Na tym serwerze jestem od 2011 wczesniej gralem tez na pl bardzo dlugo. Hasla jakie mam sa tak skonstruowane aby dalo je sie wpisac szybko. Nie uzyealem nigdy zadnych botow wiec i nie zdazylo sie zadne wlamanie na konto.
Dalej jestem na nie!!
Przyznam szczerze, że nie rozumiem powiązania botów i włamania na konto. Nie trzeba instalować sobie żadnego bota czy innego zewnetrznego oprogmowania aby ktoś nam się włamał. Całe szczęście, że nigdy nie miałeś żadnego włamu i szczerze życzę Ci aby tak pozostalo. Natomiast prawde mówiąc w tym momencie Twoja odpowiedź wygląda jakby uzasadnieniem bylo "nie bo nie". Oczywiście logicznym jest, że masz pełne prawo do takiego a nie innego poglądu na ten temat a ja nie mam prawa nic na Tobie w żaden sposób wymusić. Ze swojej strony mogę jedynie prosić abyś wziął pod uwagę innych graczy dla których opcja zapisu loginu oraz hasła jest po prostu przydatna a niekiedy wręcz potrzebna. Pamiętaj też, że ewentualne dodanie takiej funckji do klienta nie zmusza Ciebie w żaden sposób do korzystania z niej. Dalej możesz wpisywać swój login i hasło wystukując za każdym razem swoje dane.
PS. Fajnie jest widzieć, jak stary wyjadacz zabiera głos w temacie. Może chciałbyś wypowiedzieć się na inny aspekt mojego tematu? Jest jeszcze naprawde sporo do omówienia!
Użytkownik maliniak1247 edytował ten post 08 marzec 2024 - 09:48