Dodaje to ponieważ każdy sie pruje że to ja niby go okradłem
Napisano 15 listopad 2018 - 15:12
Napisano 15 listopad 2018 - 16:43
Aha
Napisano 15 listopad 2018 - 16:55
Moim zdaniem, osoby które coś dają nawet "znajomym, kolegą czy przyjacielowi" robią to na własną odpowiedzialność i jak to stracą to na miejscu administracji nie ingerował bym w to, jest to czysta głupota i brak zdrowego rozsądku. Ciekawe jestem czy w życiu realnym po kilka tygodniach znajomości dasz komuś samochód albo co lepsza kartę do bankomatu z pinem... Współczuje straty, jednak masz to o co się prosiłeś, następny raz zastanowisz się 100 razy zanim komuś coś dasz. A tutaj od pewnego czasu roi się od osób które kradną, sprzedają to za bryłki a bryłki za pln opitalają.... Ostatnio aż byłem pełen podziwu kto ryzykuje utratą konta za handel bryłkami, ale każdy ma wolną wolę i wie co robi, chyba nie noszą głowy dla ozdoby... Pozdrawiam!
- Admin i CiumCium lubią to
Napisano 15 listopad 2018 - 20:10
Popularny
Pare dni temu, na pytanie czemu "dajesz dostęp osobom których nawet na oczy nie widziałeś" stary stażem gracz, z wielkim zdziwieniem odpowiedział... jak to przecież widziałem go na skype.
Tak że świat się zmienia, a demografia leci na łeb.
- Rosierek, SlodkiMisiek., Mansoon i 13 innych osób lubią to
Napisano 16 listopad 2018 - 08:06
Pare dni temu, na pytanie czemu "dajesz dostęp osobom których nawet na oczy nie widziałeś" stary stażem gracz, z wielkim zdziwieniem odpowiedział... jak to przecież widziałem go na skype.
Tak że świat się zmienia, a demografia leci na łeb.
Innymi słowy Wojtek zapraszam cię na skype, podaj mi login hasło do [GA] i do konta w banku napewno nic nie zrobie xd;)
Napisano 16 listopad 2018 - 15:05
Napisano 01 grudzień 2018 - 12:38
https://www.forum.vi...azdorsekjuriti/
Autor tego tematu dał się wrobić mimo że o ostrzegałem wielokrotnie i po raz drugi dał się okraść
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
K; EQ PVP 255Napisany przez Alkoholik♥ , 26 paź 2024 |
|
|
||
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →