na nie, po co go robiłem zęby teraz był tańszy

Ulepki na pas - %
Napisano 11 styczeń 2023 - 19:43
- Shadownman i Sayres lubią to
Napisano 11 styczeń 2023 - 20:55
faktycznie, kiedys tak samo dropily ulepki z bosow.. no wez mnie nie załamuj .. początki krysi oddawaly, a teraz trzeba sie ladnie nalatac tego
Użytkownik Pyszczek edytował ten post 11 styczeń 2023 - 20:55
Napisano 11 styczeń 2023 - 23:31
Na nie to by było nie sprawiedliwe dla graczy którzy zrobili już pas na +9
ty sie tam nie odzywaj za dużo, bo chwalisz sie nie swoim paskiem xDDD wysylasz na 8 a jak masz na 4 to bedzie dobrze xDDDDDD także ściemniaczy i wyłudzaczy o zdanie nie pytam
- Segito i KainaldoX lubią to
Napisano 12 styczeń 2023 - 04:54
- Sayres i Pinko lubią to
Napisano 12 styczeń 2023 - 06:57
Po pierwsze przyglupie to ty pierwsza napisalas że masz +8 to zacząłem z ciebie kręcić beke I napisałem że też mam każdy inny kto zemna gadał czy cos to wiedział jaki +ile mam po drugie robisz bezsensowne tematy których prócz ciebie i kilku przyglupow pokroju marwera nie popiera potrzebowałaś fragmentów to robilas tematy żeby fragmenty x dropily na zordzie xD teraz robisz pas to % trzeba podnieść xd popatrz też na innych którzy go robili wcześniej a nie tylko na swój czubek nosa a co do wyłudzania to ja nic od nikogo nie dostałem więc nie mierz mnie swoją miara a i czekam na ulepki z kryształki które do tej pory nie odalasty sie tam nie odzywaj za dużo, bo chwalisz sie nie swoim paskiem xDDD wysylasz na 8 a jak masz na 4 to bedzie dobrze xDDDDDD także ściemniaczy i wyłudzaczy o zdanie nie pytam
- Segito i Pinko lubią to
Napisano 12 styczeń 2023 - 09:15

- Ethernity lubi to
Napisano 12 styczeń 2023 - 10:30
- Sayres, Ethernity i KainaldoX lubią to
Napisano 12 styczeń 2023 - 10:49
3x nie, next
- Sayres lubi to
#24 Guest_dsr32fszcz_*
Napisano 12 styczeń 2023 - 10:59
Też jestem na nie kiedyś się latało bez elbisa, czasami wychodziło 10 map, żeby komplet na przepalenie uzbierać. Teraz i tak jest dużo łatwiej.
- Morganax, Shadownman, ♥ Czokuś ♥ i 4 innych osób lubią to
Napisano 12 styczeń 2023 - 11:02
Też jestem na nie
kiedyś się latało bez elbisa, czasami wychodziło 10 map, żeby komplet na przepalenie uzbierać. Teraz i tak jest dużo łatwiej.
Dodając, gdy ja latałem te mapę, elbisy po 4/5 razy potrafiły być puste, albo sypło jakąś wagą.
Napisano 12 styczeń 2023 - 12:28
NA NIE, ulepy nie wchodzą aż tak tragicznie.
Napisano 12 styczeń 2023 - 14:34
na tak
Napisano 12 styczeń 2023 - 14:44
Po pierwsze przyglupie to ty pierwsza napisalas że masz +8 to zacząłem z ciebie kręcić beke I napisałem że też mam każdy inny kto zemna gadał czy cos to wiedział jaki +ile mam po drugie robisz bezsensowne tematy których prócz ciebie i kilku przyglupow pokroju marwera nie popiera potrzebowałaś fragmentów to robilas tematy żeby fragmenty x dropily na zordzie xD teraz robisz pas to % trzeba podnieść xd popatrz też na innych którzy go robili wcześniej a nie tylko na swój czubek nosa a co do wyłudzania to ja nic od nikogo nie dostałem więc nie mierz mnie swoją miara a i czekam na ulepki z kryształki które do tej pory nie odalas
Patrzac na to, ile ulep i przepustek ty dostałeś, nie mówiąc o pomocy to bys sie o te 5 wag nie odezwal nawet xDD ale spoko, idz tam dalej żeruj na ludziach. Masz cos, to załóż temat i tam możemy wyprostować pewne sytuacje XD
- Segito lubi to
Napisano 12 styczeń 2023 - 18:00
Patrzac na to, ile ulep i przepustek ty dostałeś, nie mówiąc o pomocy to bys sie o te 5 wag nie odezwal nawet xDD ale spoko, idz tam dalej żeruj na ludziach. Masz cos, to załóż temat i tam możemy wyprostować pewne sytuacje XD
Od ciebie zadnych przepustek i ulep nie dostalem, wszystko bralem za brylki patrzac na to jakim ty jestes cebulakiem to bym sie raczej zdizwil jak bym co kolwiek od ciebie dostal za darmo kazdy kto cie zna to wie pomocy tez raczej zadnej bo ciezko nazwac pomoca to ze latalismy razem krysztalke 3 dla ciebie 3 dla mnie bylo po rowno jedynie to ze mnie nauczylas latac ta mape tak naprawde nie masz nic na mnie wiec jaki temat ty chcesz atencjuszko zakladac? jedyne co ty mozessz na mnie powiedziec to ze ci kika z gildi dalem xD moze bys sie zajela dyskusja na temat ktory zalozylas a nie na temat + ile ja mam pasek lub ile czasu mape robie jak to na grze bylo ostatnio
Rob z siebie dalej klauna zycze powodzenia wiecej takich kreatywnych propozycji na forum Elo
- Segito, Kocur i Pinko lubią to
Napisano 12 styczeń 2023 - 22:31
Od ciebie zadnych przepustek i ulep nie dostalem, wszystko bralem za brylki patrzac na to jakim ty jestes cebulakiem to bym sie raczej zdizwil jak bym co kolwiek od ciebie dostal za darmo kazdy kto cie zna to wie pomocy tez raczej zadnej bo ciezko nazwac pomoca to ze latalismy razem krysztalke 3 dla ciebie 3 dla mnie bylo po rowno
jedynie to ze mnie nauczylas latac ta mape tak naprawde nie masz nic na mnie wiec jaki temat ty chcesz atencjuszko zakladac? jedyne co ty mozessz na mnie powiedziec to ze ci kika z gildi dalem xD moze bys sie zajela dyskusja na temat ktory zalozylas a nie na temat + ile ja mam pasek lub ile czasu mape robie jak to na grze bylo ostatnio
Rob z siebie dalej klauna zycze powodzenia wiecej takich kreatywnych propozycji na forum Elo
Chyba masz jakieś zaniki pamięci, skoro nie pamiętasz tak istotnych sytuacji jak żebranie o tańsze ulepki, a jak ci ich zabrakło to również o nie ale spoko xD mapki lataliśmy dla Ciebie, bo jak poleciałeś mapke dla mnie, to dziwnie glejty i medale Ci nie dropiły
ale luźno. Nie nawidze kłamstwa, dlatego twój pasek jest dla mnie dawką śmiechu, tak jak i twoje latanie mapek, bo jak sie chwaliłeś nie swoim paskiem to chyba nie jesteś w pełni rozumu xD Żal słów na Ciebie i tyle. W gildii zostałeś sam, bo jak każdy zobaczył, ze tylko oczekujesz pomocy od innych, bo przecież są w twojej gildii to od razu z niej wyszedł
Powodzonka i dalej tam zamulaj rure przez neta XD życze szczęścia w miłości metinowej, bo poza nią nie masz chyba nic innego do roboty xD
- Segito lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych