Wszystkie propozycje są oczywistym standardem w 2024 na rynku metinowym więc jak najbardziej na tak.
Ja zostałem dziś przez omawianie propozycji i narzekanie że administrator leci z nami graczami wszystkimi w kulki i nic nie robi
wyproszony z nagrywania serwera na strimie, ale mimo wszystko wierze że może przyniesie to jakieś efekty.
bawcie sie dalej ale jak serwer nie będzie miał podstawowych udogodnień to tu nic nigdy sie nie zmieni.
podejście do youtuberów też zdecydowanie powinno być inne bo wiem że podobne akcje sie tu powtarzały i to niejednokrotnie.
Także jak sie coś zmieni to chętnie wrócę do dalszej promocji serwera jak nie to trudno.
pozdrawiam
Słuchaj kolego, nagrywanie i promocję serwera poprzez kurwowanie, obrażanie oraz reklamę grupy handlującej na FB zakończ już teraz! Reszty komentować nawet nie będę, bo wyrobiłem sobie zdanie po dwóch minutach pierwszej mojej wizyty na tym kanale.
Jeśli chodzi o propozycję napisaną w tym temacie, to trzeba chyba nie mieć elementarnej wiedzy, co i jak działa. A jeśli ktoś przejawia chorobliwą nadgorliwość i twierdzi, że to, co ktoś sobie w tym temacie wymyślił, można wprowadzić w mniej niż 24 godziny, to niech odstawi używki i przewietrzy się trochę na świeżym powietrzu!