Najlepsza odpowiedź Arleyn , 14 marzec 2021 - 15:45
Pamiętam jak pisaliśmy na temat v1, już wtedy przeczuwałem ze będzie zmiana
Przejdź do postu
Najlepsza odpowiedź Arleyn , 14 marzec 2021 - 15:45
Przejdź do postuNapisano 14 marzec 2021 - 15:45 Najlepsza odpowiedź
Napisano 14 marzec 2021 - 15:46
A co ma kiedyś do teraz ?
Przecież wystawiłeś swoje eq na forum?
W którym poście wypowiedziałem się w kierunku twojej "osoby" bo nie kumam już co jest?
Wrzuć na luz to nie koniec servera , ktoś tutaj napisał jak masz ochotę grac dalej to będziesz
Najlepiej niech admin napisze co sadzi o tym i zakończy temat
sam użyłeś słów że zrobienie twojego pasa jest droższe jak moje eq to po co je robisz a jeśli je robisz to masz za co wiec nie wypowiadaj się w kwestii problemów innych graczy których tu akurat nie masz ??? pożyjemy zobaczymy jak się skończą wejściówki na kryształową , a może jednak latałeś v1 inną postacią tak jak to robią inni aa głównymi się lansują pod dt na ch1
Napisano 14 marzec 2021 - 15:46
Popularny
Mapa zaginiona v1 od pewnego czasu służyła za kopalnie bryłek, a nie mapę do dropu ulepszaczy potrzebnych do robienia itemów, w związku z czym drop medalu portalu został przeniesiony na darmową mapę "wieża wygnańców" która posiada pewien bezpiecznik w postaci timeoutu na kluczu. Jeśli chodzi o samą szanse na zdobycie medalu z oprawcy wygnańców to jest ona od dzisiejszej przerwy większa niż była z elfa, dodatkowo podniesiemy szanse na medal ze smoka i zorda.
Napisano 14 marzec 2021 - 15:53
Mapa zaginiona v1 od pewnego czasu służyła za kopalnie bryłek, a nie mapę do dropu ulepszaczy potrzebnych do robienia itemów, w związku z czym drop medalu portalu został przeniesiony na darmową mapę "wieża wygnańców" która posiada pewien bezpiecznik w postaci timeoutu na kluczu. Jeśli chodzi o samą szanse na zdobycie medalu z oprawcy wygnańców to jest ona od dzisiejszej przerwy większa niż była z elfa, dodatkowo podniesiemy szanse na medal ze smoka i zorda.
czyli na dzień dzisiejszy czy co robią misje na v1/v2/v3 będą musieli kupować medale których ich dropnięcie będzie cudem jeśli nikt nie może zabić zorda a i tak potrzebny jest medal na wejście i glejt to tak naprawdę zostaje zakup w item shopie
Napisano 14 marzec 2021 - 15:56
Latalem v1 korzystałem z niej jak większość i tego nie ukrywam , a co do pasa to chudziło mi o to ,ze zrobienie go jest droższe niż to co posiadasz bo taka jest prawda. nie widzę w tym zdania niczego co by się odnosiło do twojej osoby
A z reszta admin wyjaśnił
Napisano 14 marzec 2021 - 15:59
Ten gościu jest jakiś przytrzymany bo myśli,że tylko na v1 można zarabiać... Robisz inne mapy,selasz ulepki,kupujesz to co potrzebujesz...Może w końcu sie nauczą ulepszać eq a nie kupować gotowce jak to niektórzy robili do tej pory.
Napisano 15 marzec 2021 - 02:40
te ceny co są na rynku to wina właśnie graczy co próbują zarobić na innych graczach a ulepki z v1 i tak są tanie 2/2.5 b reszta to czysty zarobek dla większości graczy którzy próbują zarobić na jakieś eq od graczy ktoózy tylko teraz zarabiają handlując lub robiąc eq i dlatego jak są bryłki rynek jest tani a tak to kto na tym zarabia jak wszystko pójdzie do góry ci co mają już wszystko i łatwiej będzie im robić inne mapy
a t Areyn chyba zapomniałeś jak tu zaczynałeś grę wszystko było drogie tak jak teraz dla nowych graczy
Co do nowych graczy co niby tu przychodzą a ich nie ma na serwerze to jest to że jest właśnie tak jak jest czyli wszystko drogie żeby ulepszyć jeden item ile potrzeba ulep ile razy spali to już o tym się nie pisze bo po co
Chce ci przypomniec ze ty jak zaczynales tez miales drewniane eq i to doslownie wbijales 200+lv w startowym eq, potem wpadles na kogos, ten ktos przedstawil cie komus i tak z dnia na dzien od slowa do slowa az tu na dzien dzisiejszy demo eq, pradawka, ostrze cthullu.. hmm no popatrz, a przed chwila wsumie zaczynales..
Kazdy jak chce to sobie tu poradzi, tobie sie udalo, przecietny kowalski tez ma szanse. Pozdro i otwarcia umyslu zycze!
Chce ci przypomniec ze ty jak zaczynales tez miales drewniane eq i to doslownie wbijales 200+lv w startowym eq, potem wpadles na kogos, ten ktos przedstawil cie komus i tak z dnia na dzien od slowa do slowa az tu na dzien dzisiejszy deno eq, pradawka, ostrze cthullu.. hmm no popatrz, a przed chwila wsumie zaczynales..tak to jest jak się gra na kilku kontach główną postacią stoi się pod dt a lata mapy z innych kont łatwo powiedzieć takim co mają już wszystko i latają po to aby zarabiać na tych właśnie nowych graczach którzy nie mają żadnych szans i tu nie mówię o sobie tylko innych którzy by chcieli coś osiągnąć a jeśli nawet rynek się ustabilizuje w co wątpię że będzie lepiej dla nowych to i tak będą górą ci co mają fuel eq bo kto będzie latał mapy na zarobek chyba nie nowi gracze z drewnianym eq
Użytkownik Minimal edytował ten post 15 marzec 2021 - 02:41
Napisano 15 marzec 2021 - 04:59
Chce ci przypomniec ze ty jak zaczynales tez miales drewniane eq i to doslownie wbijales 200+lv w startowym eq, potem wpadles na kogos, ten ktos przedstawil cie komus i tak z dnia na dzien od slowa do slowa az tu na dzien dzisiejszy deno eq, pradawka, ostrze cthullu.. hmm no popatrz, a przed chwila wsumie zaczynales..
Kazdy jak chce to sobie tu poradzi, tobie sie udalo, przecietny kowalski tez ma szanse. Pozdro i otwarcia umyslu zycze!
No tak Filip to prawda miałem drewniane eq ale nie dosłownie do 200 bo już wtedy miałem lodowe i krew , co do obecnego stanu rzeczy nie ukrywał z pomocą małą gidii i znajomych o których nie wspomniałem mam to co mam i również pozdrawiam
Użytkownik woy43 edytował ten post 15 marzec 2021 - 05:06
Napisano 15 marzec 2021 - 09:13
tak troszkę polatałem po mapach i okazuje się że na 5 zbrojowni poleciało 1 glejt i po 20 ulep no szału nie ma mimo że wejściówka to tylko 20b a tym tempem zarobić na coś innego albo ulepszenie demo eq to jakiś rok latania
ww to samo kilka map i jest na końcu po kilkuminutowym klepania mobów boss i na 10 x wejście ww mam medal i troszkę szk które otwieram bo potrzebuje zioła szału niema troszkę ulep kolejny rok klepania i mamy inny item ulepszony może na +9 o ile nie spali więcej razy jak mogłoby się go ulepszyć
v2 wejście medal i 100b zwrot gwarantowany z jak selne ulepy zapewne u npc i co mamy 100 naginii i śmierci + 20 azraela niestety muszę je otworzyć i medal poszedł
v3 pakujemy are wejście medal i 100 b minimum 4 razy bo niestety 300 szk. idzie na spakowanie co dostajemy za to kilka szkat z rybami i przynętami no po spakowaniu zostają nam szk. aż 20 możemy je otworzyć będzie na sell ? zarobek okrutnie duży
warownia wejście to kompas jakieś 80 b może teraz więcej kolejne kilka map może medal może glejt albo x 2do tego kilka ulep warto je selnąć
na tym kończę ten temat
Na tym kończę ten temat uważam go za zamknięty
pająk wejście 2 kamiennie wodne zależy 50 b od szt drop medal , jakiś pet ,szkata pająka i nagroda ale nie zawsze jest pewność że coś dropniemy do tego dochodzą ulepy na pakowanie pawia albo eq itp majątek
niebiosa wejście medal i b drop szkata kilka ulep medal nie zawsze szkatułka ze smoka a w niej złoto fortuna , jak macie eq i 2 glejty 900 B za szt. możemy wejść na ZORDA a tam z mumii ulepy na new KD z zorda rożnie kolejny majątek albo się coś dropnie albo nic
pradawna wejście medalion medal kompas magiczna mapa nie mały wydatek drop to 2 rodzaje szkat i może metal 10%/15% drop ze sztak ulepy na demoniczne czasami delikatny worek , harpun , gałązka możliwość dropu x 2 szału nie ma
v1 wiadomo medal i 100 b zwrot tylko szkaty mumii i ości i 1 medal na kilka map
i teraz jak czytałem gdzie i jak najlepiej zarabiać dochodzi farma redek niestety max lvl 145 można jeszcze latac ripa
tylko skąd brać tyle czasu na zarabianie na dropienie tego wszystkiego nie wspomnę o tym żeby tu ulepszyć to albo się ma farta albo nie
więc szału nie ma na zarobek a tym bardziej na osiągnięcie czegokolwiek bez wsparcia tych oligarchów którzy nie pomagają a rządzą na serwerze wszystkim zaczynając od cen na rynku no i od kolegów którzy pomagają aczkolwiek nie zawsze tak jest nikt nie chce pomagać za free i teraz nie mówię tu o sobie czy innych którzy wiem co pomagają a nie każdego jest stać na grę dzięki item shopie
Użytkownik woy43 edytował ten post 15 marzec 2021 - 09:19
Napisano 15 marzec 2021 - 09:27
Narzekasz na brak szybkiego zarobku. Nie wiem chciałbyś eq na zorda zrobić w tydzień? Skoro nie masz czasu na grę to proponuje poszukać jakiegoś serwera easy/pvp, na którym max eq zrobisz w parę dni. Uważam, że skoro inni jakoś poradzili sobie ze zrobieniem eq to i Ty dasz rade. Powodzonka!
Napisano 15 marzec 2021 - 09:29
tak troszkę polatałem po mapach i okazuje się że na 5 zbrojowni poleciało 1 glejt i po 20 ulep no szału nie ma mimo że wejściówka to tylko 20b a tym tempem zarobić na coś innego albo ulepszenie demo eq to jakiś rok latania
ww to samo kilka map i jest na końcu po kilkuminutowym klepania mobów boss i na 10 x wejście ww mam medal i troszkę szk które otwieram bo potrzebuje zioła szału niema troszkę ulep kolejny rok klepania i mamy inny item ulepszony może na +9 o ile nie spali więcej razy jak mogłoby się go ulepszyć
v2 wejście medal i 100b zwrot gwarantowany z jak selne ulepy zapewne u npc i co mamy 100 naginii i śmierci + 20 azraela niestety muszę je otworzyć i medal poszedł
v3 pakujemy are wejście medal i 100 b minimum 4 razy bo niestety 300 szk. idzie na spakowanie co dostajemy za to kilka szkat z rybami i przynętami no po spakowaniu zostają nam szk. aż 20 możemy je otworzyć będzie na sell ? zarobek okrutnie duży
warownia wejście to kompas jakieś 80 b może teraz więcej kolejne kilka map może medal może glejt albo x 2do tego kilka ulep warto je selnąć
na tym kończę ten temat
pająk wejście 2 kamiennie wodne zależy 50 b od szt drop medal , jakiś pet ,szkata pająka i nagroda ale nie zawsze jest pewność że coś dropniemy do tego dochodzą ulepy na pakowanie pawia albo eq itp majątek
niebiosa wejście medal i b drop szkata kilka ulep medal nie zawsze szkatułka ze smoka a w niej złoto fortuna , jak macie eq i 2 glejty 900 B za szt. możemy wejść na ZORDA a tam z mumii ulepy na new KD z zorda rożnie kolejny majątek albo się coś dropnie albo nic
pradawna wejście medalion medal kompas magiczna mapa nie mały wydatek drop to 2 rodzaje szkat i może metal 10%/15% drop ze sztak ulepy na demoniczne czasami delikatny worek , harpun , gałązka możliwość dropu x 2 szału nie ma
