fafik1, dnia 03 Marz 2024 - 15:49, napisał:
Ciekawe czy misiek jest w stanie coś takiego napisać, bo póki co to są problemy z podstawowymi rzeczami, a tutaj takie wygórowane propozycje. Swoją drogą jak pisałem żeby podnieść drop towszystkim pasowało jak było nagle teraz drop słaby.... co mają powiedzieć gracze co od 0 graja xD
DLwoj:), dnia 03 Marz 2024 - 15:07, napisał:
Czysta hipokryzja z waszej strony, sami mieliście bekę jak ktoś pisał że drop słaby pisaliście tak bywa teraz nagle wam się zawodziło że drop z zorda słaby ojoj
Kocur, dnia 03 Marz 2024 - 08:10, napisał:
1.Na ten moment drop jest odpowiedni, to że ci łezka nie poleci przez 1 czy 2 dni latania to nie oznacza że mapa jest już do zmiany
SchiZi, dnia 03 Marz 2024 - 08:59, napisał:
Jakby drop był taki zły to glejty nie chodziły by po 1,1kb+.... kiedyś można było je kupić za 500b.
Ja tam ostatnio trochę więcej tego latam i nie ma co narzekać... jedyne co do poprawy to drop przydziału ( czasami trzeba czekać 40min....)
1. Na nie.
Z tego co zaobserwowałem w trakcie gry to większość komentujących posiada dosyć dobre eq exp, więc śmiałbym twierdzić, że ta propozycja z zordem to jest nawet trochę pod innych graczy, typu was aniżeli pod graczy z gildii takich jak np. Despotic czy Amnezja gdyż oni pewnie wolą pójść na mrocznego dragona z którego mają kilka tysięcy brył.
Moim zdaniem jako przeciętnego gracza, propozycja z zordem jak najbardziej na tak, zwłaszcza, że ma już on trochę lat i nie było nic zmieniane z jego poziomem trudności, a eq cały czas idzie do przodu.
Pozdrawiam.