie osoby które odkąd pamiętam ogłaszają wszem i wobec ze są Top 1 zostały usunięte.
Może mało siedzę na forum jeszcze mniej na grze ale jakoś nie zauważyłem żeby ten użytkownik jakoś się tym chwalił.
Napisano 23 lipiec 2018 - 07:21
Pokaz mi ze jest to zabronione, a jesli malo siedzisz na grze i forum to moze nie powinienes prowadzic tego eventu co? Od prowadzenia eventów są GM i Admin.
Napisano 23 lipiec 2018 - 07:29
Popularny
Pokaz mi ze jest to zabronione, a jesli malo siedzisz na grze i forum to moze nie powinienes prowadzic tego eventu co? Od prowadzenia eventów są GM i Admin.
Jeżeli tak bardzo Ci to przeszkadza ze prowadzę event to Umieszczam Cie i całą waszą "śmieszną" gildie na Czarnej liście -- Od dziś do odwołania macie zakaz brania udziału w jakim kolwiek evencie prowadzonym przeze mnie. Dalszą dyskusje z wami uważam za zakończoną.
Użytkownik DiabelQ edytował ten post 23 lipiec 2018 - 08:35
Napisano 23 lipiec 2018 - 08:19
nie długo nie będzie miał kto brać udziału w twoich eventach jak tak dalej pójdzie
Napisano 23 lipiec 2018 - 12:18
Napisano 24 lipiec 2018 - 05:17
Pozwoliłem sobie na wyczyszczenie ponowne tematu, przy kolejnych postach nie związanych z tematem będę nagradzał punktami.
Czy ja napisałem gdzieś ze ich nie lubię dlatego mają zakaż, jestem prowadzącym ten event i takie napisałem zasady nie inne a jak ktoś nie umie czytać i szuka dziury w całym to nie moja wina.
Piszecie ze kogoś faworyzuje , bardziej lubię To mnie tylko rozbawia - jakbym taka była prawda to niektórzy już dawno by byli na innym serwerze
[Te osoby dobrze wiedzą o kim mówię i o czym] na tym zamykam temat faworyzowania kogoś czy gildii.
Temat ma służyć pytaniom dotyczącym Turnieju PvP a nie czy ktoś zrobił czy robi eq. Posiadane EQ czy jego robienie to Sprawa osoby posiadającej te eq a nie "Specjalistów" od wszystkiego na forum. Proponuje zając się tylko swoim eq a nie cudzym a życie będzie łatwiejsze i milsze. Taka skromna uwaga z mojej strony
Użytkownik DiabelQ edytował ten post 24 lipiec 2018 - 05:18
Napisano 24 lipiec 2018 - 05:23
Napisano 24 lipiec 2018 - 05:43
Co do ulepszania peta:
3 miejsce - pojedyncze ulepszenie.
2 miejsce - pierwsze ulepszenie bez ulep, na drugie uczestnik musi mieć połowę tych ulepek.
1 miejsce - pierwsze wbicie Free, drugie połowa ulep, trzecie całość ulep.
Myślę, że to I tak fajna opcja, bo jednak 100% gwarantowane.
Ciekawe rozwiązanie ale muszę zaznaczyć ze aby ulepszyć komuś item// petsa muszę go dostać na handlu a jak wiemy niektórymi petsami nie można handlować wiec gracz będzie musiał go spakować.
Wiec tu trzeba jakoś to rozsądnie napisać bądź zrezygnować z ulepszania petsa
Napisano 24 lipiec 2018 - 05:55
Do arry włącznie, spakowanie petsa to żaden problem. Dalej pakowanie odbywa się metalem, więc można to uznać za podniesienie o jeden plusCiekawe rozwiązanie ale muszę zaznaczyć ze aby ulepszyć komuś item// petsa muszę go dostać na handlu a jak wiemy niektórymi petsami nie można handlować wiec gracz będzie musiał go spakować.
Wiec tu trzeba jakoś to rozsądnie napisaćbądź zrezygnować z ulepszania petsa
Użytkownik Digifinn edytował ten post 24 lipiec 2018 - 05:59
Napisano 24 lipiec 2018 - 06:35
Do arry włącznie, spakowanie petsa to żaden problem. Dalej pakowanie odbywa się metalem, więc można to uznać za podniesienie o jeden plus
EDIT: Tylko kurde, właśnie. Na handlu go nie dostaniesz... :x
EDIT2: Dodaj po prostu w regulaminie, że w przypadku ulepszania petsa - musi on już być w szkacie. I tyle ;p
Bardziej bym był skłony na takie rozwiązanie :
1 miejsce zamiast +3 ulepszania itemu po 6 ulepszaczy petsa maksymalny przedział // po 3 pozostałe przedziały
2 miejsce zamiast +3 ulepszania itemu po 4 ulepszaczy petsa maksymalny przedział // po 2 pozostałe przedziały
3 miejsce zamiast +3 ulepszania itemu po 2 ulepszaczy petsa maksymalny przedział // po 1 pozostałe przedziały
Napisano 24 lipiec 2018 - 10:40
1 miejsce zamiast +3 ulepszania itemu po 6 ulepszaczy petsa maksymalny przedział // po 3 pozostałe przedziały
to znaczy w tym sensie że po 3x full ulepszaczy ta?.
W sensie jak na ulepszenie papugi potrzeba 2000szkat to za 1 miejsce dostaje się ich 6000 tak?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych