No nie jest zbyt aktualny jeśli chodzi o ceny czy też przedmioty aczkolwiek wymienione sposoby również można śmiało wykorzystać.
Ja rozumiem, tylko chodzi o to, że na serwerze nie ma za wiele nowych graczy, bo kazdy się szybo poddaje widząc takie ceny. Sam pisałem z kilkoma osobami,doradzając sposoby zarobku, tylko uważam, że za ciężko jest na starcie. Nie gram tutaj od tygodnia... Z mojej perspektywy wygląda to tak rozpoczynając grę w metina, zanim zaczniesz latać na mapy, trzeba stac kopać rude, albo łowić ryby.... Gracze sami podnoszą ceny na sklepach, bo łatwa kaska.... ze dwa lata temu medale były po 400b czemu dzisiaj są po 550? Boskie eq kiedyś 10kb od itemku dzisiaj 20kb..... lodowe kiedys +20 za 35kb dzisiaj 60kb, runka ŚR +9 też skoczyla do góry, a ceny i tak idą w górę. Uważam, że kiedyś na mapie V1 ludzie zarabiali bryłki, teraz drop medali został zmniejszony na tyle, że ja osobisie nie potrafie sie wstrzelić, żeby medale dropiło na 0. Wiem trochę jak funkcjonuje ten serwer, gram tutaj nie od dzisiaj. Na serwer wraca trochę starych graczy z sentymentu i widzą różnice w dropie i widzą, że jest ciężej. Fajnie, jak by stworzyć możliwości dla nowych graczy takie, żeby ten serwer się rozwijał, niech przychodzą i grają wszystkim będzie się grało lepiej.