Kiedyś jeśli dobrze pamiętam to ktoś prowadząc to - pisał po opinie ludzi, którzy wcześniej wygrali.
Wyglądało to mniej więcej tak - jeśli wygrałeś / zająłeś 2 miejsce dostawałeś plakietkę Graphic Master (na jakiś okres czasu)
Po kolejnym evencie, prowadzący pisał pw z prośbą o przyznanie miejsc, ale nie można było głosować na siebie.
W sumie można by coś takiego wprowadzić co do samego podium, ale to już zależy od prowadzącej event

Napisano 25 styczeń 2020 - 11:51
- Charmed, Cнαмρєяу, Livcia i 3 innych osób lubią to
Napisano 25 styczeń 2020 - 12:37
Ogólnie z tego co widzę to większość postów tutaj mija się z tematem. Wątpię by ktokowiek miał "ból dupy" ponieważ nie wygrał. Osobiście mogę powiedzieć że prace nade mną zasługują na swoje miejsce prócz tej o której się wypowiedziałam wyżej. Propozycja Filipiaka to prośba o ocenianie prac przez większą ilość osób by było bardziej obiektywnie, sam Filipiak udziału w konkursie nie bierze, także ból dupy przez to, że nie wygrał musi mieć porządny .
- Issana, Cнαмρєяу, StayNaked i 3 innych osób lubią to
Napisano 25 styczeń 2020 - 13:24
To może na następnym konkursie niech oceniają gracza co wygrali, tylko z wynikiem tego że nie będą mogli brać w nim udziału, i tak w kółko
- Issana, Cнαмρєяу, StayNaked i 3 innych osób lubią to
Napisano 25 styczeń 2020 - 13:28
Ogólnie z tego co widzę to większość postów tutaj mija się z tematem. Wątpię by ktokowiek miał "ból dupy" ponieważ nie wygrał. Osobiście mogę powiedzieć że prace nade mną zasługują na swoje miejsce prócz tej o której się wypowiedziałam wyżej. Propozycja Filipiaka to prośba o ocenianie prac przez większą ilość osób by było bardziej obiektywnie, sam Filipiak udziału w konkursie nie bierze, także ból dupy przez to, że nie wygrał musi mieć porządny
.
Napisałem, że bol pupci bo KTOS nie wygrał . Nie oszukujmy się- ten temat został stworzony bo założyciel nie zgadza sie z wynikami konkursu ( wygrał ktos kto nie powinien-nie wygrał ktoś kto powinien) dlatego użyłem słowa KTOŚ , radzę czytać ze zrozumieniem i analizowac wypowiedzi wyraz- po wyrazie , powoli, na spokojnie ;d
Napisano 25 styczeń 2020 - 16:30
Widać nie każdy przeczytał ze zrozumieniem moją propozycję, cóż zdarza się, może napisałem niejasno. Chodzi mi o to, że im więcej osób ocenia daną pracę tym wynik jest bardziej obiektywny. Nie mam zamiaru krytykować ostatnich wyników, ale uważam, że lepiej by było, gdyby oceniało kilka osób. Zgodzę się z tymi, którzy uważali pomysł głosowania graczy za słaby, po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że macie racje.
Spodobały mi się niektóre pomysły użytkowników dotyczące oceniania prac przez cały team GM i prowadzącego konkurs. Pomysł @Jareek. również mi się podoba. Dlaczego by nie spróbować czegoś zmienić? Może będzie lepiej, a jeśli nie to zawsze można wrócić do starego "systemu".
A no i jeszcze jedno, ASP nie ukończyłem, ale mam prawo do wyrażania własnej opinii na dany temat.
- Kar0 lubi to
Napisano 25 styczeń 2020 - 16:34
Od następnego tego typu eventu cała administracja + osoba z I miejsca poprzedniej edycji ma do dyspozycji liczbę punktów w zależności od ilości prac w temacie.
Tutaj przykład dla 8 prac biorących udział w evencie:
1 miejsce - 10pkt
2 miejsce - 7 pkt
3 miejsce - 6 pkt
4 miejsce 5 pkt
5 miejsce - 4 pkt
6 miejsce - 3 pkt
7 miejsce - 2 pkt
8 miejsce - 1 pkt
-liczba pkt nie może się powtórzyć
-każdy uczestnik musi dostać ocenę.
Punkty sumują się i tak wyłonimy zwycięzców. Przy podaniu wyników dodam liczbę pkt jaką otrzymała dana osoba.
Osoba lub osoby z pierwszego miejsca danej edycji nie mogą wziąć udziału w kolejnej, ponieważ będą osobami przyznającymi punkty.
Co Wy na to?

- Eterivion, Charmed, StayNaked i 5 innych osób lubią to
Napisano 25 styczeń 2020 - 16:36
@Alexaa cieszę się że wzięłaś propozycję na serio i jak najbardziej zgadzam się z Twoją
- Alexaa lubi to
Napisano 25 styczeń 2020 - 16:36
@Alexaa Twoja propozycja bardzo mi się podoba, jestem zdecydowanie na tak
- Alexaa lubi to
Napisano 25 styczeń 2020 - 16:52
I w końcu jakieś zmiany na tym servie, oby tak dalej to może za jakieś 2-3 lata server wróci do pojemności graczy co pare lat temu
- StayNaked i Blanch lubią to
Napisano 25 styczeń 2020 - 17:56

Napisano 25 styczeń 2020 - 18:15
@zαкяęę¢σиα ! ♥
Napisano 23 styczeń 2020 - 19:42
"Po co ? Na co? Teraz jest dobrze! I wgl na nie bo mod ocenia sprawiedliwie nie ma "ulubieńca" który będzie zajmował zawsze 1 msc a tak jak tera jest dobrze (...)"
Kobieta zmienną bywa, fajnie, że dałaś się przekonać!
- zαкяęę¢σиα ! ♥ lubi to
Napisano 25 styczeń 2020 - 18:26
Napisano 25 styczeń 2020 - 18:36
No to [MOD] Alexaa se roboty dodała
żebym się nie czepiała , ale...…
-czy nie wydłuży to znacząco czasu rozstrzygnięcia wyników konkursu,
-nie spowoduje mniejszą ich ilość.
wiadomo, nie łatwo 'ogarnąć' , całą ekipę i zebrać punktacje.
- xKondzio lubi to
Napisano 25 styczeń 2020 - 18:40
Napisano 25 styczeń 2020 - 18:40

Okaże się jak to będzie w najbliższym evencie i wtedy zobaczymy czy wszystko będzie "grało" tak jak założyłam

- Jareek., maszPRO8L3M i Livcia lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Forum
Forum
Śmietnik →
Śmietnik →
Ankieta
..........Napisany przez sajaozw , 04 sty 2019 |
|
![]()
|
||
Ogłoszenia serwerowe →
Regulamin →
Grupy na forum.Napisany przez Sacrize , 23 lis 2014 grupy, forum |
|
![]()
|
||
Rynek serwera VirtualMT2 →
Oferty przedawnione →
Kupue macze i hwangaNapisany przez Hubnik11 , 10 lut 2014 Kupie fastem piszcie wiadomos i 1 więcej |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych