Witam, jeżeli chciałbym założyć Ruletke/Jackpota etc. Do Virtuala bez reklamowania go bezpośrednio w grze, oraz z kodem z zaufanego źródła na którym powstały strony takie jak key-drop.pl itp, zostało by to zabronione?
Posted 10 April 2020 - 21:16
Posted 10 April 2020 - 21:19
myślę że za nim byś coś takiego zrobił miał byś już zbanowane konta handel za pln = ban
Posted 10 April 2020 - 21:20
Bardziej mi chodzi o sam fakt założenia ruletki w 100% legitnej, bez sprzedawania za PLN bryłek ;p W innych grach takie ruletki są dozwolone, ciekawi mnie jak to tutaj działa.
Posted 10 April 2020 - 21:22
Bardziej mi chodzi o sam fakt założenia ruletki w 100% legitnej, bez sprzedawania za PLN bryłek ;p W innych grach takie ruletki są dozwolone, ciekawi mnie jak to tutaj działa.
no tak ale jeśli kręcisz taką ruletką to w nagrodach masz itemki/bryłki a aby zakręcić musisz załadować plny
Posted 10 April 2020 - 21:23
Nieee, to by działało na wpłatach za bryłki, oraz wypłatach również tylko za bryłki
Waluta serwerowa bez wkładu PLN
Posted 10 April 2020 - 21:30
Nieee, to by działało na wpłatach za bryłki, oraz wypłatach również tylko za bryłki
Waluta serwerowa bez wkładu PLN
jedyną osobą która mogła by to zrobić to admin ^^ . Chyba że znajdziesz debili co będą ci dawać bryłki przez handel xDD ale pewnie poleci za to ban
Posted 10 April 2020 - 22:09
No niby tak, ale pod jaki punkt regulaminu to podchodzi xD?
Posted 10 April 2020 - 22:11
hahaha kolejny janusz interesu wcześniej o bocie było a teraz rulony nie no fajnie się to kręci
- Mansoon and Jareek. like this
Posted 11 April 2020 - 06:57
Posted 11 April 2020 - 12:51
nikt Ci bryłek na zaufanie nie będzie dawał xd jak już by miało to być zrobione, to bezpośrednio w grze
hahaha kolejny janusz interesu wcześniej o bocie było a teraz rulony nie no fajnie się to kręci
czemu janusz?
Also tagged with one or more of these keywords: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
Odzyskanie kontaStarted by Tragedija , 14 Nov 2024 |
|
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →