Fajnie by było, jakby była rozpiska co dropi ze Szkatułki Elit. Ripa i Szafirowej Skrzyni no chyba, że o czymś nie wiem ;p
Błędy w Wikipedii VirtualMT2
Posted 28 January 2024 - 16:50
EQ i bony potrzebne na zrobienie danej mapki. Myślę, że kiedyś u niektórych mapek to było, ale przed czasem zauważyłem, że u mapek v1-v3 tego brak, to same w przypadku niebios, kryształki, mapy pradawnych.
W przypadku map Run. Zbrojownia i Warownia tam EQ jest popisane źle, bo naprawdę postać z boską biżą, zbrojką na 220lv, lodową +20 i petem kenai lub 10% śr. nie jeste v stanie zrobić tej mapy. Więc proszę napiszcie minimalne EQ z którym jest naprawdę możliwe zrobić daną mapkę.
Dziękuje
Edited by CwalkerC, 28 January 2024 - 17:02.
- Ortografic, Charmed, xSkorpionSx and 2 others like this
Posted 07 November 2024 - 10:17
W temacie
Wymiana itemów u NPC - AktualizacjaPrzydałby się spis bossów z serwera i na jakich mapach się znajdują, bo takiego poradnika nie znalazlem
I najlepiej co dropi z takich bossów.
- Charmed likes this
Posted 11 November 2024 - 10:26
Fajnie byłoby, gdyby ktoś rozpisał porzebne bony na dana mapę tak jak już ktoś wspomniał.
Mówiąc dokładniej chodzi o to czy np:
- Zbrojownie trzeba diabły/nieumarłe czy jeszcze coś innego.
Myślę, że bardzo by się przydała taka lista, żeby wiedzieć jak eq szykować pod latanie konkretnego dunga. Wiadomo, można wybonować Diabły/Nieumarłe/Mistyki ale trzeba jeszcze inne bony wciskać do eq
- Charmed likes this
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users