i teraz jak czytałem gdzie i jak najlepiej zarabiać dochodzi farma redek niestety max lvl 145 można jeszcze latac ripa
tylko skąd brać tyle czasu na zarabianie na dropienie tego wszystkiego nie wspomnę o tym żeby tu ulepszyć to albo się ma farta albo nie
więc szału nie ma na zarobek a tym bardziej na osiągnięcie czegokolwiek bez wsparcia tych oligarchów którzy nie pomagają a rządzą na serwerze wszystkim zaczynając od cen na rynku no i od kolegów którzy pomagają aczkolwiek nie zawsze tak jest nikt nie chce pomagać za free i teraz nie mówię tu o sobie czy innych którzy wiem co pomagają a nie każdego jest stać na grę dzięki item shopie
Weź to daj na Mistrza Wikipedii bo gdyby nie Ty to bym sie nie dowiedział o tym wszystkim. Wszyscy czujemy sie tak źle i podle,że trzeba robić inne mapy niż V1,normalnie po nocach mam koszmary. Idąc twoim tokiem myślenia polecam wylogować sie i znaleźć prace to na IS bedzie cie stać bo jeżeli V1 już nie latasz i nie potrafisz znaleźć innego sposobu to tylko tyle Ci zotało bo widze że po 5 zbrojowniach sie zmęczyłeś jak po maratonie.
Pozdrawiam cieplutko,
będzie dobrze
Użytkownik Akaiii edytował ten post 15 marzec 2021 - 09:38
Napisano 15 marzec 2021 - 10:37
To skoncz grać i idź szyć na drutach jak ci sie cos nie podobatak troszkę polatałem po mapach i okazuje się że na 5 zbrojowni poleciało 1 glejt i po 20 ulep no szału nie ma mimo że wejściówka to tylko 20b a tym tempem zarobić na coś innego albo ulepszenie demo eq to jakiś rok latania
na tym kończę ten temat
Użytkownik lMefedronekl edytował ten post 15 marzec 2021 - 10:38
Napisano 15 marzec 2021 - 10:40
Toć glejt na 5 map to super wynik , zaczekaj aż znikną bryłki na servie ceny tez pójdą w dol i wyjdzie na to samo jakbyś v1 latał
Napisano 15 marzec 2021 - 10:45
Napisano 15 marzec 2021 - 11:01
Admin już wytłumaczył, dlaczego została wprowadzona taka aktualizacja i co planuje dalej, żeby ilość medali na serwerze nie malała "zwiększenie dropu ze smoka i zorda". V1 ostatnimi czasy była mapą na farmienie dużej ilości bryłek przy tak naprawdę nikłym wysiłku-kliknięcie parę razy myszką i wciskanie "Z'etki" przy zbieraniu dropu. Może i "serwerowi Janusze" wystawiają medale po 500-900b/szt, ale to wcale nie oznacza, że te przepustki schodzą po takiej cenie. Jest wiele innych dungeonów, które można robić więc tak naprawdę nadal nie wiem, czemu służy ciągnięcie tego tematu i wielkie rozpisywanie kosztów za inne wejściówki na mapy. Według mnie temat jest do zamknięcia.
Postać
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Szaman →
Sprzedam SZAMANKĘ z JASIEMNapisany przez SigmaBoys , 07 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Postać
Sprzedam →
Ninja →
Sprzedam NINJA 140 z MAŁGOSIĄNapisany przez SigmaBoys , 07 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
delikatne zmianyNapisany przez Nieprzytomny , 06 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Broń
Kupię →
Ninja →
Kupię Noże Ciule+20 2xNewNapisany przez Dubel , 06 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Broń
Sprzedam →
Ninja →
TOP ŁUK VirtualMT2 +20 59SR KD+8 EXPNapisany przez SigmaBoys , 04 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych