Napisano 20 luty 2020 - 21:12
Robiac zakupy w sklepach klikając na nie notorycznie się buguja, nie otwierają się zamiast tego pisze na czacie ze musisz zamknąć handel zanim zaczniesz z powrotem zaglądanie do sklepów. Jest to uciążliwe, nie da się deportować, nie da się wyjść z gry, trzeba kombinować żeby zrobić rlg. I to nie jest raz dziennie tylko 39262829373 razy dziennie.
- bartekok lubi to
Napisano 20 luty 2020 - 21:20
Podpowiem ci co zrobić w takiej sytuacji.
Kiedy to się powtórzy, to włącz czat i wpisz cokolwiek a następnie powtórz to słowo za pomocą strzałki w górę (i tak z 7-10 razy szybko) wtedy cie lognie.
Chciałbym dodać, że też tak miałem i to było jedyne wyjście, drugie to dać się zabić, bądź też wylogować postać za pomocą ponownego odpalenia virka
Napisano 20 luty 2020 - 21:40
wystarczy że ktoś cię zabije
Napisano 21 luty 2020 - 01:14
Mi się tak działo, jak miałam niezaktualizowanego klienta. Jak wyżej - wystarczy, że ktoś Cię zabije, albo pospamować trochę, do wylogowania.
- TakToTenSqubany lubi to
Napisano 21 luty 2020 - 05:28
Pomaga czat lub jak ktoś napisał, zabicie
Napisano 22 luty 2020 - 18:29
Dzieje się to z powodu słabego internetu lub wysokiego pingu, wstaw jakiś speed test.
Napisano 23 luty 2020 - 08:18
Dzieje się to z powodu słabego internetu lub wysokiego pingu, wstaw jakiś speed test.
Cooo ? na pewno nie, caly serwer w takim razie ma słaby internet? Co za brednie
Napisano 23 luty 2020 - 15:57
Według wszystkich, szczególnie starych graczy... nie jest to wina serwera, ani maszyny którą posiadają, tylko wina gracza i internetu...
Powiedz że masz światłowody... i komputer za 20tysiecy.. i też się tak dzieje.. powiedzą też pewnie ze wina internetu
W końcu 500mb/s co to jest w tych czasach..
- karla lubi to
Napisano 23 luty 2020 - 17:44
Witam. Też mam ten problem z tymi sklepami, możliwe że za szybki internet lub za wolne kable, możliwe że się miesza woda ze światłem i powstają właśnie takie problemy jak ten tutaj.
- Dutch lubi to
Napisano 24 luty 2020 - 06:37
Witam. Też mam ten problem z tymi sklepami, możliwe że za szybki internet lub za wolne kable, możliwe że się miesza woda ze światłem i powstają właśnie takie problemy jak ten tutaj.
Zaśmieje się...
Zmień internet, na tym czymś z lat 90'tych nie da rady grać
a tak serio.. czy przypadkiem jak otwierasz okno z kostiumami i nie zamkniesz go poprawnie tak się dzieje?
Napisano 24 luty 2020 - 06:50
Trafiłeś idealnie. Dzieje się to przez okienko z kostiumem.Zaśmieje się...
Zmień internet, na tym czymś z lat 90'tych nie da rady grać
a tak serio.. czy przypadkiem jak otwierasz okno z kostiumami i nie zamkniesz go poprawnie tak się dzieje?
Napisano 24 luty 2020 - 07:40
Trafiłeś idealnie. Dzieje się to przez okienko z kostiumem.
Wiesz, miałem ten problem, zeby działało w miare to, musiał byś zamykac to okno przez "X" a nie zamknięcie ekwipunku, mi to pomogło
Napisano 26 luty 2020 - 22:19
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
Odzyskanie kontaNapisany przez Tragedija , 14 lis 2024 |
|
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →