Najlepsza odpowiedź Arleyn , 14 marzec 2021 - 15:45
Pamiętam jak pisaliśmy na temat v1, już wtedy przeczuwałem ze będzie zmiana
Przejdź do postu
Najlepsza odpowiedź Arleyn , 14 marzec 2021 - 15:45
Pamiętam jak pisaliśmy na temat v1, już wtedy przeczuwałem ze będzie zmiana
Przejdź do postuNapisano 13 marzec 2021 - 17:02
Napisano 13 marzec 2021 - 17:02
Poczekaj kilka dni, moim zdaniem zmiana na +. Mam kilka argumentów dlaczego.
Jednym z nich jest to że dzięki temu będzie więcej innych ulep na serwie pozdrawiam
dodatkowo ludzie tylko v1 latali a teraz może wiecej szkat i całej reszty bedzie
jak masz eq to dasz rade zarobic w inny sposob
jedyny problem to mała ilość medali na serwerze ale jak bedzie dropilo gorzej to administracja podwyzszy drop i tyle
Napisano 13 marzec 2021 - 17:04
Napisano 13 marzec 2021 - 17:46
Napisano 13 marzec 2021 - 17:46
Wszyscy macie rację
Będzie więcej ulep ok ludzie będą latać inne mapy spoko ja to wszystko rozumiem
Tylko ja tego nie potrzebuję już i większość z was też tego nie ma na ulepszanie swojego eq
A co do dropu to poczekajcie kilka dni pokończą się wam medale i tedy piszcie co myślicie o zmianie na serwie jak będziecie zapychać kieszeń nie swoją
A co do medali poczekamy zobaczymy jak będziecie płacili fortunę no może nie aż tak dosłownie
Kryształowa ilu z was już to robiło garstka a tam z każdej wejściówki jest po 10
10 medali to jak liczę obecnie 4200 a jak się skończą to ile będą kosztowały za sztukę 1000 b / 5000 b
wszystko przed wami
kosz zakupu 100 zł = 319200 szt co daje nam 37 medali
na grze 100 zł = 25000 B i ile ten medal kosztuje 675 B za szt
IS czeka
Użytkownik woy43 edytował ten post 13 marzec 2021 - 18:07
Napisano 13 marzec 2021 - 18:04
Tak 1000/5000b zamiast ruszyć kilka literek na ww,powodzenia (a sory sens sie skonczyl i sprzedaje eq)...To,że stoją po 1kb to nie znaczy,że ktoś to bierze...
Napisano 13 marzec 2021 - 18:06
Kurcze, Człowieku.
weż się zastanów co Ty piszesz i i ci Ci chodzi.....jeśli masz zapał do gry to będziesz grał a jeśli zapłu brakło, to podziękuj kulturalnie za grę i n ie rób syfu.
..Po tym wszystkim tylko o tyle Cię proszę
Napisano 13 marzec 2021 - 18:08
nie rozumiem jak można narzekać na drop, ja mapek dużo latalem i zawsze miałem rewelacyjny drop. Może masz za duże wymagania co do dropu
dobrze napisane Latałem
polataj teraz
Napisano 13 marzec 2021 - 18:17
Kurcze, Człowieku.
weż się zastanów co Ty piszesz i i ci Ci chodzi.....jeśli masz zapał do gry to będziesz grał a jeśli zapłu brakło, to podziękuj kulturalnie za grę i n ie rób syfu.
..Po tym wszystkim tylko o tyle Cię proszę
to nie syf chcesz to lataj sobie te pier dolone WW i pajaka po co mnie prowokujesz lubisz latać i czekać za wszystkim to lataj i czekaj a nie przekonujesz innych do czegoś czego nie tolerują i nie proś napisałem tylko to co myślę nie musisz tego czytać i odpowiadać jak lubisz takie zmiany
Użytkownik woy43 edytował ten post 13 marzec 2021 - 18:18
Napisano 13 marzec 2021 - 18:28
Napisano 13 marzec 2021 - 19:15
Nie rozumiem tego z tego co wynika "dungeony" zazwyczaj są miejscami do zarobku z tego co mi wiadomo
to raczej każda mapa powinna być opłacalna i żeby dało się jakoś zarobek każdy ma swój gust co do map i @woy43 wyraził tylko swoje zdanie co do tego.
co do v1 po coś są te "elfy" żeby jakoś medale na eq zbierać więc nie wiem w czym problem niektórzy widzą
co prawda ww jest darmowe ale żeby zdobyć kilka medali trzeba się nalatać dosyć długo a z v1 jakoś dało się w miarę szybko nazbierać medali żeby te eq klepać
(Co do warowni w teori żeby mieć kompasy trzeba iść niebiosa niebiosa = się medal | Lub kupić kompasy za bryłki )
Użytkownik DLwoj:) edytował ten post 13 marzec 2021 - 19:15
Napisano 13 marzec 2021 - 19:20
Napisano 13 marzec 2021 - 19:22
W miarę szybko naklepać medali,zapomniałeś tez dodać- nafarmic sporo brylek + rozyebac ceny na rynku , wbija nowy gracz patrzy ile musi zrobić v1 zęby kupic 1 item mówi a pierr to i idzie gdzie indziej
Napisano 13 marzec 2021 - 19:24
W miarę szybko naklepać medali,zapomniałeś tez dodać- nafarmic sporo brylek + rozyebac ceny na rynku , wbija nowy gracz patrzy ile musi zrobić v1 zęby kupic 1 item mówi a pierr to i idzie gdzie indziej
Rynek to sie rozjebie jak medale w górę skoczą dopiero powie że pier... to XD
Napisano 13 marzec 2021 - 19:31
Rynek to sie rozjebie jak medale w górę skoczą dopiero powie że pier... to XD
To juz wszystko w rekach januszy ktorzy wystawiaja te medale , narazie idzie dostac za 400b
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →
Konkursy, pojedynki i zabawy →
KomiksNapisany przez Morganax , 25 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →