Ciekawe co ty byś zrobił gdyby na mapie od 120 lvl siedział 255 pilnował dropa i jak tylko sie zalogujesz skakał z pyskiem co to on nie jest i kim jestes dla niego ty xD (Typowy metińczyk 2k09) Trochę ich temperament by przygasł gdyby był blok lvla bo 135 dropkiem juz będzie musiał trochę się namęczyć z drugim 135 a nie stoi 255 i się cieszy co to on nie jest. To nie płacz tylko obiektywna opinia jak to tam wyglada nie zasłaniajcie sie misjami na rozgrzewke bo na pustyni tez są czikeny
wiecie czemu tam nie chodzicie ? bo was 255 inne tępią. I żeby nie było nie chcę sie do ciebie jakoś przypierdzielać tylko tłumaczę jak jest. A tlumaczenie ze gra polega na rywalizacji to prawda ale nie w postaci 255vs 135 bo to nie rywalizacja.
Tia standard, won "zajente" albo przyjde wojem xD, a tak serio to raczej zablokowanie groty powyżej 180 lvl czy innego bo jest tam chicken jest bez sensu bo nie każdy robi rozgrzewkę od razu lvl-owo, ale jestem za pomysłem Criella który mówi o dodaniu mapy z chickenem lub innym bossem od 150 do 180lvl, zawsze gracze będą mieli jakieś ułatwienie, bossem może być chicken albo boss podobny do niego jak na ww z tym samym dropem lecz zmniejszoną szansą na glejt
jak najbardziej jestem za ułatwieniem rozgrywki nowym graczom lecz bez przesady
Tak czy inaczej do 140 jest dt i isavel więc wydaje mi się że i tak lepszy byłby z tego drop niż pójście na tego dunga od 150
Użytkownik Roosvelt edytował ten post 27 maj 2021 - 08:24