Jak wiemy boss respi się co 4h, pobiłem trochę tych Zemr ostatnio i muszę stwierdzić, że boss nijak się nie ma do tego co z niego leci.
Ubić Zemrę nie jest trudno, ale jak się ma dobrego peta i eq do expa.
Przejrzałem również rynek i widzę kilofy +2 które stoją po 100b i czekają aż się skończy czas sklepu
Przepis profesjonalisty sam kupiłem za 30b z randomowego sklepu wypchanego owym przedmiotem
Bryłki- rzadko lecą
Najczęstszym dropem jest 10 pereł - białych czy tam niebieskich.
Metal 5%- cena ok. 30-50b, ale z tym metalem sami wiecie jak jest.. nie opłaca się nim ulepszać ani smoczego, ani na 254/255, gdy mamy metale 10/25 %.. więc on po prostu z tych sklepów schodzi jak krew z nosa. Sam tych metali używam od czasu do czasu żeby popalić jakieś kd.
Może i ten drop byl wybitny, ale kiedyś, jak przepis stał za 500b-taką cenę pamiętam . Rynek się zmienia, więc może warto coś do tego dropu dorzucić/jakoś go zmodyfikować?
Nie oczekuje tutaj wielkiego dropu, bo tak jak wejdę na DT i w większości jest wolne, zarobek fajny, tak tutaj fajny bossik, resp co kilka godzin a drop marny.
Zapraszam do wypowiadania się / pomysłów co można by było zmienić, może się mylę i jest to rzeczywiście fajny drop