Witam.
Jak w temacie, części osób może nie przeszkadza to że od Antyka w górę właściwie każdy boss ma niewidoczny pasek hp. O ile na bossie takim jak antyk mi to jeszcze nie przeszkadzało, tak już teraz kiedy jestem na etapie zorda i innych tego typu bossów, jest to uciążliwe.
Dlaczego?
A no dlatego że poszedłem sobie na dungeon (już wszystko jedno jaki) , nie mając ekwipunku którego byłem pewien że poradzi sobie z danym bossem. I bije takiego bossa 5 min / 10 min / 15 min po czym zastanawiam się czy jest sens żebym go dalej bił, czy jego poziom życia się zmniejsza choć w małym stopniu , czy może swoimi obrażeniami nie przebijam jego regeneracji życia po tym jak zejdzie otrucie.
W momencie kiedy ten pasek zdrowia bossów byłby sprawny, bo jak dla mnie to nie jest ( nowość) tylko błąd który wymaga naprawy. Gracz wchodzący na mapę dla próby nie musiałby spędzać na niej (x) czasu tylko za pomocą paska zdrowia , zauważyłby czy przebija mu regeneracje życia czy nie i od razu byłby w stanie stwierdzić (w porządku to jeszcze nie pora na mnie na danej mapie).
Kolejnym argumentem żeby dołożyć starań w celu naprawy pasków zdrowia jest to że jest to zwyczajnie miłe dla oka po stokroć milsze niż prezentuje się to teraz.
Reasumując chciałbym wyjaśnić dlaczego napisałem o tym tutaj a nie na support . Nie zrobiłem tego ponieważ uważam że jeżeli więcej osób zwróci temu uwagę tym realnie większe szanse będą by poświęcić temu czas i to naprawić.
Pozdrawiam.
Edited by мαтєυѕz, 16 November 2020 - 00:53.