Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Komiks - click Posted Image Odwiedź moje konto - click

Photo
* * * * * 1 votes

Nowy dung dla nowych graczy

• This topic is locked This topic is locked
40 replies to this topic

#31 Guest_dsr32fszcz_*

Guest_dsr32fszcz_*
  • Guests
  • Joined --

Posted 08 June 2023 - 21:24

Już beret sprany od tego metina chyba :D

Póki co ty płaczesz, bo czegoś ubic w grze nie możesz.
  • Charmed likes this

#32 lukwars

lukwars

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 192 posts
  • Joined Tue, 08 Jun 21
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:PozloconY
  • Gildia:DobryHajsik
  • Królestwo:Chunjo

Posted 08 June 2023 - 21:29

ja robie ara konchy zbr z kd 7 besti nasior i to tyle xd i metki  i inne nie sprawiaja mi problemu zadnego mapke zrobile w nwm 4/5 min max a jak masz slabe eq nei stac Cie robisz 2 postac szamana heller dowodzenie 3k wartosci  po problemie

#33 SlodkiMisiek.

SlodkiMisiek.

Donosiciel

• Banned
  • Pip
  • 0 posts
  • Joined Mon, 18 Jun 12
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:.
  • Królestwo:Shinsoo

Posted 08 June 2023 - 21:40

ja robie ara konchy zbr z kd 7 besti nasior i to tyle xd i metki  i inne nie sprawiaja mi problemu zadnego mapke zrobile w nwm 4/5 min max a jak masz slabe eq nei stac Cie robisz 2 postac szamana heller dowodzenie 3k wartosci  po problemie
A no jednak się da 

virtualmt21712592857__diament_sygnatura.

#34 Kocur

Kocur

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 725 posts
  • Joined Thu, 31 Dec 20
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:;))

Posted 08 June 2023 - 23:52

Nieważne..

Cóż za wulgaryzmy, brak kultury!
  • DonAnonim likes this

#35 Qki

Qki

Junior Member

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1073 posts
  • Joined Mon, 19 Sep 11
  • Nick w grze:Qki
  • Gildia:Unicorn
  • Nick na TS:Qki
  • Hobby:Moja Żona,Grafika, Muzyka

Posted 09 June 2023 - 03:29

no ja tam mam moby nawet na psach etc;) i nie mam problemow zadnych moze troche przyduzo tych mobow przy bosach i laguje dosyc mocno ale po za tym. co do przepustek to racja mocno pali no ale spojrzmy jak beda dobrze wchodzic nadropimy tych kompletow na new kdki i znow rynek stanie mysle ze lepsza produkcja przepustek musiala by pewnie ograniczyc drop bo patrzac nie patrzac sa juz 4 mapy gdzie leca komplety na new kd takze rynek moment sie zapelni:) po za tym mysle zeby trosze polepszyc drop np rudy z bosow zwiekszyc ilosc bo po 20 szt to troche malo:P .

Reszta jest na + jak najbardziej mapa spoko  a sposobow zeby ja szybko zrobic jest duzo tylko trzeba jak pisal Admin kombinowac i probowac sposobow:)

Popatrz o której godzinie ja to pisałem. Zostało to poprawione.

Dołączona grafika

#36 Morganax

Morganax

[GM]LiseQ

• Game Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1921 posts
  • Joined Wed, 02 May 12
  • MiastoDaleko :)
  • Imię:Monika
  • Nick w grze:[GM]LiseQ
  • Nick na TS:LiseQ

Posted 09 June 2023 - 03:59

*
POPULAR

Zostało poprawione, poniewZ wczoraj na ts wbiła normalna osoba, z którą się dało porozmawiać i faktycznie gra tu niedługo.
Ps jakoś dała radę robić tą mapkę.
Ograniczenie lvl z wejściem na v1-2 cóż nagle pełno tam 255lvl ciekawe :)
Co tam dropi? To co jest potrzebne na ten lvl perły, małże, rudy, pets typu piesek, przepis prof., parę b, a z metinow proszki, stale i kryształ 1x.

Każda osoba, która faktycznie ma niski lvl lub gra od nowa i chce tam chodzić może przyjść i sobie ponarzekać do mnie na ts jestem raczej codziennie, a 255lvl które mają się S R A Ć o tą mapkę może faktycznie chcą sobie pograć od nowa??

Za kolejne głupie posty będę nakładać kary i zaproszę na ts :) Miłego dnia
  • Admin, Shadownman, ¢яιєℓℓ and 9 others like this

“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”

virtualmt21614385352__86.gif

#37 Toretooo

Toretooo

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 40 posts
  • Joined Wed, 17 Oct 12
  • Województwo:Małopolskie
  • Imię:Dawid
  • Nick w grze:DDX
  • Gildia:Sectae
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:Dawid

Posted 09 June 2023 - 09:19

Witam , na troszkę ponad 40 prób (około 5/6 godzin dropienia.) zrobienia przepustki weszło 5/6 , wiec moim zdaniem to troszke mało , fajnie by bylo gdyby itemy na przepustkę dropiły w każdej komnacie a nie tylko w tych początkowych , w których jest niewiele mobów. Drop z mapy jest bardzo dobry , wiadomo , że czasami jest lepszy a czasami gorszy ale to normalne.  Jedynie drop rudy mogłby być troszkę większy lub losowy np. 25-50.

po Edicie: 

zapomniałem dopisać , że fajną opcją byłoby dodanie teleportu pod dunga lub , żeby po ukończeniu była opcja wrócenia pod pomnik.

Edited by Toretooo, 09 June 2023 - 09:23.

• Morganax, DLwoj:), DonAnonim and 1 other like this

#38 Wossner

Wossner

Początkujący

• Banned
  • PipPip
  • 186 posts
  • Joined Tue, 20 Nov 18
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Mikołaj
  • Nick w grze:Wossner
  • Gildia:Tornado
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:! ŴỖŜŜŇẸŘ

Posted 09 June 2023 - 11:17

*
POPULAR

Proponuje, żeby przepustkę dodać do bossów podstawowych typu wódz orków/czerwony smok/dziewieć ogonów itp. oraz na mapie metin v1 na oponce lub na zemrze.

Edit: Proponuję również zwiększenie ilości dropiącej rudy z Elitarnej Królowy Pająków z 20x na np. 100x (20x to jedno machniecie kilofem). Fajnym pomysłem by było aby była możliwość wchodzenia na Warownie/Zbrojownie bez PT, tak jak tutaj na mapie (Ta propozycja na wyższy lvl). :D

Edited by Wossner, 09 June 2023 - 11:41.

• Mansoon, ¢яιєℓℓ, SchiZi and 7 others like this

#39 PanKrecik

PanKrecik

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 56 posts
  • Joined Fri, 28 Sep 12

Posted 10 June 2023 - 19:48

Dung dla nowych graczy ma być dungiem dla nowych czyli łatwy szybki i przyjemny, a tu na samą przepustkę trzeba dropic 6h żeby ze 2 weszly xD
Lepiej zmienić ulepki na eq 120 LV które by dropily z tego dunga, a proszki itp i tak się przydadzą do new kd

Edited by PanKrecik, 10 June 2023 - 19:50.

#40 fryzeek331

fryzeek331

Słaby pisarz

• Globtroter
  • PipPipPip
  • 318 posts
  • Joined Fri, 09 May 14
  • MiastoSosnowiec
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Sebastian
  • Nick w grze:Jacen (255)
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:fryzeek

Posted 10 June 2023 - 20:22

Lepiej zmienić ulepki na eq 120 LV które by dropily z tego dunga, a proszki itp i tak się przydadzą do new kd

Co? Nie rozumiem połowy tego co napisałeś. Masz na myśli żeby dropiły z metinów itemki na 120lvl? A wiesz o tym że te stale, proszki i kryształy nie służą jedynie do robienia kd nie? Można dzieki nim robić EQ bestii. Co jest super bo niski poziom łatwiej sobie zrobi właśnie to eq i jak się zdecyduje będzie mógł wejść na wyższy poziom.

Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
virtual_1442982144__sygna_2.jpeg

#41 ALEXIII

ALEXIII

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 675 posts
  • Joined Sun, 24 Nov 19
  • Imię:Aleksandra
  • Nick w grze:ALEXIII
  • Gildia:ThunderStorm
  • Nick na TS:ALEXIII
  • Hobby:ρѕу¢нє

Posted 10 June 2023 - 20:35

Dung dla nowych graczy ma być dungiem dla nowych czyli łatwy szybki i przyjemny, a tu na samą przepustkę trzeba dropic 6h żeby ze 2 weszly xD

Ale nikt ogłaszając nową mapkę nie pisał, że będzie "łatwo, szybko i przyjemnie". Każda mapa ma swoje plusy i minusy, a jak ktoś tam wyżej wspominał, póki co DT opłaca się bardziej, więc jeśli komuś się dana mapka nie podoba to wybiera taką, która odpowie jego oczekiwaniom. Zawsze można poczekać na rozwój sytuacji (czyt. jakieś dodatkowe zmiany).

• Shadownman likes this

Also tagged with one or more of these keywords: Nowość

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users