witam otoz mam pytanie, dlaczego chodzac na mapki 2 kontami bufkiem i ninja co jakis czas wywala 1 postac tak o z dupy? nie chodze na ch 1 tylko inne ch problem z netem odpada

Posted 02 November 2020 - 11:43
Posted 02 November 2020 - 11:56
- Shadownman likes this
Posted 02 November 2020 - 11:58
A może kilof założony?

Posted 02 November 2020 - 12:01
Może mikrofalówka nie wytrzymuje
a dzban bedzie dzbanem ;c
A może kilof założony?
nawet dwa
Która postać wyrzuca, bufka która nic nie robi czy postać która bije potwory? Jeśli postać bijaca to znaczy że masz niestabilny internet i nie wytrzymuje przepływu danych takich jak logowanie dodawanie hitow od potworów i zadawanie obrażeń. Postać bufka nie ma tak dużego przepływu informacji dlatego ona zostaje na mapie pomimo małych zakłóceń ze strony internetu.
tutaj jest tak ze roznie albo ninje bijaca albo szamana wywala. nie ma na to zasady ktora nieraz 2 razy szamana wywali a nieraz tylko ninje,pojedynczo,nigdy obu na raz
Posted 02 November 2020 - 13:30
Skąd masz pewność że internet odpada,to że np YouTube czy inne strony szybko działają to nie znaczy że internet jest stabilny.Masz neta po kablu/mobilny/radiowy?
Posted 02 November 2020 - 20:10
Mie dzis 2 razy wyjebalo z krysztalowej osoba bijąca ,ale jest plus bo jak sie zalogowalem jeszcze raz to bylem z powrotem na tej samej mapce
Skąd masz pewność że internet odpada,to że np YouTube czy inne strony szybko działają to nie znaczy że internet jest stabilny.Masz neta po kablu/mobilny/radiowy?
Posted 03 November 2020 - 07:55
Posted 03 November 2020 - 15:29
Czasem jak czytam Twoje wypowiedzi to poprawiasz mi humor xDKtóra postać wyrzuca, bufka która nic nie robi czy postać która bije potwory? Jeśli postać bijaca to znaczy że masz niestabilny internet i nie wytrzymuje przepływu danych takich jak logowanie dodawanie hitow od potworów i zadawanie obrażeń. Postać bufka nie ma tak dużego przepływu informacji dlatego ona zostaje na mapie pomimo małych zakłóceń ze strony internetu.
Proponuje format C to zawsze pomaga albo wylacz i włącz komputer ostateczna opcja jest włożenie go do ryżu
Posted 03 November 2020 - 16:07
W jednym wpisz
ping [ip serwera virtuala] -t > c:\pingvirtual.txt
A w drugiem
ping [np adres googlowski] -t > c:\pinggoogle.txt
I wklej dumpy tutaj albo sam porówna czy miałeś duży Ping albo utratę pakietów.
Posted 03 November 2020 - 17:42
Czasem jak czytam Twoje wypowiedzi to poprawiasz mi humor xD
Proponuje format C to zawsze pomaga albo wylacz i włącz komputer ostateczna opcja jest włożenie go do ryżu
Dziękuję, nie dość że pisze z sensem to jeszcze w żartobliwy sposób potrafię uratować kryzysowom sytuacje. Jestem w pełni przekonany że po ponownym uruchomieniu komputra autor przyzna ci rację, nie wyrzuci go już z mapki oraz zamknie temat jako rozwiązany dając ci super lajka.
Posted 03 November 2020 - 18:10
Dziękuję, nie dość że pisze z sensem to jeszcze w żartobliwy sposób potrafię uratować kryzysowom sytuacje. Jestem w pełni przekonany że po ponownym uruchomieniu komputra autor przyzna ci rację, nie wyrzuci go już z mapki oraz zamknie temat jako rozwiązany dając ci super lajka.
Myślałem ze narkotyki w Szwecji są nielegalne, ale chyba łatwo można je nabyć drogą kupna.
Also tagged with one or more of these keywords: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekStarted by DaddySmurf , 09 Mar 2025 |
|
![]()
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →