Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Komiks - click Posted Image Odwiedź moje konto - click

Photo
- - - - -

Ulepki na pas - %

• This topic is locked This topic is locked
34 replies to this topic

#16 Arleyn

Arleyn

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 148 posts
  • Joined Tue, 27 Mar 18
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoŁódź
  • Województwo:Lódzkie
  • Imię:Kamil
  • Nick w grze:Arleyna
  • Gildia:Sledzik
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Arl
  • Hobby:bjj/judo/dragon ball

Posted 11 January 2023 - 19:43

na nie, po co go robiłem zęby teraz był tańszy

• Shadownman and Sayres like this

#17 Pyszczek

Pyszczek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 posts
  • Joined Fri, 27 Nov 20
  • Województwo:W-mazurskie
  • Imię:Jagoda
  • Nick w grze:Jagodziana
  • Nick na TS:Zołza

Posted 11 January 2023 - 20:55

faktycznie, kiedys tak samo dropily ulepki z bosow.. no wez mnie nie załamuj .. początki krysi oddawaly, a teraz trzeba sie ladnie nalatac tego

Edited by Pyszczek, 11 January 2023 - 20:55.

#18 Pyszczek

Pyszczek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 posts
  • Joined Fri, 27 Nov 20

Posted 11 January 2023 - 23:31

Na nie to by było nie sprawiedliwe dla graczy którzy zrobili już pas na +9

ty sie tam nie odzywaj za dużo, bo chwalisz sie nie swoim paskiem xDDD wysylasz na 8 a jak masz na 4 to bedzie dobrze xDDDDDD także ściemniaczy i wyłudzaczy  o zdanie nie pytam :)

• Segito and KainaldoX like this

#19 Kocur

Kocur

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 725 posts
  • Joined Thu, 31 Dec 20
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:;))

Posted 12 January 2023 - 04:54

Teoretycznie najlepszy item w grze ma być ułatwiony przez to że nie chcesz sobie więcej map polatać? Nie chcesz latać to dopłać do gotowca, proste.
  • Sayres and Pinko like this

#20 Sayres

Sayres

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 517 posts
  • Joined Wed, 22 Mar 17
  • MiastoŁódź
  • Nick w grze:Sayres
  • Gildia:GanjaMafia
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:Sคץгєร
  • Hobby:Siłka.Piłka noźna.Metin2

Posted 12 January 2023 - 06:57

ty sie tam nie odzywaj za dużo, bo chwalisz sie nie swoim paskiem xDDD wysylasz na 8 a jak masz na 4 to bedzie dobrze xDDDDDD także ściemniaczy i wyłudzaczy  o zdanie nie pytam :)

Po pierwsze przyglupie to ty pierwsza napisalas że masz +8 to zacząłem z ciebie kręcić beke I napisałem że też mam każdy inny kto zemna gadał czy cos to wiedział jaki +ile mam po drugie robisz bezsensowne tematy których prócz ciebie i kilku przyglupow pokroju marwera nie popiera potrzebowałaś fragmentów to robilas tematy żeby fragmenty x dropily na zordzie xD teraz robisz pas to % trzeba podnieść xd popatrz też na innych którzy go robili wcześniej a nie tylko na swój czubek nosa a co do wyłudzania to ja nic od nikogo nie dostałem więc nie mierz mnie swoją miara a i czekam na ulepki z kryształki które do tej pory nie odalas
  • Segito and Pinko like this

Dołączona grafika

#21 Śmieszek

Śmieszek

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 377 posts
  • Joined Mon, 26 Aug 19
  • Województwo:Mazowieckie
  • Imię:Adrian
  • Nick w grze:Shadow
  • Gildia:ShadowGarden
  • Hobby:Heavenly Dao

Posted 12 January 2023 - 09:15

Na nie :D
  • Ethernity likes this

#22 ¢яιєℓℓ

¢яιєℓℓ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 133 posts
  • Joined Sat, 06 Jul 13
  • MiastoKotostan
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Rafauu
  • Nick w grze:Criell
  • Gildia:KOT
  • Królestwo:Shinsoo
  • Hobby:

Posted 12 January 2023 - 10:30

Wiem jak wygląda gra na przedwiecznym eq (*). Z mojej opinii, żeby rynek miał jakiś sens, nie może być za łatwo. Załóżmy, że zostanie to podniesione, każdy pokończy pasek, to znowu na rynku pojawi się masę ulep, bo pochłaniał ich dużo. Według mnie jest to najlepszy item z całego eq i powinno być, nieco ciężej, w końcu to item endgamu. Jestem na nie.
  • Sayres, Ethernity and KainaldoX like this

#23 #Alistar

#Alistar

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 871 posts
  • Joined Wed, 23 Jul 14
  • MiastoKraków
  • Województwo:Małopolskie
  • Imię:Krystian
  • Nick w grze:Alistar
  • Nick na TS:Ali

Posted 12 January 2023 - 10:49

3x nie, next

• Sayres likes this

Dołączona grafika

#24 Guest_dsr32fszcz_*

Guest_dsr32fszcz_*
  • Guests
  • Joined --

Posted 12 January 2023 - 10:59

Też jestem na nie :D kiedyś się latało bez elbisa, czasami wychodziło 10 map, żeby komplet na przepalenie uzbierać. Teraz i tak jest dużo łatwiej.

• Morganax, Shadownman, ♥ Czokuś ♥ and 4 others like this

#25 ¢яιєℓℓ

¢яιєℓℓ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 133 posts
  • Joined Sat, 06 Jul 13
  • MiastoKotostan
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Rafauu
  • Nick w grze:Criell
  • Gildia:KOT
  • Królestwo:Shinsoo
  • Hobby:

Posted 12 January 2023 - 11:02

Też jestem na nie :D kiedyś się latało bez elbisa, czasami wychodziło 10 map, żeby komplet na przepalenie uzbierać. Teraz i tak jest dużo łatwiej.

Dodając, gdy ja latałem te mapę, elbisy po 4/5 razy potrafiły być puste, albo sypło jakąś wagą.

#26 Utopia

Utopia

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 150 posts
  • Joined Sun, 20 Jun 21
  • MiastoSouthampton
  • Województwo:Małopolskie
  • Imię:Walduś
  • Nick w grze:QQX
  • Nick na TS:QQX
  • Hobby:<69>

Posted 12 January 2023 - 12:28

NA NIE, ulepy nie wchodzą aż tak tragicznie.

#27 Rutbei

Rutbei

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 494 posts
  • Joined Mon, 06 Apr 20
  • Województwo:Wielkopolskie
  • Nick w grze:Lati00
  • Gildia:ThunderStorm
  • Nick na TS:-

Posted 12 January 2023 - 14:34

na tak 

#28 Pyszczek

Pyszczek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 posts
  • Joined Fri, 27 Nov 20

Posted 12 January 2023 - 14:44

Po pierwsze przyglupie to ty pierwsza napisalas że masz +8 to zacząłem z ciebie kręcić beke I napisałem że też mam każdy inny kto zemna gadał czy cos to wiedział jaki +ile mam po drugie robisz bezsensowne tematy których prócz ciebie i kilku przyglupow pokroju marwera nie popiera potrzebowałaś fragmentów to robilas tematy żeby fragmenty x dropily na zordzie xD teraz robisz pas to % trzeba podnieść xd popatrz też na innych którzy go robili wcześniej a nie tylko na swój czubek nosa a co do wyłudzania to ja nic od nikogo nie dostałem więc nie mierz mnie swoją miara a i czekam na ulepki z kryształki które do tej pory nie odalas

Patrzac na to, ile ulep i przepustek ty dostałeś, nie mówiąc o pomocy to bys sie o te 5 wag nie odezwal nawet xDD ale spoko, idz tam dalej żeruj na ludziach. Masz cos, to załóż temat i tam możemy wyprostować pewne sytuacje XD

• Segito likes this

#29 Sayres

Sayres

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 517 posts
  • Joined Wed, 22 Mar 17
  • MiastoŁódź
  • Nick w grze:Sayres
  • Gildia:GanjaMafia
  • Nick na TS:Sคץгєร
  • Hobby:Siłka.Piłka noźna.Metin2

Posted 12 January 2023 - 18:00

Patrzac na to, ile ulep i przepustek ty dostałeś, nie mówiąc o pomocy to bys sie o te 5 wag nie odezwal nawet xDD ale spoko, idz tam dalej żeruj na ludziach. Masz cos, to załóż temat i tam możemy wyprostować pewne sytuacje XD

Od ciebie zadnych przepustek i ulep  nie dostalem, wszystko bralem za brylki patrzac na to jakim ty jestes cebulakiem to bym sie raczej zdizwil jak bym co kolwiek od ciebie dostal za darmo kazdy kto cie zna to wie   pomocy tez raczej zadnej bo ciezko nazwac pomoca to ze latalismy razem krysztalke 3 dla ciebie 3 dla mnie bylo po rowno :) jedynie to ze mnie nauczylas latac ta mape tak naprawde nie masz nic na mnie wiec jaki temat ty chcesz atencjuszko zakladac?  jedyne co ty mozessz na mnie powiedziec to ze ci kika z gildi dalem xD moze bys sie zajela dyskusja na temat ktory zalozylas a nie na temat + ile ja mam pasek lub ile czasu mape robie jak to na grze bylo ostatnio :D

Rob z siebie dalej klauna zycze powodzenia wiecej takich kreatywnych propozycji na forum Elo :D

• Segito, Kocur and Pinko like this

Dołączona grafika

#30 Pyszczek

Pyszczek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 102 posts
  • Joined Fri, 27 Nov 20

Posted 12 January 2023 - 22:31

Od ciebie zadnych przepustek i ulep  nie dostalem, wszystko bralem za brylki patrzac na to jakim ty jestes cebulakiem to bym sie raczej zdizwil jak bym co kolwiek od ciebie dostal za darmo kazdy kto cie zna to wie   pomocy tez raczej zadnej bo ciezko nazwac pomoca to ze latalismy razem krysztalke 3 dla ciebie 3 dla mnie bylo po rowno :) jedynie to ze mnie nauczylas latac ta mape tak naprawde nie masz nic na mnie wiec jaki temat ty chcesz atencjuszko zakladac?  jedyne co ty mozessz na mnie powiedziec to ze ci kika z gildi dalem xD moze bys sie zajela dyskusja na temat ktory zalozylas a nie na temat + ile ja mam pasek lub ile czasu mape robie jak to na grze bylo ostatnio :D

Rob z siebie dalej klauna zycze powodzenia wiecej takich kreatywnych propozycji na forum Elo :D

Chyba masz jakieś zaniki pamięci, skoro nie pamiętasz tak istotnych sytuacji jak żebranie o tańsze ulepki, a jak ci ich zabrakło to również o nie :) ale spoko xD mapki lataliśmy dla Ciebie, bo jak poleciałeś mapke dla mnie, to dziwnie glejty i medale Ci nie dropiły :) ale luźno. Nie nawidze kłamstwa, dlatego twój pasek jest dla mnie dawką śmiechu, tak jak i twoje latanie mapek, bo jak sie chwaliłeś nie swoim paskiem to chyba nie jesteś w pełni rozumu xD Żal słów na Ciebie i tyle. W gildii zostałeś sam, bo jak każdy zobaczył, ze tylko oczekujesz pomocy od innych, bo przecież są w twojej gildii to od razu z niej wyszedł :) Powodzonka i dalej tam zamulaj rure przez neta XD życze szczęścia w  miłości metinowej, bo poza nią nie masz chyba nic innego do roboty xD 

• Segito likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users