Witam was metinowe świry chciałbym zaprosić was na 3 edycję karaoke która odbędzie się o godzinie 18:00 06.06.2020 Data może ulec zamianie zależnie od sytuacji.
1) Zapisy na konkurs zgłaszamy na forum lub TS2) Aby karaoke się odbyło, musi zgłosić się minimum 5 osób (max. 20).3) Do wzięcia udziału w konkursie konieczny jest sprawny mikrofon.4) Standardowa skala oceniania (1-10).W przypadku takiej samej ilości pkt.Dogrywka!5) Karaoke obejmuje wszystkie gatunki muzyki włącznie z RAPEM.6) Wyłącznie solowe występy.7) Po rozpoczęciu karaoke zapisy są zamykane nie ma wyjątku od tej regóły.8) Czarna lista- Wypisanie się z czarnej listy kosztuje 5000b w grze u [GM]8a)Czarna Lista obowiązuje na wszystkie eventy dostępne na TS3-Bez wyjątku.9) Wybór JURY odbywa się za pomocą systemu "losowe.pl" na dwa dni przed Karaoke.10)Zapisy na JURY odbywają się za pomocą tematu na forum.Losujemy nr posta i te osoby zostają w JURY.11)Osoba z JURY która nie stawi się w dniu Karaoke, nie otrzyma tego stanowiska ponownie i trafi na "Czarną Listę"12)Osoby z Czarnej Listy nie mogą zasiadać w JURY.13)JURY nie bierze udziału w Evencie.14)Osoby które są bardzo młode, nie mogą zostać JURY.15)Osoby które będą się czepiały o sposób prowadzenia eventu lub słabych nagród prosił bym o zgłaszanie swoich żalów tylko jednej osobie czyli mnie ponieważ ja odpowiadam za ten event i nie kto inny.16)Będzie 3 Jury w tym jednym z nich będę ja.
Edited by Avito, 27 May 2020 - 03:15.