Wierzchowce...
Posted 25 May 2020 - 08:05
Posted 25 May 2020 - 08:22
ta od razu byście chcieli na start otchłań i jaszczury I od razu iść na zorda ubijać.
To jest to wyolbrzymianie o którym napisałem wcześniej...
Dlaczego wszystko sprowadzacie do takiego poziomu rozmowy?
Natomiast jeśli chodzi o drugą część Twojej wiadomości, uważam że po to jest dział dyskusje.(mimo że nie jestem autorem posta, ponieważ mi nie przeszkadza wchodzenie na wierzcha klikając na "Item")
W merytoryczny sposób gracze uzasadniają dlaczego takie coś jest dobre, dlaczego takie coś nie jest dobre.
Pisanie że ktoś jest głupi itp zostawmy politykom, oni słyną z tak górnolotnych wypowiedzi.
Posted 25 May 2020 - 08:30
To Ty mi piszesz na priv a teraz odpowiadasz tutaj ? sluchaj temat brzmi WIERZCHOWCE, a nie "NATOMIAST JEŚLI CHODZI O TWOJA DRUGA CZESC WIADOMOSCI" serio czlowieku ? wypowiedz sie na temat a nie odpowiadasz mi publicznie na moja wiadomosc priv Nie widze potrzeby zeby takie cos wprowadzic nie utrudnia to w żaden sposób gry według mnie
Milego dnia
- Kondziuu likes this
Posted 25 May 2020 - 08:37
Nie sądziłam że będzie ktoś na tyle głupi żeby czepiać się głupiego wsiadania na wierzchowca... no ale jak widać mylilam się.
To wyżej to jest 2 część Twojej wiadomości...
Posted 25 May 2020 - 09:18
Posted 25 May 2020 - 11:28
Przypomne temat jest o mountach.
Twoje wypowiedzi Annesi w kazdym kazdym temacie sa bardzo smieszne ale wsumie same hobby mowi za siebie.
- Anessi likes this
Posted 25 May 2020 - 12:53
Chyba zabardzo do siebie bierzecie co inni do was pisza, zle odbieracie wiadomosc. Jest to forum a nie plac zabaw dla was Anessi & Somin.
Przypomne temat jest o mountach.
Twoje wypowiedzi Annesi w kazdym kazdym temacie sa bardzo smieszne ale wsumie same hobby mowi za siebie.
Pouczasz ich a sam się wypowiedziałeś tak prawdę mówiąc o niczym, wiec nie wiem kto tu bardziej zle odbiera wiadomość czy tez temat propozycji

Co do tematu- jestem na nie, wiadome to by może było wygodniejsze ale idzie się tez przyzwyczaić do tego klikania, przynajmniej nie ma żadnych bugow.
Edited by Loozer, 25 May 2020 - 12:54.
- Gwiazdor and Anessi like this

Posted 25 May 2020 - 19:50
A co mam się wypowiadać ? co Ci znowu nie pasuje ? twoje głupie propozycje tutaj są tak śmieszne ze aż się nie chce pisać. Tak ci ciężko serio kliknąć ta myszka ? Juz wogole powinno ci może automatycznie schodzić co ? napisz w końcu coś serio z sensem A nie czepiasz się o głupie wsiadanie. Bo pisząc tak durne propozycje to ty nic tu nie wnosisz. Poza tym zastanów się co to jest za dział bo propozycji juz nie ma A tobie się chyba coś pomieszalo kolego
Nie żeby coś, ale po pewnym czasie siedzenia na wierzchowcu postać "automatycznie" z niego schodzi.
- ¢яιєℓℓ, Hortix, Kacperkox and 1 other like this
Posted 29 May 2020 - 08:28
Nie żeby coś, ale po pewnym czasie siedzenia na wierzchowcu postać "automatycznie" z niego schodzi.
po 30 minutach tak jest ustawione. Co do skrótu klawiszowego to możemy tak zrobić pod warunkiem że pieczęć będzie zakładana w okienku kostiumów.
Tak więc jeśli odpowiada takie rozwiązanie to proszę o info w temacie
- DLwoj:), Somin and Turbadur like this
Posted 29 May 2020 - 08:43
mi odpowiada takie rozwiązanie.po 30 minutach tak jest ustawione. Co do skrótu klawiszowego to możemy tak zrobić pod warunkiem że pieczęć będzie zakładana w okienku kostiumów.
Posted 29 May 2020 - 08:56
Posted 29 May 2020 - 08:57
po 30 minutach tak jest ustawione. Co do skrótu klawiszowego to możemy tak zrobić pod warunkiem że pieczęć będzie zakładana w okienku kostiumów.
Jak najbardziej na tak!
Posted 29 May 2020 - 09:00
A ja proponuję tak jak było kiedyś ze nie zakladalo się pieczęci i było ok
Ale wtedy nie można było nimi handlować, bo nie było możliwości sprawdzenia czy po sprzedaży postać dalej siedzi na wierzchowcu
Posted 29 May 2020 - 09:06
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users