Na nowym pietrze powinno dropić kd +10 ostrze mino +20 i pradawna +9 to by było ciekawe

Napisano 07 lipiec 2019 - 05:52
Napisano 07 lipiec 2019 - 06:51
Tych co dali głos na tak zapraszam na leczenie zamkniete...
Darmowa mapa a cebule chca jeszcze wiecej...
Żenada wstyd kompromitacja, to moze dajmy jeszcze mape na 1lvl z ktorej medale i zloto lota?
Napisano 07 lipiec 2019 - 07:47
Tych co dali głos na tak zapraszam na leczenie zamkniete... Darmowa mapa a cebule chca jeszcze wiecej... Żenada wstyd kompromitacja, to moze dajmy jeszcze mape na 1lvl z ktorej medale i zloto lota?
Ripa też masz darmowego, który daje nam złoto. To ma być ułatwiony zarobek bo to jest jak wspomniałam wcześniej łatwa mapa na której kady powinienen dać rade, a nie wymyślać niewiadomo jakie silne bossy lub przpustki na, której trafienie było by 0,00001% ....
- Sardaar lubi to
(...) Ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze.
Napisano 07 lipiec 2019 - 07:57
Ripa też masz darmowego, który daje nam złoto. To ma być ułatwiony zarobek bo to jest jak wspomniałam wcześniej łatwa mapa na której kady powinienen dać rade, a nie wymyślać niewiadomo jakie silne bossy lub przpustki na, której trafienie było by 0,00001% ....
Tak dajmy taki drop zeby nikt nie latal zorda ani innych mapek bo przecie ww darmowe i najbardziej bedzie wtedy oplacalne
Przemysl czasem co ty za glupoty piszesz
Użytkownik PasiaG edytował ten post 07 lipiec 2019 - 08:11
Napisano 07 lipiec 2019 - 09:15
Tych co dali głos na tak zapraszam na leczenie zamkniete...
Darmowa mapa a cebule chca jeszcze wiecej...
Żenada wstyd kompromitacja, to moze dajmy jeszcze mape na 1lvl z ktorej medale i zloto lota?
A może sam sobie załatw leczenie zamknięte, wejście nie musi być darmowe na nastepne piętro tak jak to ma w przypadku zorda..
Napisano 07 lipiec 2019 - 09:50
A może sam sobie załatw leczenie zamknięte, wejście nie musi być darmowe na nastepne piętro tak jak to ma w przypadku zorda..
Tobie moge zalatwic spotkanie mojego penisa z Twoimi ustami pajacu
A jak nie masz nic mądrego do powiedzenia tylko sie przypier*alanie to wsadz łeb między drzwi i futrynę a reszte zrobi selekcja naturalna
- Enigmatic lubi to
Napisano 07 lipiec 2019 - 10:41
Tobie moge zalatwic spotkanie mojego penisa z Twoimi ustami pajacu A jak nie masz nic mądrego do powiedzenia tylko sie przypier*alanie to wsadz łeb między drzwi i futrynę a reszte zrobi selekcja naturalna
O kurde po co tyle agresjii
(...) Ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze.
Napisano 07 lipiec 2019 - 13:29
Jestem na tak nowe piętro urozmaici trochę grę na niższych lvl-ach i da dodatkowy zarobek ale uważam że boss powinien być troszeczkę lepszy niż elf, tzn bez butów typu mistyczne+9 nie dało się go ubić
Użytkownik Roosvelt edytował ten post 07 lipiec 2019 - 13:31
Napisano 07 lipiec 2019 - 14:47
Boss na zasadzie duzo hp, ale mało regeneracji i dmg jak bossy z waro/zbrojo może troche mocniejsze, tak żeby to piętro zżerało trochę czasu. Wtedy drop mógłby być trochę lepszy, jakiś glejt/medal itp..
Napisano 08 lipiec 2019 - 17:51
Dzięki, że tyle osób na tak
Napisano 08 lipiec 2019 - 18:16
Wiadomo że na tak!
Napisano 04 październik 2019 - 06:00
zamysł dobry. tylko niestety drop jest lekko przesadzony ;P 2x kompas i 79% zart...
drop fajny ale lepiej moze jakby dodac cos w stylu jakiegos moba i dodac maly % na drop niebianskiego eq ktore byloby+0 i ten mob nic innego by nie dawal
i zmienic szanse na ulpeszenie nieb eq z +0 na +1 na 100% zeby nie mozna bylo cofnac na eq besti
Moja propozycja opiera sie na tym, że eq niebiasnkie zostalo zapomniane nikt w nim nie biega nikt nie sprzedaje tego boskiego eq tez brakuje na rynku
co Wy powiedziecie na temat mojej propozycji?
Napisano 04 listopad 2019 - 01:31
troche na tak troche na nie
nie uwazam zeby to byl dobry pomysl dawac na ww dodatkowego zarobku bo wlasnie to darmowa mapa i i tak sie zarabia za kazdym razem ale jesli pietro z owym bossem bylo by platne powiedzmy medal p. to okay
drop do zmiany troche ale to wiadomo... regulacje dropne i tyle
aleeee czy nie lepiej by bylo zrobic inna mapke w innym stylu darmowa dodac nowego bossa i drop do tego? zawsze to urozmaicenie od latania ww dla tych co ich nie stac na medale i odskocznia od monotoni
plus daje to mozliwosc zamieszczenia dropu ktorego brak jak np. ulepy bestii glejty ulepy mistyczne mogly by leciec tam zamiast medali [w podobnym procencie co medal z elfa] mapka bylaby w nowym stylu nowej szacie graficznej
bo ww warownia zbrojownia to jeden wielki zart pod tym wzgledem
dt ze zmienionymi mobami awet pietra podobne xD
Napisano 04 listopad 2019 - 08:25
Nie trzeba mieć mocnego EQ pod exp, aby zrobić szybko WW, więc dodatkowy drop może być, jednak z zachowaniem umiaru w % na drop danego przedmiotu. Ceny poszły mega w górę na przestrzeni kilku lat (dla przykładu, sama cena medalu portalu wzrosła kilkukrotnie od ceny pierwotnej).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych