Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Drop itemów - click Dołączona grafika

Zdjęcie
- - - - -

Drobne zmiany serwerowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty

Ankieta: Zmiany (48 użytkowników oddało głos)

Zmiany na +?

1. TAK (44 głosów [91.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 91.67%

2. NIE (4 głosów [8.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 8.33%

Głosuj
23 odpowiedzi w tym temacie

#16 zziolo

zziolo

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 27 postów
  • Dołączył sob, 04 maj 24
  • Państwo: Country Flag
  • Nick w grze:zziolo
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:ziolsonek

Napisano 05 maj 2024 - 07:26

Praktycznie każda propozycja była testowana na przełomie 13 lat serwera. To, że serwer nie oferuje kropka w kropka tego co 90% nowych serwerów które upadają co roku, może dać do myślenia. 

|Wierzchowiec na tak, reszta na nie 

Takie propozycje oferują również serwery które stoją po kilka lat na rynku i maja się dobrze wiec argument nie ma sensu.

#17 Pomalowany;*

Pomalowany;*

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 269 postów
  • Dołączył sob, 02 lip 16
  • MiastoEutin
  • Województwo:Lubuskie
  • Imię:.
  • Nick w grze:Kumino
  • Gildia:.
  • Nick na TS:Kumino
  • Hobby:Styl

Napisano 05 maj 2024 - 09:24

Praktycznie każda propozycja była testowana na przełomie 13 lat serwera. To, że serwer nie oferuje kropka w kropka tego co 90% nowych serwerów które upadają co roku, może dać do myślenia. 

|Wierzchowiec na tak, reszta na nie 

Serwery które stosują takie udogodnienia stoją również 6/7lat i cieszą się dużą popularnością =) 

#18 Bastille

Bastille

Junior Member

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 712 postów
  • Dołączył śro, 17 sie 11
  • Miastoxxxx
  • Województwo:W-mazurskie
  • Imię:xxxx
  • Nick w grze:xxxx
  • Gildia:xxxx
  • Nick na TS:! .
  • Gadu-Gadu:997

Napisano 05 maj 2024 - 14:15

Wyszukiwarka na NIE, cała reszta jak najbardziej za! :)
  • zziolo lubi to

#19 Bangy

Bangy

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
  • Dołączył wto, 27 lut 24
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:lBangy
  • Gildia:OMERTA

Napisano 05 maj 2024 - 16:23

Zdziwiłbyś się ile ludzi gra na tym serwerze dlatego, że jest "zacofany"

Zdziwiłbyś się też ile nowych osób, które potencjalnie ściągnęły by kolejnych graczy,  ucieka przez takie głupoty. Jak dla mnie większość zmian zdecydowanie na +. 

Użytkownik Bangy edytował ten post 05 maj 2024 - 16:25

• Pomalowany;* i zziolo lubią to

#20 flanq

flanq

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 34 postów
  • Dołączył wto, 30 kwi 24
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:Flanq
  • Nick na TS:Flanq

Napisano 05 maj 2024 - 16:55

mega zmiany super dobrze robicie chopaki bedzie zmieniane wszystko w tym roku nowa mapa nowe eq wszystko bedzie robione

#21 zyziekcoins

zyziekcoins

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 postów
  • Dołączył sob, 10 lut 24
  • Nick w grze:BetFury
  • Nick na TS:zyziek

Napisano 05 maj 2024 - 18:17

wszystko na tak. zwłaszcza wyszukiwarka nie rozumiem czemu wiekszosc tu na nie ? chcecie marnować po 1-2h na przegladanie sklepów codziennie ? lub gdy ulepszacie i potrzebujecie na szybko ulepki znowu musicie szukać nie wiem tu nie kazdy ma 15 lat i nie chce marnować godzin na cos co powinno byc automatyczne i w moment dostepne. 

reszta super ale jak pokazala mi historia serwera to nic sie nie zmieni latami bo jest to zacofany serwer. tyle lat a podstaw dalej nie ma ktore ulepszaja rozgrywke. nie mówiąc juz o rozwoju samej gry dalej. a dodawanie bs czy autopoty do IS to juz chory pomysl to sa standardy dzisiaj. to samo zapisywanie pozycji, czy nowe sety levele dungi mapy i rozwó ogólny co min 3-4 miesiace by były checi rywalizacji i rozwoju a tu miesiace jest robiona jedna aktualizacja ktora normalnie jest robiona w kilka dni wiec no xD oby cos w koncu dodali dla dobra graczy co wrocili i sa nowi tez bo ja tu sensu nie widze grania jak wojtek dalej zyje latami 2010 i tylko $$$ fajnie sie zgarnia a latami serwer jest zacofany pod pretekstem zachowania starego klimatu ale no rozwój musi być. 

• kazpi lubi to

#22 ♥ Czokuś ♥

♥ Czokuś ♥

Komentator

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1064 postów
  • Dołączył wto, 06 sie 13
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Rafał
  • Nick w grze:Howl
  • Gildia:♥ Vixa ♥
  • Hobby:💉💪

Napisano 05 maj 2024 - 18:54

NA TAK. Pomijając fakt, że duża część propozycji co jakiś czas się powtarza :) Jednak są to takie propozycje które większość graczy by chciała żeby zostały wprowadzone, nie są wymagające a na pewno umilą grę.

virtualmt21668965827__lambo_dif.gif

#23 moszini

moszini

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 29 postów
  • Dołączył śro, 14 lut 24

Napisano 05 maj 2024 - 19:31

Wszystkie propozycje są oczywistym standardem w 2024 na rynku metinowym więc jak najbardziej na tak.
Ja zostałem dziś przez omawianie propozycji i narzekanie że administrator leci z nami graczami wszystkimi w kulki i nic nie robi
wyproszony z nagrywania serwera na strimie, ale mimo wszystko wierze że może przyniesie to jakieś efekty.
bawcie sie dalej ale jak serwer nie będzie miał podstawowych udogodnień to tu nic nigdy sie nie zmieni.
podejście do youtuberów też zdecydowanie powinno być inne bo wiem że podobne akcje sie tu powtarzały i to niejednokrotnie.
Także jak sie coś zmieni to chętnie wrócę do dalszej promocji serwera jak nie to trudno.
pozdrawiam

• omeres lubi to

#24 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5264 postów
  • Dołączył sob, 03 gru 11
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Nick na TS:wojtek

Napisano 05 maj 2024 - 19:56

*
Popularny

Wszystkie propozycje są oczywistym standardem w 2024 na rynku metinowym więc jak najbardziej na tak.
Ja zostałem dziś przez omawianie propozycji i narzekanie że administrator leci z nami graczami wszystkimi w kulki i nic nie robi
wyproszony z nagrywania serwera na strimie, ale mimo wszystko wierze że może przyniesie to jakieś efekty.
bawcie sie dalej ale jak serwer nie będzie miał podstawowych udogodnień to tu nic nigdy sie nie zmieni.
podejście do youtuberów też zdecydowanie powinno być inne bo wiem że podobne akcje sie tu powtarzały i to niejednokrotnie.
Także jak sie coś zmieni to chętnie wrócę do dalszej promocji serwera jak nie to trudno.
pozdrawiam

Słuchaj kolego, nagrywanie i promocję serwera poprzez kurwowanie, obrażanie oraz reklamę grupy handlującej na FB zakończ już teraz! Reszty komentować nawet nie będę, bo wyrobiłem sobie zdanie po dwóch minutach pierwszej mojej wizyty na tym kanale.

Jeśli chodzi o propozycję napisaną w tym temacie, to trzeba chyba nie mieć elementarnej wiedzy, co i jak działa. A jeśli ktoś przejawia chorobliwą nadgorliwość i twierdzi, że to, co ktoś sobie w tym temacie wymyślił, można wprowadzić w mniej niż 24 godziny, to niech odstawi używki i przewietrzy się trochę na świeżym powietrzu!

virtualmt21516717016__769671423939699945

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych