Witam forumowiczów, przychodzę do was z propozycją aby wymienić wachlarz Cthuhlu na dzwonek, ponieważ szaman wachlarzem "rzuca" przez co jest strasznie wolny a dzwonkiem bije się z prędkością miecza co umożliwi grać inną klasą postaci .
Napisano 21 styczeń 2024 - 19:42
Na takk marzy mi się inna postać niż ninia przydało by się jeszcze "poprawić" sure
- MITRIL, MkKala, Risne i 1 inna osoba lubią to
Napisano 21 styczeń 2024 - 19:50
- Mansoon, MkKala i Wossner lubią to
Napisano 21 styczeń 2024 - 20:28
Ciekawa propozycja.
Napisano 21 styczeń 2024 - 21:02
Napisano 22 styczeń 2024 - 07:13
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:11
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:23
Witam forumowiczów, przychodzę do was z propozycją aby wymienić wachlarz Cthuhlu na dzwonek, ponieważ szaman wachlarzem "rzuca" przez co jest strasznie wolny a dzwonkiem bije się z prędkością miecza co umożliwi grać inną klasą postaci .
niby propozycja ok ale dzwonek od tego setu jest zdecydowanie za krótki nie wyobrażam sobie latania zorda z nim
- DonAnonim lubi to
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:29
niby propozycja ok ale dzwonek od tego setu jest zdecydowanie za krótki nie wyobrażam sobie latania zorda z nim
Mi się wydaje, że koledzy myślą już przyszłościowo i chcą ułatwienie na nową mapkę
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:35
to daje tylko wygląd każdy dzwon ma taki sam zasięg
- Wossner lubi to
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:38
to daje tylko wygląd każdy dzwon ma taki sam zasięg
miałem wrażenie że jakoś długość broni wpływa na zasięg ;o , ale i tak słabo to wygląda na naginkach na zordzie
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:39
Na nie! Tyle lat było i nikt nie narzekał a nagle o zmiany prosicie? Trochę to śmieszne
Rozumiem że grałeś kiedyś szamanem pod expa na etapie 255 i używałeś owej broni i wiesz jak wspaniale się nią robi mapy. Nie było narzekania bo wszyscy stwierdzili że nie ma sensu grać szamanem bo bije za wolno
Mi się wydaje, że koledzy myślą już przyszłościowo i chcą ułatwienie na nową mapkę
W jaki sposób miało by to ułatwić nową mape ? Mówisz że szaman jest lepszą klasą niż Woj z silnym ciałem lub ninia która bije najszybciej?
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:43
Na nie! Tyle lat było i nikt nie narzekał a nagle o zmiany prosicie? Trochę to śmieszne
Nie będę Ci ujmować intelektu, bo sam sobie to zrobiłeś tym postem. Mam jednak nadzieję, że przy wyborach jakie się odbyły (o ile głosowałeś) nie kierowałeś się podobnym podejściem, bo jak to napisałeś "troszkę śmieszne". Ja osobiście, chciałbym pograć szamanem jak wspomniałem wyżej a żebym miał taką możliwość, potrzebna jest zmiana broni.
PS. Gratuluję podejścia wypowiadania się na nie, tylko dlatego, że mamy wrogie stosunki.
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:48
Jeszcze nie dawno pisaliście, że sura pvp szaman to jedynie opcja bufa a nagle zmieniacie zdanie? XDNie będę Ci ujmować intelektu, bo sam sobie to zrobiłeś tym postem. Mam jednak nadzieję, że przy wyborach jakie się odbyły (o ile głosowałeś) nie kierowałeś się podobnym podejściem, bo jak to napisałeś "troszkę śmieszne". Ja osobiście, chciałbym pograć szamanem jak wspomniałem wyżej a żebym miał taką możliwość, potrzebna jest zmiana broni.
PS. Gratuluję podejścia wypowiadania się na nie, tylko dlatego, że mamy wrogie stosunki.
Użytkownik DonAnonim edytował ten post 22 styczeń 2024 - 11:49
Napisano 22 styczeń 2024 - 11:51
Jeszcze nie dawno pisaliście, że sura pvp szaman to jedynie opcja bufa a nagle zmieniacie zdanie? XD
A tak nie jest? raczej z tego powodu została napisana ta propozycja
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Co dalej ?Napisany przez PanKrecik , dziś, 19:26 |
|
|
||
Ekwipunek
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Kupię Przedwieczne Buty +9Napisany przez Dubel , 25 sty 2025 Nowość, Biżuteria |
|
|
||
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Ninja →
Kupię przedwiek buty /nasiorNapisany przez Junior240494 , 21 sty 2025 |
|
|
||
Nowość