Ruszyć główką, popytać wujka gooooogle i da się na ox wbić z jednego! kompa kilkoma postaciami......marudy
Posted 23 February 2020 - 07:36
Posted 23 February 2020 - 09:35
Posted 23 February 2020 - 09:35
Pora przesiadać się na Linuxa albo Maca XD
Posted 23 February 2020 - 10:15
Pora przesiadać się na Linuxa albo Maca XD
blisko …. a jednak 'okno'
Posted 24 February 2020 - 00:00
blisko …. a jednak 'okno'
Jak Ci zależy na kontach z gry to nie wspominaj o takich rzeczach XD
Wiem to z własnej autposji.
Posted 24 February 2020 - 04:48
Widze ze wiekszosci sie podoba rozwiazanie wiec no spoko
@Proud troche mi Cie zal bo pisze o waszych odczuciach co do tej zmiany i abyscie sie wypowiedzieli na temat a ty ze mnie glowa boli o zakwestionowalem ip a poparlem mac co dla Ciebie jest nwm.. glupota? mimo ze sam Wojtek o tym napisal
wiec prosta dedukcja On tez pisze głupoty xD ale w sumie patrząc na Ciebie no to wszystko co się wprowadzi to jest okay i zero jakichś innych perspektyw z Twojej strony wiec znow dedukcja
jesteś dupolizem bez własnego zdania i bez obrazy mimo ze pewnie ruszy to Twoja ambicje a Twój tekścik o poddawaniu się do Ciebie jakos średnio pasuje
polecam zmienić ;P
wracając do tematu bo się troszkę rozpisalem
nie interesuje mnie oszukiwanie bo patrząc na wyższej posty nagrody tak jak to reszta napisala sa srednie wiec mi to roznicy nie robi a zwracam jedynie uwagę na to ze wyjście jest nie do końca sprawiedliwe
Edited by Dutch, 24 February 2020 - 04:49.
- Yokoshimo and zαкяęę¢σиα ! ♥ like this
Posted 24 February 2020 - 06:57
A to,że nie popieramtrj propozycji to moje zdanie,a nie lizanie
Posted 24 February 2020 - 14:29
Posted 24 February 2020 - 15:30
Posted 24 February 2020 - 16:21
- Dutch likes this
Posted 25 February 2020 - 09:50
No wlasnie wyrazam swoje zdanie,po co ktos ma wbijac na kilka kont na ox? Narzekanir również jest,było i będzie więc no
A to,że nie popieramtrj propozycji to moje zdanie,a nie lizanie
tez nie popieram wchodzenia na pare kont i ukrocenie tego jak najbardziej za tylko sposób dość razacy i trochę demotywujący bo tak padalo haslo "OX jest" i wszyscy odpalają laptopy xD
i ps. to nie propozycja tylko zwrócenie uwagi na problem ze na serwie może grac pare osob na tym samym ip bo mało kto ma w chałupie pare netow a samemu zazwyczaj się nie gra jak ma się rodzeństwo / partnerke\a / czy rodzicow [nie spotkałem się z tym tu ale sa takie sytuacje xD (znam przypadek z wota)] a ze jest możliwość innej weryfikacji bardziej sprawiedliwej wiec dlaczego nie? kwestia przemyślenia Administracji czy wola bronic wejścia paru osob na rzecz walki z multikontami czy zezwolić ograniczając "zapore" przed osobami grającymi z tego samego adresu ip [ale wiem tez ze sa tacy oszukisci ze powyciagaja jakies pcwoody firmy oakforest z piwnic i strychow żeby tylko wejść na ox na te 2 konta xDD
EmPeTrzy tez wole zuo lepszy drop w krótszym czasie niż nagrody na OX jeśli się nie wygra a w sumie to nawet bez evenciku lepiej skoczyć mapke np. v1 albo na pewny zarobek na v2 przy aktualnych cenach szkat
Posted 01 February 2021 - 13:21
jak graja 2 osoby w domu to lipa
Also tagged with one or more of these keywords: Nowość
Nowość
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Pytanie o Elitarnego RIPAStarted by SaySomething , 16 Nov 2024 |
|
|
||
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →