Oczywiście co do cen itemów z Zorda powinno to zmienić się po wprowadzeniu nowego bossa, tylko te ustalenie dropu dosyć długo schodzi. Chyba, że administracja znowu zapomniała o temacie i musimy przypomnieć. Jeżeli drop będzie dobrze ustawiony i nie będzie żadnych problemów z bossem/mapą to część ludzi przestanie wchodzić na zorda i zacznie latać coś nowego. Oczywiście nowy boss, o którym była mowa jakiś czas temu nie będzie dla każdego to moja kolejna propozycja jest taka żeby dodać zupełnie nową mapę (oczywiście nie idąca schematem wieży DT), którą większość ludzi na poziomie eq pradawnych, minotaura i niskim plusie demonicznych będzie dawała radę. Potwory jakie miałyby znajdować się na tej mapie to "polepszone" bossy z waro, zbrojo czy nawet WW. Drop oczywiście to wielokrotność "młodszego brata".
Ja nie wiem czy dodanie nowego bossa na krysztalowej mapie mialoby wplyw na ceny itemkow z zorda (proponowany przez graczy drop to drop z niebios: wiecej ulepek bestii, kd +9) Wiec co zostaje? Łezka? Medalion? Metal 15? Temat zapomniany nie jest ale trzeba to dobrze przemyslec.
Wkleje teraz twojego posta z tematu odnosnie dropu z nowego bosa na krysztalowej:
Dodawanie tych samych ulep do nowego bossa, które lecą z wcześniejszych jest słabym pomysłem, ponieważ ceny tych ulep spadną jeszcze bardziej.
Do ustalenia dropu fajnie byłoby poznać jaka będzie wejściówka na niego.
Dobrym pomysłem jest dodanie w/w szkatułki i oczywiście worki na bryłki (jeżeli na wejście będą szły bryłki).
A teraz fragment twojej propozycji z tego tematu:
Potwory jakie miałyby znajdować się na tej mapie to "polepszone" bossy z waro, zbrojo czy nawet WW. Drop oczywiście to wielokrotność "młodszego brata".
Wiec dodanie tych samych ulep ktore dropia z wczesniejszych jest slabym pomyslem czy jednak dobrym?