Napisano 23 styczeń 2020 - 18:10

- к α у η є я ι η α, ♥ Czokuś ♥, Jareek. i 6 innych osób lubią to
“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”
Napisano 23 styczeń 2020 - 18:10
Napisano 23 styczeń 2020 - 18:11
Blanch przecież w grze autorzy powiedzą ktora jest jego praca teraz drama sie zaczyna o to co sie bardziej spodobało dla moda, nasuwa mi sie pomysl aby to nie mod tylko ocenial a cala ekipa gm ga i mod
No tak, ale idąc Twoim tokiem rozumowania, sprawiedliwość wymierza jedna osoba. Moim zdaniem to troche słabe.
Masz problem z grą? Nie wiesz jak zacząć lub zarobić na niskim lv? Nie umiesz znaleźć czegoś w Wikipedii? Napisz do mnie na forum na lub na grze, a odpowiem na Twoje wszystkie pytania
Napisano 23 styczeń 2020 - 18:32
- Charmed i M4TIS lubią to
Napisano 23 styczeń 2020 - 19:17
W sumie jest w tym sporo racji że jedna osoba może powiedzieć drugiej i tak zebrać wystarczająco dużo lajków by utrzymać się na 1 miejscu, ale jak nie gracze mają oceniać, to może po prostu cała Administracja, bo jedna osoba (moderatorka) która robi taki konkurs, też może mieć spory kłopot by ocenić tyle prac, także osoby do pomocy by się przydały Na pewno byłoby to łatwiejsze, i sprawiedliwe, wtedy wszyscy nie mieliby pretensji do tej jednej osoby która ocenia ten konkurs, bo jeśli oceniałaby administracja to jednak jakoś musieliby dojść do porozumienia by te prace znalazły się na właściwej "pozycji" ^^
nie wiem, trochę masło maślane:DD
- Igo lubi to
Napisano 23 styczeń 2020 - 19:23
Napisano 23 styczeń 2020 - 19:39

- Temαri ♥, Charmed, HosseTop1 i 3 innych osób lubią to
Napisano 23 styczeń 2020 - 20:44
Od pojawienia się Graphic Mastera po dłuższym czasie przerwy, prace nie są oceniane tylko i wyłącznie przeze mnie, tak jak wyżej napisała Monika.
Po każdej wcześniejszej edycji pojawiały się pretensje odnośnie wyników i oceniania. Zmieniłam to i byłam pewna, że tym razem tego unikniemy, ale tak się nie stało.
Pomysł z ocenianiem prac przez użytkowników nie wchodzi w grę, bo tych pretensji będzie jeszcze więcej.
Proponuję, aby w następnym tego typu evencie prace oceniał Wojtek (admin). Czy myślicie, że taki system będzie w porządku?

Nie jestem w stanie zapewnić tego, że tak jak w tej edycji na podium do każdego miejsca będą wybrane po dwie prace

Innej opcji nie widzę, skoro MOD jak i GM nie wystarczy

- Morganax, Amudiel, karla i 3 innych osób lubią to
Napisano 23 styczeń 2020 - 21:47
Nic bym nie zmieniała (Wojtek [admin], zdecydowanie na duże NIE-> wiadomo )
Każdy ma pewien gust i pewną estetykę i nie wszystkim się musi to podobać. Lubi ktoś KUBIZM ? Ja nienawidzę go!!! Pablo Picasso i jego 'Panny' podobają się ?
Alexaa [MOD] organizuje event (?) to ja bym podbijała pod jej gust, aczkolwiek nie ma chyba za bardzo z czego wybierać bo prace są marniutkie ( 2-3 prace mi się podobały, ale plakiety bym nie dała)
*no i czekam na kryta
Napisano 24 styczeń 2020 - 04:40
Napisano 24 styczeń 2020 - 18:02
jak dla mnie jest okej, sprawiedliwość nie istnieje a już lepiej jak mod ocenia, niż każdy miałby po kolegach pisać xd
Nie dość że robią eventy to wam jeszcze malo
a kto ładuje w IS? gracze ;p
Napisano 24 styczeń 2020 - 18:40
(Wojtek [admin], zdecydowanie na duże NIE-> wiadomo )
Wyjasnij co jest wiadome?
Lubi ktoś KUBIZM ? Ja nienawidzę go!!! Pablo Picasso i jego 'Panny' podobają się ?
W dziele sztuki nie chodzi o to żeby coś było piękne, czy ma się podobać. Liczy się przekaz i emocje jakie ma nieść dane dzieło, walory estetyczne nie powinny być brane pod uwagę w pierwszej kolejności lub jako jedyny wyznacznik. Gdy jest przeciwnie ocena jest niekompletna, niekompetentna to tak jakby naczucyciel oceniał sprawdzian jedynie po charakterze pisma, nie patrząc na treść ^^.
Napisano 24 styczeń 2020 - 19:03
j.w
A to dziwne, jak mi się coś nie podoba bo jest nabazgrane i byle jakie, to jedyna moja emocja to odraza i niechęć do 'artysty' . Jest emocja ? Jednak to nie czyni danej 'pracy' dziełem w moich oczach.
Pierwszym i podstawowym wyznacznikiem jest estetyka a nie jakieś tam emocje.
Praca powinna być schludna , przejrzysta (bez jakiś ukrytych przekazów i podtekstów), kolorowa (czerń i biel to też kolor)
ps. dawniej, jak nie było jeszcze takich chorób jak dysgrafia dys…., dys…. itp. , pałe dostawałeś za kaligrafie, nawet jak treść była znakomita
Taki uczeń był po prostu leniem, a nie chorym
- Charmed i Alexaa lubią to
Napisano 24 styczeń 2020 - 21:14
zrobcie ladniejsze prace to wygracie a nie jakis krzywy bazgrol pozdro z fartem, na nie
Użytkownik aMatangi edytował ten post 24 styczeń 2020 - 21:15
Napisano 25 styczeń 2020 - 11:46
Słusznym może być ocena przez cały zespół adminow. I to popieram
Dokladnie .
---
Juz tyle edycji tego eventu było i bylo spoko, zawsze wygrywały ładne prace.. a teraz nagle nie pasuje bo ból pupci że ktoś nie wygrał .
Jak sie nie podoba to proponuje calkowicie zakonczyc ten event i tyle ..
Użytkownik xKondzio edytował ten post 25 styczeń 2020 - 11:46
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Forum
Forum
Śmietnik →
Śmietnik →
Ankieta
..........Napisany przez sajaozw , 04 sty 2019 |
|
![]()
|
||
Ogłoszenia serwerowe →
Regulamin →
Grupy na forum.Napisany przez Sacrize , 23 lis 2014 grupy, forum |
|
![]()
|
||
Rynek serwera VirtualMT2 →
Oferty przedawnione →
Kupue macze i hwangaNapisany przez Hubnik11 , 10 lut 2014 Kupie fastem piszcie wiadomos i 1 więcej |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych