Nowy dung dla nowych graczy. Fajna sprawa tylko w teori. 7 metków po 10mln hp? Moja postac ledwo przebija im resp. Ledwo zbilem te 7 metkow, pojawil sie mini boss - elit królowa która wywalila mnie na 2 strzały a po chwili skonczyl sie czas i koniec dunga
Dung chyba dla starych wyjadaczy z jakims chorym eq, bo na pewno nie dla nowego z tak ustawionymi hp i obrazeniami.
Ps. Mam peta kenai i zrobionego biologa.
Ps2. Jestem nowym graczem i w sumie nawet nie wiem co bym musial zmienic w postaci zeby skonczyc tego dunga bez wylewania potów o ile to jest wykonalne. Chyba musialbym zrobic jeszcze 2 takie postacie i latac nimi w pt.
Ps3. Riper pata jak szm*ta w 8minut cały dung a do tej baronki to nie ma co podjezdzac.
Jeszcze ten lvl bossów ustawiony tak zeby ich sie nie dało otruć (XD).
A lvl metinów 254... ale to mniejsza o szczegóły.
Ogólnie dung fajny ale nie dla nowych, szkoda.

Napisano 08 czerwiec 2023 - 01:22
Napisano 08 czerwiec 2023 - 02:24
Napisano 08 czerwiec 2023 - 02:47
Użytkownik SlodkiMisiek. edytował ten post 08 czerwiec 2023 - 03:11
Napisano 08 czerwiec 2023 - 04:12
10 razy spalona przepustka. ponad 2h dropienia hmm nwm czy to warte
- kubxbmx lubi to
Napisano 08 czerwiec 2023 - 04:19
- Qki lubi to
Napisano 08 czerwiec 2023 - 04:47
Napisano 08 czerwiec 2023 - 05:06
Wrócę do domu to wkleję tu ustawienia, a tym co pali przepustkę udostępnię czity. Tak ze zamiast pokombinować proszę do 16:00 cierpliwie postać pod dt
Pisałem Ci że na ch5 spaliło ją 15 razy .. za 16 razem na ch1 się zrobiłą .. a na dodatek brak info ze przy opcji zmiany potworów na psy na mapie nie ma nic to przepraszam ale troszkę coś jest nie tak.
Napisano 08 czerwiec 2023 - 06:12
Nowy dung dla nowych graczy. Fajna sprawa tylko w teori. 7 metków po 10mln hp? Moja postac ledwo przebija im resp. Ledwo zbilem te 7 metkow, pojawil sie mini boss - elit królowa która wywalila mnie na 2 strzały a po chwili skonczyl sie czas i koniec dunga
Dung chyba dla starych wyjadaczy z jakims chorym eq, bo na pewno nie dla nowego z tak ustawionymi hp i obrazeniami.
Ps2. Jestem nowym graczem i w sumie nawet nie wiem co bym musial zmienic w postaci zeby skonczyc tego dunga bez wylewania potów o ile to jest wykonalne. Chyba musialbym zrobic jeszcze 2 takie postacie i latac nimi w pt.
Ps3. Riper pata jak szm*ta w 8minut cały dung a do tej baronki to nie ma co podjezdzac.
zrób sobie buffa dobij ten 120lvl jak nie masz kaptur orka buty zimorodka i wbij 15%dodawane do pż gdzie się da.
Napisano 08 czerwiec 2023 - 07:03
A to normalne, że po zakończeniu handlu po prostu zjadło mi itemki na przepustkę, a nie pokazała się informacja o powodzeniu, tylko błąd?
Napisano 08 czerwiec 2023 - 08:17
Powinno kupic sobie stroj 60/60 i pewnie zbijesz.
Napisano 08 czerwiec 2023 - 08:27
Wrócę do domu to wkleję tu ustawienia, a tym co pali przepustkę udostępnię czity. Tak ze zamiast pokombinować proszę do 16:00 cierpliwie postać pod dt
Weź zwiększ % na ulepszenie EQ niebiańskiego (do 40) i boskiego (do 35) tych zbrojek 180 do 40 i nowe mapy nie będą potrzebne na "niski lvl"
Napisano 08 czerwiec 2023 - 08:32
Wytworzyłem dwie przepustki na raz i obydwie mi na wejście zabrało xD
Napisano 08 czerwiec 2023 - 09:35
Powinno kupic sobie stroj 60/60 i pewnie zbijesz.
Myśle, że jak kogoś stać na kostium za 20k B czy ile to teraz warte to nie potrzebuje zajmować się mapką dla 120 lvli

- DLwoj:) i Kocur lubią to
Napisano 08 czerwiec 2023 - 10:39
Jedno wejście i krytyka. Pokombinuj pare dni i napisz co sądzisz o mapie
Nie jedno. Przy klejnych tez nie było podjazdu. Zbicie 7 metkow z 10mln hp zajmuje 12-13 minut.
Rozumiem, że po prostu musze zrobić full wymaxowaną postac 120lv, kupic jej co tylko sie da, najlepiej peta arra albo lepszego dla bogaczy. Do tego jakies kostiumy w chorych cenach i bede mogl robic tego dunga. A i najlepiej jeszcze jakaś bron eventową za kilkadziesiat k brył... Trzeba było tak odrazu
Dungeona dla "Nowych graczy" || Wymaxowana postać.
Ps. Nie wiem co tam takiego dropi na tym dungu aby byly tak chore wymagania postaci, ale podejrzewam ze nie adekwatne do tego.
Z ripera jestem w stanie dropnac w 10min od 150 do nawet 1k b przy farcie. Isavel - +- 1kb. (spokojnie zbijane dla nowego gracza).
Ta baronówna wymaga dopicowanej postaci, dropienia ulep na przepustke i farta zeby ją wytworzyc
Użytkownik Frog edytował ten post 08 czerwiec 2023 - 10:44
Napisano 08 czerwiec 2023 - 11:13
Nie jedno. Przy klejnych tez nie było podjazdu. Zbicie 7 metkow z 10mln hp zajmuje 12-13 minut.
Rozumiem, że po prostu musze zrobić full wymaxowaną postac 120lv, kupic jej co tylko sie da, najlepiej peta arra albo lepszego dla bogaczy. Do tego jakies kostiumy w chorych cenach i bede mogl robic tego dunga. A i najlepiej jeszcze jakaś bron eventową za kilkadziesiat k brył... Trzeba było tak odrazu![]()
Dungeona dla "Nowych graczy" || Wymaxowana postać.
Ps. Nie wiem co tam takiego dropi na tym dungu aby byly tak chore wymagania postaci, ale podejrzewam ze nie adekwatne do tego.
Z ripera jestem w stanie dropnac w 10min od 150 do nawet 1k b przy farcie. Isavel - +- 1kb. (spokojnie zbijane dla nowego gracza).
Ta baronówna wymaga dopicowanej postaci, dropienia ulep na przepustke i farta zeby ją wytworzyc
Napiszesz w końcu w jakim EQ to robisz?
Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →
Konkursy, pojedynki i zabawy →
KomiksNapisany przez Morganax , 25 mar 2025 |
|
![]()
|
||