Napisano 17 październik 2023 - 21:06
Wpadłem na pomysł z propozycja Eventu Wędkarskiego
Powiedzmy dostęp do specjalnej mapki byłby na takiej samej zasadzie jak na Turmalin
I event z łowieniem polegałby podobnie jak ze „złota rybka” w tym ze x10szt (event rybki) przetwarzamy u NPC(50% na ulep) na przedmiot który następująco oddajemy GM’owi prowadzącemu event.
Co wy na to? W tej zabawie każdy by miał równe szanse
Wygrywa ten któremu poprostu będzie sprzyjać szczęście na trafianiu (event rybki) i oczywiście na wytworzeniu przedmiotu
Napisano 18 październik 2023 - 05:12
- Kocur lubi to
Napisano 18 październik 2023 - 06:47
Czy ja wiem po co drugi taki sam ewent? to co opisałeś to jest to samo co legendarni wojownicy tylko ty większą ilość itemow dałeś sory "rybek"
Bursztyn i Turmalin to tez niemal te same eventy..
A nie wiem czemu porównałeś to do Legendarnych np powiedzmy ktoś zaczyna grę i chce sobie nadrobić flagi no i oczywiście leci na glebę bo większość spotów zajęte no i nie ma tych samych szans co 200-255lv
OX/Górniczy ktoś kto odpala 2-3 postki na event zwiększa swoje szanse na powodzenie
Szukanie GM/ Lampa/Ciu-Ciu Babka-Jaszczur pomaga a nowych graczy nie stać na te udogodnienie
Jak kilof to czemu nie wędka ? W tym ze kilof +7 to tez niezłe wspomaganie a nie każdego stać xDD
Nie powiem są eventy gdzie każdy ma równe szanse ja MasterChef/Tanaka
(Jak ktoś czyta ta propozycje i jest na Nie jak kolega wyżej fajnie jakby dał argument w komentarzu)
Przedyskutujmy to
Napisano 18 październik 2023 - 07:30
- SchiZi, Kamil70 i Patryk9610 lubią to
“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”
Napisano 18 październik 2023 - 07:50
Może być tyle, że może bym to trochę zmieniła czyli np łowicie rybki robicie z niej np "rekina" którego wymieniacie na nagrodę - jednak "rekin" ma swój czas np 1h by nie było tego zaraz na serwerze + zakaz handlu. Nie wiem czy dobrze wyjaśniłam : d
O to to , mniej więcej miałem to na myśli
Spoko pomysł z tym zakazem handlu
Fajnie ze to rozpatrzyłaś i jeszcze fajniej jakby poszło to w realizacje
Napisano 18 październik 2023 - 18:13
kiedyś GM Kotek robił eventy wędkarskie - spoko opcja
proponuje również przywrócić event "Odwiedź moje konto" - też było świetne !!!
Napisano 18 październik 2023 - 18:29
Dobrze pomyśleć jakby to miało wyglądać i można działać, ja tam jestem za - zawsze to coś więcej eventów
- Patryk9610 lubi to
Napisano 19 październik 2023 - 05:24
Użytkownik DLwoj:) edytował ten post 19 październik 2023 - 05:33
- Amudiel, Marakesz, Kocur i 1 inna osoba lubią to
Napisano 19 październik 2023 - 05:34
- PanKrecik, Amudiel, DLwoj:) i 2 innych osób lubią to
Napisano 19 październik 2023 - 21:07
Istnieje już turmalin który praktycznie się niczym nie różni, na tym serwerze są o wiele ważniejsze rzeczy do wrzucenia a nie jakiś kolejny identyczny event.
Czytałeś powyższe komentarze ?
Moja myślą przewodnią jest zabawa gdzie będzie równa szansa dla nowych i „starych” graczy.
„Są wiele ważniejsze rzeczy do wrzucenia…” co masz na myśli ? Podziel się z nami swoimi propozycjami w nowym poście, jestem ciekaw co masz na myśli
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Pytanie o Elitarnego RIPANapisany przez SaySomething , 16 lis 2024 |
|
|
||
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →