Wierzchowce...
Napisano 29 maj 2020 - 10:40
Napisano 29 maj 2020 - 14:17
po 30 minutach tak jest ustawione. Co do skrótu klawiszowego to możemy tak zrobić pod warunkiem że pieczęć będzie zakładana w okienku kostiumów.
Tak więc jeśli odpowiada takie rozwiązanie to proszę o info w temacie
Dlaczego nie można ich nakładać tam gdzie np. Buty wiatru / rękawica złodzieja?
I np. CTRL+H/G bedzie działać tylko jak bd tam wolny slot.
Handlować nie będzie można? Kolejny minus
Napisano 29 maj 2020 - 14:19
Dlaczego nie można ich nakładać tam gdzie np. Buty wiatru / rękawica złodzieja?
I np. CTRL+H/G bedzie działać tylko jak bd tam wolny slot.
Handlować nie będzie można? Kolejny minus
Boże człowieku czytaj ze zrozumieniem, a jeśli sprawia to jakiś kłopot to chociaż nie komentuj na siłę bo naprawdę piszesz bzdury.
Nikt tu o blokadzie handlu nie pisał!
Napisano 29 maj 2020 - 14:45
Napisano 29 maj 2020 - 15:09
A jak by to miało wyglądać z tym schodzeniem i wchodzeniem na wierzchowca ? xd wierzchowiec będzie obok mnie stał ja zejde czy jak...xd bo chyba nie rozumiem
Czytając ten temat raz jeszcze to wcale się nie dziwie. Autorowi zapewne chodziło o odwołanie wierzchowca skrótem klawiszowym i ja tak to zrozumiałem, bo ciężko mi sobie wyobrazić chodzącego konia obok wierzchowca i jeszcze do tego za całym tym zwierzyńcem miałby chodzić pets
Napisano 29 maj 2020 - 15:17
Napisano 29 maj 2020 - 15:20
Czytając ten temat raz jeszcze to wcale się nie dziwie. Autorowi zapewne chodziło o odwołanie wierzchowca skrótem klawiszowym i ja tak to zrozumiałem, bo ciężko mi sobie wyobrazić chodzącego końca obok wierzchowca i jeszcze do tego za całym tym zwierzyńcem chodzi pets
Jak na moje chodzi mu o to żeby na wierzchowcu można było tez bić tak jak z konia ( w sensie bugowac po odepchnięciu bossa, schodząc z niego szybko czyli ctrl+H, żeby boss tak jakby się nie odpychał)
Użytkownik Loozer edytował ten post 29 maj 2020 - 15:21

Napisano 29 maj 2020 - 15:26
No ja nie bardzo Wojtek ogarniam jak by to miało wyglądać xd bo śmiesznie by to było jak by jaszczur miał chodzić w koło mnie xd
Nie tak, chodzi po prostu że jak KOŃ jest ODWOŁANY, w tedy kombinacja klawiszy CTRL+H uzywana by była do wsiadania na wierzchowca, jak schodzisz to tak jak do tej pory...
Takie ułatwienie do szybkiego wchodzenia i schodzenia.
Czytając ten temat raz jeszcze to wcale się nie dziwie. Autorowi zapewne chodziło o odwołanie wierzchowca skrótem klawiszowym i ja tak to zrozumiałem, bo ciężko mi sobie wyobrazić chodzącego końca obok wierzchowca i jeszcze do tego za całym tym zwierzyńcem chodzi pets
Wybacz, mój błąd.
Napisano 01 czerwiec 2020 - 16:45
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych