Już beret sprany od tego metina chyba
Póki co ty płaczesz, bo czegoś ubic w grze nie możesz.
Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:24
Już beret sprany od tego metina chyba
Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:29
ja robie ara konchy zbr z kd 7 besti nasior i to tyle xd i metki i inne nie sprawiaja mi problemu zadnego mapke zrobile w nwm 4/5 min max a jak masz slabe eq nei stac Cie robisz 2 postac szamana heller dowodzenie 3k wartosci po problemie
Napisano 08 czerwiec 2023 - 21:40
ja robie ara konchy zbr z kd 7 besti nasior i to tyle xd i metki i inne nie sprawiaja mi problemu zadnego mapke zrobile w nwm 4/5 min max a jak masz slabe eq nei stac Cie robisz 2 postac szamana heller dowodzenie 3k wartosci po problemieA no jednak się da
Napisano 08 czerwiec 2023 - 23:52
Nieważne..
Napisano 09 czerwiec 2023 - 03:29
no ja tam mam moby nawet na psach etc;) i nie mam problemow zadnych moze troche przyduzo tych mobow przy bosach i laguje dosyc mocno ale po za tym. co do przepustek to racja mocno pali no ale spojrzmy jak beda dobrze wchodzic nadropimy tych kompletow na new kdki i znow rynek stanie mysle ze lepsza produkcja przepustek musiala by pewnie ograniczyc drop bo patrzac nie patrzac sa juz 4 mapy gdzie leca komplety na new kd takze rynek moment sie zapelni:) po za tym mysle zeby trosze polepszyc drop np rudy z bosow zwiekszyc ilosc bo po 20 szt to troche malo:P .
Reszta jest na + jak najbardziej mapa spoko a sposobow zeby ja szybko zrobic jest duzo tylko trzeba jak pisal Admin kombinowac i probowac sposobow:)
Popatrz o której godzinie ja to pisałem. Zostało to poprawione.
Napisano 09 czerwiec 2023 - 03:59
Popularny
“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”
Napisano 09 czerwiec 2023 - 09:19
Witam , na troszkę ponad 40 prób (około 5/6 godzin dropienia.) zrobienia przepustki weszło 5/6 , wiec moim zdaniem to troszke mało , fajnie by bylo gdyby itemy na przepustkę dropiły w każdej komnacie a nie tylko w tych początkowych , w których jest niewiele mobów. Drop z mapy jest bardzo dobry , wiadomo , że czasami jest lepszy a czasami gorszy ale to normalne. Jedynie drop rudy mogłby być troszkę większy lub losowy np. 25-50.
po Edicie:
zapomniałem dopisać , że fajną opcją byłoby dodanie teleportu pod dunga lub , żeby po ukończeniu była opcja wrócenia pod pomnik.
Użytkownik Toretooo edytował ten post 09 czerwiec 2023 - 09:23
Napisano 09 czerwiec 2023 - 11:17
Popularny
Proponuje, żeby przepustkę dodać do bossów podstawowych typu wódz orków/czerwony smok/dziewieć ogonów itp. oraz na mapie metin v1 na oponce lub na zemrze.
Edit: Proponuję również zwiększenie ilości dropiącej rudy z Elitarnej Królowy Pająków z 20x na np. 100x (20x to jedno machniecie kilofem). Fajnym pomysłem by było aby była możliwość wchodzenia na Warownie/Zbrojownie bez PT, tak jak tutaj na mapie (Ta propozycja na wyższy lvl).
Użytkownik Wossner edytował ten post 09 czerwiec 2023 - 11:41
Napisano 10 czerwiec 2023 - 19:48
Użytkownik PanKrecik edytował ten post 10 czerwiec 2023 - 19:50
Napisano 10 czerwiec 2023 - 20:22
Lepiej zmienić ulepki na eq 120 LV które by dropily z tego dunga, a proszki itp i tak się przydadzą do new kd
Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
Napisano 10 czerwiec 2023 - 20:35
Dung dla nowych graczy ma być dungiem dla nowych czyli łatwy szybki i przyjemny, a tu na samą przepustkę trzeba dropic 6h żeby ze 2 weszly xD
Lepiej zmienić ulepki na eq 120 LV które by dropily z tego dunga, a proszki itp i tak się przydadzą do new kd
Ale nikt ogłaszając nową mapkę nie pisał, że będzie "łatwo, szybko i przyjemnie". Każda mapa ma swoje plusy i minusy, a jak ktoś tam wyżej wspominał, póki co DT opłaca się bardziej, więc jeśli komuś się dana mapka nie podoba to wybiera taką, która odpowie jego oczekiwaniom. Zawsze można poczekać na rozwój sytuacji (czyt. jakieś dodatkowe zmiany).
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →
Konkursy, pojedynki i zabawy →
KomiksNapisany przez Morganax , 25 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →