Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Komiks - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nowy dung dla nowych graczy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
40 odpowiedzi w tym temacie

#16 Frog

Frog

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
  • Dołączył pią, 14 kwi 23
  • Państwo: Country Flag
  • Nick w grze:azxfgdfg
  • Królestwo:Shinsoo

Napisano 08 czerwiec 2023 - 11:29

Napiszesz w końcu w jakim EQ to robisz?

No w smoczym a jakim innym. Eq tu ma niestety najmniej do znaczenia. Na eq 120 mnie nie stac, a nawet jakbym je mial to co by mi to dalo? Jakie bony w tym equ dają dps? Tylko naszyjnik (przeskok ze smoczego na ten 120 doda 20sr wiecej?  Nic to nie zmieni...)

Tu liczy sie chyba tylko i wyłącznie Pet, który robi najwiecej roboty.
A no i te absurdalne kdki.

Dodam jeszcze ze nie tylko ja mam trudnosci z tym dungiem, bo popytalem w grze to wiekszosc osob ktore wylapalem z czatu nie mogly zbic nawet tych metkow. Nie biore pod uwage "Starych wyjadaczy", ktorzy pewnie tego dunga robią 2 minuty.

Użytkownik Frog edytował ten post 08 czerwiec 2023 - 12:03

#17 Shadownman

Shadownman

Słaby pisarz

• Globtroter
  • PipPipPip
  • 346 postów
  • Dołączył pon, 11 mar 13
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Paweł
  • Nick w grze:Pazgierrr
  • Gildia:Invincible
  • Hobby:To i tamto :)

Napisano 08 czerwiec 2023 - 12:04

mapa zrobiona bodziakiem po biologu 95 lvl z Oss kd7 stalka wita 7 eq smocze do tego papuga ara ;) niby latwo poszlo jednak trzeba bylo zblokowac bosy,ale czy to mapa dla poczatkujacych? jak dla mnie wolalbym kupic podstawe peta wbic 135 lvl zrobic biologa do 95 i dorabiac sie na DT :)

przepustka wyrabianie 20 prob -2 wejscia z czego zrobilem 2 sztuki na raz  i po wyrobieniu obu spojrzalem ze obie maja niestety czas przez co idac jedna i zanim zrobie ja,druga przepustka przepadla  :/  lepiej jakby byly bez limitu czasowego

czas dropienia 1 proby na wlote -13 min troszke slabo ;/

ale czekamy na rozwoj akcji i opinie innych ktorzy byli tam ;)

• Quski i Aterynka lubią to

#18 PanKrecik

PanKrecik

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 56 postów
  • Dołączył pią, 28 wrz 12
  • Województwo:Dolnośląskie

Napisano 08 czerwiec 2023 - 20:04

XD W przykładowym eq proponują min arra, dla początkowego gracza super, to już lepiej mu latać Ripa z kenaiem 135
  • Pomalowany;* lubi to

#19 Catchmee

Catchmee

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 230 postów
  • Dołączył śro, 18 lis 20
  • MiastoKopenhaga
  • Imię:Tadeusz
  • Nick w grze:CatchMee
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 08 czerwiec 2023 - 20:10

Panie krecik zamiast arry robisz buffa do tego pt dajesz 3k ataku full int na buffie i bijesz więcej niż z arra
  • Charmed i ALEXIII lubią to

#20 fryzeek331

fryzeek331

Słaby pisarz

• Globtroter
  • PipPipPip
  • 318 postów
  • Dołączył pią, 09 maj 14
  • MiastoSosnowiec
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Sebastian
  • Nick w grze:Jacen (255)
  • Nick na TS:fryzeek

Napisano 08 czerwiec 2023 - 20:46

Papuga daje ci 8k ataku a atak z dowodzenia jedynie 3k więc nie nie bijesz więcej nawet jak zrobisz healera bo z tak niskim int nie będzie dużo wartości ataku, problem jest że to nie jest dungeon dla nowych graczy. Zrobiłem go parę razy postacią 120lvl smocze eq +9 250/20, zimorodki 250/20 broń na 80 kd all+7, zbroja bez kd, pet królewski phoenix, solo bez PT. Gracz posiadający takie eq NIE JEST nowym graczem. NIE BĘDZIE marnował czasu na dropienie itemków potrzebnych na PRÓBĘ zrobienia wejściówki kiedy na 15 razy może wejdzie 1-3 razy. Nowy gracz nawet nie ma opcji zbicia pierwszego metka. Gracz z takim EQ pójdzie na DT i zarobi z ripa dużo więcej niż na tej nowej mapie. 100B? Super więcej wyciągnie z ripa w dużo krótszym czasie. 20 Rudy jadeitu? Więcej wykopie z rudy kilofem +0. Pieczęć pieska? Komu to sprzedam? Kiedy? Potrzebne to mi jak mam are/phoenixa? Jedynie co ratuje tą mapę na ten moment to drop kryształów/proszków/stali pandemonium z metinów.(opcja jest jeszcze taka że dropi coś więcej? ale na forum nie łaska napisać). Gracze by się na pewno ucieszyli jak wiedzieli by co może im dropnąć za cały ten poświęcony czas. 

EDIT: Sama mapa kozacka jak i pomysł dropu tych gówien i przepalanie tego na wejście. Ale procent zrobienia przepustki za niski, oraz to że nowy gracz nie da rady tej mapy zrobić. 

Użytkownik fryzeek331 edytował ten post 08 czerwiec 2023 - 20:53

• Pomalowany;*, NIEP0K0RNY i Kocur lubią to

Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
virtual_1442982144__sygna_2.jpeg

#21 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5272 postów
  • Dołączył sob, 03 gru 11
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Nick na TS:wojtek

Napisano 08 czerwiec 2023 - 20:55

problem jest że to nie jest dungeon dla nowych graczy

Autor tematu i reszta wypowiadających w się temacie sama sobie stworzyła teorię  że jest to dungeon dla nowych graczy!

Dungeon jest dla graczy z niskim lvl i jest odpowiedzią na jedną z propozycji która pojawiła się na forum, oraz w rozmowach na teamspeak

Podczas najbliżej przerwy pajęcze kamienie które stoją i nie zadają żadnych obrażeń, a sprawiają aż taki problem zostaną delikatnie osłabione. Maksymalny lvl na którym można będzie przybywać w lochu pająków v1 i v2 wynosić będzie 130

• Morganax, fryzeek331 i lukwars lubią to

virtualmt21516717016__769671423939699945

#22 fryzeek331

fryzeek331

Słaby pisarz

• Globtroter
  • PipPipPip
  • 318 postów
  • Dołączył pią, 09 maj 14
  • MiastoSosnowiec
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Sebastian
  • Nick w grze:Jacen (255)
  • Nick na TS:fryzeek

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:03

Autor tematu i reszta wypowiadających w się temacie sama sobie stworzyła teorię  że jest to dungeon dla nowych graczy!

Sam napisałeś że "Dodam że na dungeon należy patrzeć z perspektywy nowego gracza, a nie starego wyjadacza z nowo utworzoną postacią" 

Dungeon jest dla graczy z niskim lvl i jest odpowiedzią na jedną z propozycji która pojawiła się na forum, oraz w rozmowach na teamspeak

Tak, cieszę się że się dzieje i dodaje się nowe rzeczy, niski poziom z średnim eq sobie poradzi to prawda.

Maksymalny lvl na którym można będzie przybywać w lochu pająków v1 i v2 wynosić będzie 130

:) 
  • '' lubi to

Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
virtual_1442982144__sygna_2.jpeg

#23 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5272 postów
  • Dołączył sob, 03 gru 11
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Nick na TS:wojtek

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:07

Sam napisałeś że "Dodam że na dungeon należy patrzeć z perspektywy nowego gracza, a nie starego wyjadacza z nowo utworzoną postacią" 

No właśnie a jak narazie większość osób wypowiadających się w temacie nagle stało się nowymi graczami. Więc taki był sens mojej wypowiedzi. 

• fryzeek331 lubi to

virtualmt21516717016__769671423939699945

#24 Frog

Frog

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:13

No właśnie a jak narazie większość osób wypowiadających się w temacie nagle stało się nowymi graczami. Więc taki był sens mojej wypowiedzi. 

Niektorzy po prostu obiektywnie oceniają dungeon, nic w tym chyba nie ma zlego. I takie coś sie szanuje, a nie porada od Agenta co gra 10 lat typu kup kostium 60/60 albo załatw are. Dziekuje za takie porady. Musialbym chyba miesiac zbierac :D

#25 Guest_dsr32fszcz_*

Guest_dsr32fszcz_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:14

XD W przykładowym eq proponują min arra, dla początkowego gracza super, to już lepiej mu latać Ripa z kenaiem 135

Jak coś to tam jest napisane w jakim eq byla mapa testowana, a nie ze musisz mieć takiego petsa. Czytaj ze zrozumieniem.

Użytkownik яσуѕєи™ edytował ten post 08 czerwiec 2023 - 21:14

• Ishide ✒, Charmed i ALEXIII lubią to

#26 Frog

Frog

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:15

Jak coś to tam jest napisane w jakim eq byla mapa testowana, a nie ze musisz mieć takiego petsa. Czytaj ze zrozumieniem.

A jakbys czytał temat ze zrozumieniem to bys wiedzial, ze z kenaiem tego nie idzie zrobic  :P Cóż za hipokryzja.

Użytkownik Frog edytował ten post 08 czerwiec 2023 - 21:16

#27 lukwars

lukwars

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 192 postów
  • Dołączył wto, 08 cze 21
  • Nick w grze:PozloconY
  • Gildia:DobryHajsik

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:18

Pisałem Ci że na ch5 spaliło ją 15 razy .. za 16 razem na ch1 się zrobiłą .. a na dodatek brak info ze przy opcji zmiany potworów na psy na mapie nie ma nic to przepraszam ale troszkę coś jest nie tak.

no j

no ja tam mam moby nawet na psach etc;) i nie mam problemow zadnych moze troche przyduzo tych mobow przy bosach i laguje dosyc mocno ale po za tym. co do przepustek to racja mocno pali no ale spojrzmy jak beda dobrze wchodzic nadropimy tych kompletow na new kdki i znow rynek stanie mysle ze lepsza produkcja przepustek musiala by pewnie ograniczyc drop bo patrzac nie patrzac sa juz 4 mapy gdzie leca komplety na new kd takze rynek moment sie zapelni:) po za tym mysle zeby trosze polepszyc drop np rudy z bosow zwiekszyc ilosc bo po 20 szt to troche malo:P .

Reszta jest na + jak najbardziej mapa spoko  a sposobow zeby ja szybko zrobic jest duzo tylko trzeba jak pisal Admin kombinowac i probowac sposobow:)

• ¢яιєℓℓ lubi to

#28 Guest_dsr32fszcz_*

Guest_dsr32fszcz_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:18

Nieważne..

Użytkownik яσуѕєи™ edytował ten post 08 czerwiec 2023 - 21:21

#29 Frog

Frog

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:22

Ale co mnie to obchodzi, nie umiesz grac to nie graj. Napisane z jakim petsem było bite i chu* mnie twój kenai obchodzi

Już beret sprany od tego metina chyba :D

#30 SlodkiMisiek.

SlodkiMisiek.

Donosiciel

• Banned
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pon, 18 cze 12
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:.

Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:23

Wy to tak potraficie może rozmawiać jak ludzie? Bo w sumie jak tak idzie zauważyć to z każdym tematem jest tak samo jak nie gorzej

Oss, arra, smocze - ktoś próbował?

Użytkownik SlodkiMisiek. edytował ten post 08 czerwiec 2023 - 21:25

virtualmt21712592857__diament_sygnatura.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych