Napisano 06 kwiecień 2021 - 20:22
Napisano 06 kwiecień 2021 - 21:55
Jestem na tak. W trakcie planowania WIĘKSZYCH zmian, zawsze można takie coś wprowadzić
- xFARMERx lubi to
Napisano 07 kwiecień 2021 - 01:21
Jestem osobiście na tak ponieważ coraz mniej ludzi używa koni. (z tego co widzę) Jeszcze dodam że jak gram to im więcej skrótów tym lepiej ponieważ po tygodniu pracy moje ręce są obolałe że używanie myszki jest z czasem uciążliwe i korzystam z każdego sposobu żeby ograniczyć te ruchy do minimum i taki skrót naprawdę by pomógł
Tyle mam do powiedzenia
Napisano 07 kwiecień 2021 - 03:48
NO W TYM PRZYPADKU TO SOBIE PPM NACISKASZ I SIEDZISZ NA WIERZCHU A PASKA HP NIE WYCZARUJESZ
No dokładnie jak najbardziej stoisz i czekasz aż będziesz mógł wejść na wierzcha. Super zabawa.
Napisano 07 kwiecień 2021 - 06:32
Jestem osobiście na tak ponieważ coraz mniej ludzi używa koni. (z tego co widzę) Jeszcze dodam że jak gram to im więcej skrótów tym lepiej ponieważ po tygodniu pracy moje ręce są obolałe że używanie myszki jest z czasem uciążliwe i korzystam z każdego sposobu żeby ograniczyć te ruchy do minimum i taki skrót naprawdę by pomógł
Tyle mam do powiedzenia
Mi nawet koń zdechł bo nie używałam xD
- xFARMERx i Ethernity lubią to
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
Napisano 07 kwiecień 2021 - 09:08
Napisano 07 kwiecień 2021 - 14:49
Powiem dość tego. Będą bugować wierzchowce przez ten skrót, dość!
Napisano 07 kwiecień 2021 - 16:16
Powiem dość tego. Będą bugować wierzchowce przez ten skrót, dość!
To w takim razie jezeli propozycja przejdzie mam nadzieje ze okazesz swój bunt i nie bedziesz tego używał

Użytkownik Effa - Królowa Ziemi edytował ten post 07 kwiecień 2021 - 16:17
- Akaiii i MrCma lubią to
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
Napisano 07 kwiecień 2021 - 16:41
Nie ma szans na wprowadzenie tego boo po pierwsze do tego trzeba nowy stały slot na wirzechowca bo przecież mozesz mieć kilka i który bedzie się zakładał przez tą samą kombinacje klawiszy? po drugie spamowanie kombinacją klawiszy nie jest dobre dla stabilności serwera, po trzecie mało jest problemów z wykorzystywaniem bugów w wierzchowcach?
p.s. Po czwarte Ewa udław się tym przejawem bycia sprytną.
- Effa - Królowa Ziemi lubi to
Napisano 07 kwiecień 2021 - 17:04
Żadnego nowego slotu nie trzeba, jest miejsce w zakładce kostiumów, jak to niegdyś było, czyli żadnych nowych miejsc nie trzeba robić. Nawet jeśli, koło butów wiatru, masz też miejsce, no chyba że nosisz PD uważając się, za doświadczonego(hehe nie śmieszne). Co to stabilności (hehe), wystarczy zrobić cooldown'a, jak ma to teraz miejsce, więc żadne spamowanie nie będzie możliwe. Jak znasz jakieś bugi z wykorzystywaniem mounta, to właśnie przez takie osoby jak Ty, zostało to wycofane.Nie ma szans na wprowadzenie tego boo po pierwsze do tego trzeba nowy stały slot na wirzechowca bo przecież mozesz mieć kilka i który bedzie się zakładał przez tą samą kombinacje klawiszy? po drugie spamowanie kombinacją klawiszy nie jest dobre dla stabilności serwera, po trzecie mało jest problemów z wykorzystywaniem bugów w wierzchowcach?
p.s. Po czwarte Ewa udław się tym przejawem bycia sprytną.
Powiedział bym pozdrawiam, ale nie karmie trola.
Co do propozycji, owszem jestem na tak, ale miło by było w końcu zobaczyć normalne procenty 0-100 przy biciu bossów, nie zastanawiając się ile pasków zostało.

Użytkownik ¢яιєℓℓ edytował ten post 07 kwiecień 2021 - 17:05
- Bastille, Kacperkox, S2000 i 1 inna osoba lubią to
Napisano 07 kwiecień 2021 - 17:33
>*Bugi* znam
>tym samym wykorzystuje je xD co za głupota i niskie IQ - nie muszę ich wykorzystywać żeby znać.
No chyba koło butów wiatru jest Naszyjnik Bogini
No pewnie dalej, jest problem który został zabezpieczony kliknięciem myszy i tym cooldown'em a teraz chcecie aby znów wróciły te problemy.
Skoro tak to niech będzie kombinacja klawiszy z tym że trzeba w tym czasie wpisać kod jak przy kopaniu
Powiedziałbym* - jak chcesz błysnąć to chociaż poprawnie to zrób
Napisano 07 kwiecień 2021 - 17:46
Napisano 07 kwiecień 2021 - 18:36
na tak, miejsce na wierzcha w zakladce kostiumy + cd na wchodzenie/schodzenie
Królestwo - Chunjo Gildia - Brak Nick - lPolon
Napisano 07 kwiecień 2021 - 19:24
>*Bugi* znam
>tym samym wykorzystuje je xD co za głupota i niskie IQ - nie muszę ich wykorzystywać żeby znać.
No pewnie dalej, jest problem który został zabezpieczony kliknięciem myszy i tym cooldown'em a teraz chcecie aby znów wróciły te problemy.
Skoro tak to niech będzie kombinacja klawiszy z tym że trzeba w tym czasie wpisać kod jak przy kopaniu
Naucz się kolego czytania ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, do Ciebie personalnie, że Ty je wykorzystywałeś.
(te miejsca też są, obok butów wiatru)*
Niskie IQ, nie skomentuję togo, człowiekowi który mówi to komuś, nie znając go, przez net'a.
PS. Tu w tych miejscach, już nie jest obok butów wiatru?
PS2. Gdybym chciał zabłysnąć to posypał bym się brokatem.
Użytkownik ¢яιєℓℓ edytował ten post 07 kwiecień 2021 - 19:27
- Effa - Królowa Ziemi lubi to
Napisano 07 kwiecień 2021 - 19:27
Gościu koniec tego jeszcze jeden post i moi ludzie zrobią Ci Twój ulubiony serial i bedziesz zagubiony.>*Bugi* znam
- ¢яιєℓℓ i Effa - Królowa Ziemi lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →
Konkursy, pojedynki i zabawy →
KomiksNapisany przez Morganax , 25 mar 2025 |
|
![]()
|
||