(Tylko w IS albo jakoś fajnie rozwiązana)
Użytkownik zziolo edytował ten post 04 maj 2024 - 17:42
Napisano 04 maj 2024 - 12:16
Popularny
Użytkownik zziolo edytował ten post 04 maj 2024 - 17:42
Napisano 04 maj 2024 - 12:54
Wyszukiwarka na nie, reszta git
Napisano 04 maj 2024 - 12:56
Wyszukiwarka na nie, reszta git
Chciałabyś może bardziej rozwinąć się na ten temat?
Napisano 04 maj 2024 - 13:05
Sporo rzeczy tu brakuje chociaz tak prostych jak zapisanie konta ale i tak nic z tego nie wejdzie na serwis wiec mozna se popisac przynajmniej
Napisano 04 maj 2024 - 13:05
Napisano 04 maj 2024 - 13:11
Co do wyszukiwarki to nie allegro a reszta jak najbardziej na tak
Ciekawi mnie niechęć graczy do tej wyszukiwarki. Chciałbyś się jakoś bardziej rozwinąć na ten temat?
Napisano 04 maj 2024 - 13:42
Chciałabyś może bardziej rozwinąć się na ten temat?
Wyszukiwarka itemów już była i nie zdała egzaminu.
Mi też prawdopodobnie by się przydała i rozumiem chęć jej wprowadzenia, ale czy warto ryzykować kolejny raz stworzeniem niezdrowej konkurencji, kosztem przebiegnięcia się po dwóch miastach? Myślę, że na serwerze jest na tyle mało sklepów, że kupienie czegoś w niższej cenie, ale kosztem ich przeglądania jest ok
Napisano 04 maj 2024 - 13:48
Wyszukiwarka itemów już była i nie zdała egzaminu.
Mi też prawdopodobnie by się przydała i rozumiem chęć jej wprowadzenia, ale czy warto ryzykować kolejny raz stworzeniem niezdrowej konkurencji, kosztem przebiegnięcia się po dwóch miastach? Myślę, że na serwerze jest na tyle mało sklepów, że kupienie czegoś w niższej cenie, ale kosztem ich przeglądania jest ok
Okej a co myślisz o zmianie "sklepów" czyli dodawanie/usuwanie przedmiotów edytowanie cen możliwość przedłużania sklepu?
Napisano 04 maj 2024 - 14:14
Rzeczy typu - Mapa dungów, teleportacja pod TAB, zmiana eq czy zapisywanie kont w kliencie to whatever czy by weszły czy nie. Reszta jak najbardziej na + szczególnie powrót na dungeon bo w miarę często wywali z resztą jak to piszę to mi jedną postać z niebios wylogowało... Wyszukiwarka tak jak kiedyś była ale zniknęła bo nie działała najlepiej powinna wrócić odświeżona bo argumenty typu "kiedyś była ale nie działała więc nie ma sensu żeby była znowu" są bez sensu bo każdy jeden serwer taką ma i wszędzie działa. Na pewno dobrą sprawą byłaby możliwość dodawania/usuwania itemów w sklepikach. Co do stackowania to w teorii jest to /au ale nikt tego nie używa na głównych kontach bo może i stackuje itemy ale przy okazji robi syf, więc jak najbardziej można by coś z tym podziałać.
Napisano 04 maj 2024 - 14:26
Rzeczy typu - Mapa dungów, teleportacja pod TAB, zmiana eq czy zapisywanie kont w kliencie to whatever czy by weszły czy nie. Reszta jak najbardziej na + szczególnie powrót na dungeon bo w miarę często wywali z resztą jak to piszę to mi jedną postać z niebios wylogowało... Wyszukiwarka tak jak kiedyś była ale zniknęła bo nie działała najlepiej powinna wrócić odświeżona bo argumenty typu "kiedyś była ale nie działała więc nie ma sensu żeby była znowu" są bez sensu bo każdy jeden serwer taką ma i wszędzie działa. Na pewno dobrą sprawą byłaby możliwość dodawania/usuwania itemów w sklepikach. Co do stackowania to w teorii jest to /au ale nikt tego nie używa na głównych kontach bo może i stackuje itemy ale przy okazji robi syf, więc jak najbardziej można by coś z tym podziałać.
Bardzo konkretna odpowiedz, w 100% się zgadzam. Co do pierwszego zdania, takie małe rzeczy potrafią dużo umilić rozgrywke.
Napisano 04 maj 2024 - 15:03
Napisano 04 maj 2024 - 16:45
Napisano 04 maj 2024 - 18:01
Wszystkie zmiany które wymieniłeś zdecydowanie na TAK. Wyszukiwarka itemów powinna być, bo człowiek traci mega dużo czasu żeby znaleźć jakiś item. Mega zacofany jest ten serwer jeżeli chodzi o jakieś udogodnienia.
Napisano 04 maj 2024 - 18:11
Zdziwiłbyś się ile ludzi gra na tym serwerze dlatego, że jest "zacofany"Wszystkie zmiany które wymieniłeś zdecydowanie na TAK. Wyszukiwarka itemów powinna być, bo człowiek traci mega dużo czasu żeby znaleźć jakiś item. Mega zacofany jest ten serwer jeżeli chodzi o jakieś udogodnienia.
Napisano 04 maj 2024 - 22:07
Praktycznie każda propozycja była testowana na przełomie 13 lat serwera. To, że serwer nie oferuje kropka w kropka tego co 90% nowych serwerów które upadają co roku, może dać do myślenia.
|Wierzchowiec na tak, reszta na nie
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →
Konkursy, pojedynki i zabawy →
KomiksNapisany przez Morganax , 25 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →