Best Answer lKrzychuTM , 05 April 2019 - 13:24
Dobrze mówisz najwięcej do powiedzenia ma ten co jest najmniej w temacie . Więc po co się udzielasz? Mówisz że mało zauważacie hmm jak widać to zauważyłeś .Mówisz kim będziecie w przyszłości .. w przyszłości to ja mogę być nawet księdzem i będziesz mógł wylewać u mnie swoje żale . Mowienię co będzie w przyszłości to tylko gdybanie bez pokrycia . Wystawieni na ts ciekawe czemu patologi mamy słuchać można rozmawiać normalnie z niektórymi osobami od was ale jak wbija x osób i nawzajem się przekszykuja to co Ty chcesz usłyszeć ? A pytanie was o co kolwiek nie ma sensu jedyny argument to "połamiemy was " . Co do argumentów nie słyszałem normalnych od was .Co do hipokryzji temat rzeka każdy podany przykład i tak zostanie wyparty. Grałeś przeciwko im teraz z nimi więc mówienie o hipokryzji jest chyba nie na miejscu . Dyskutować nie chcesz nic dziwnego bo wiesz tyle ile uslyszaleś od gildi i oczywiste jest że będziesz jej bronił . Piszemy do randomów żeby do was nie dochodzili? Dobrze wiedzieć jak oceniacie ludzi ale w sumie co się dziwić jak nie odbiegasz wcale jak Ty to napisałeś od tych "Randomów" ale widzę że szukasz atencji na innych płaszczyznach i próbujesz coś udowodnić .Zacznij spełniać swoje wróżby przyszłości . I mam nadzieję że już tak jak obiecaleś był to ostatni post w tym temacie.
Ps : Jeśli znowu będziesz pisał tu posty to będzie lekka hipokryzja nie uważasz?
Go to the full post