Witam mam problem z clientem, jak i z Zaginioną Krainą v2, nie wiem w sumie co jest nie tak.
Na zaginioną chodzę razem z buffem, od zawsze, na dwa konta.
Mój problem jest taki że gdy chce wziąć spocik Śmierci one stoją w miejscu, a obrażenia dla mnie są zadawane.
Drugi problem jest taki, że będąc na buffie, nie widzę wojownika, a będąc na wojowniku, nie widzę buffa.
Nigdy się z tym nie spotkałem, do tej pory było wszystko dobrze.
Chodziłem dzisiaj na zaginioną około 20 razy, bo miałem 25 medali zakupionych w IS. Po krótkiej przerwie chciałem je wykorzystać ale pokazał się ten problem.
Na dodatek dwa medale portalu zostały zmarnowane, ponieważ przez ten błąd nie idzie zrobić tego... dungeonu ?
Chociaż może moja nadzieja jest wątpliwa, ale może zostaną mi one zwrócone ? Bo w sumie to nie moja wina.
I jak to naprawić?
Gdy pojawił się problem zrobiłem restart clienta, po czym spróbowałem raz jeszcze, niestety nie przyniosło to żadnych efektów.
Dla jasności dołączam SS:
https://www.forum.vi...0226_211737.jpg
https://www.forum.vi...0226_211647.jpg
https://www.forum.vi...0226_211654.jpg
Dla jasności... client nie był modyfikowany w żaden sposób, wszystkie pliki w nim zawarte są oryginalne.
Z góry dzięki za pomoc.
Posted 26 February 2019 - 19:33
Posted 26 February 2019 - 19:37
Posted 26 February 2019 - 19:39
Masz najnowsza wersje gry?
Oczywiście że tak
EDIT:
Po kolejnym restarcie clientu postanowiłem że sprawdzę raz jeszcze, błąd się naprawił, teraz jest wszystko okej.
Ale skoro był to błąd, to musi być jakaś przyczyna ?
Edited by Sedite, 26 February 2019 - 19:48.
Posted 26 February 2019 - 19:49
Z tym dmg, to czasami się tak buguje jeśli jest klient za długo włączony. Polecam co jakiś czas resetowac clienta, a to że jednej postaci nie widzisz z drugiej to wystarczy zrobić kilka kroków jedna i drugą.
Posted 26 February 2019 - 19:52
Z tym dmg, to czasami się tak buguje jeśli jest klient za długo włączony. Polecam co jakiś czas resetowac clienta, a to że jednej postaci nie widzisz z drugiej to wystarczy zrobić kilka kroków jedna i drugą.
Resetowałem i wchodziłem tam raz jeszcze, było to samo. Postacią biegałem z końca w koniec, jak i również wsiadałem i zsiadałem z konia z nadzieją że się naprawi bo nie chciałem wychodzić żeby nie stracić medalu, ale mimo wszystko nic to nie dało.
Lecz tak jak napisałem wyżej teraz już jest dobrze, ale tak być nie powinno..
Edited by Sedite, 26 February 2019 - 19:53.
Posted 26 February 2019 - 19:57
Przenieś może klienta na inną partycje, problem leży po stronie komputera kiedyś widziałem coś takiego u siebie na laptopie przy uszkodzonym dysku.
Jeśli chodzi o zwrot medali to proszę o kontakt na support.
Posted 26 February 2019 - 20:01
Przenieś może klienta na inną partycje, problem leży po stronie komputera kiedyś widziałem coś takiego u siebie na laptopie przy uszkodzonym dysku.
Jeśli chodzi o zwrot medali to proszę o kontakt na support.
Tak też zrobiłem, dzięki.
Posted 26 February 2019 - 20:04
Tak też zrobiłem, dzięki.
Nie ma za co z tym że mam wątpliwości czy wogle czytasz nasze odpowiedzi, ponieważ na 5 wysłanych przez ciebie zgłoszeń nie odpisałeś na żadne.
Posted 26 February 2019 - 20:05
Też tak kiedyś miałem, ale minęło
Posted 26 February 2019 - 20:10
Nie ma za co z tym że mam wątpliwości czy wogle czytasz nasze odpowiedzi, ponieważ na 5 wysłanych przez ciebie zgłoszeń nie odpisałeś na żadne.
Czytam czytam, na zgłoszenie, które wysłałem niedawno nie dostałem odpowiedzi.
A na poprzednie zgłoszenia wydaje mi się że odpisywałem, tylko niepotrzebnie robiłem to przez support, zamiast na email poprzez "odpowiedź".
Chociaż już później się poprawiłem
PS: Sorry za zamieszanie.
Edited by Sedite, 26 February 2019 - 20:10.
Posted 27 February 2019 - 07:00
Also tagged with one or more of these keywords: Potrzebuję pomocy, Nowość
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Oferty przedawnione →
K; EQ PVP 255Started by Alkoholik♥ , 26 Oct 2024 |
|
|
||
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →