apo drugie bossu ty masz 2 maxy wiec tobie wszystko jedno juz ale są inni gracze nowi i tacy którzy wrócili i zaczynaja od zera
I co, że ma zapierdziela na to to ma proste. I nie płakał wtedy, że bs był taki czy taki tylko mixowal jak leci

Napisano 27 sierpień 2024 - 11:20
apo drugie bossu ty masz 2 maxy wiec tobie wszystko jedno juz ale są inni gracze nowi i tacy którzy wrócili i zaczynaja od zera
Napisano 27 sierpień 2024 - 12:09
I co, że ma zapierdziela na to to ma proste. I nie płakał wtedy, że bs był taki czy taki tylko mixowal jak leci
Napisano 27 sierpień 2024 - 12:30
Napisano 27 sierpień 2024 - 12:57
Napisano 27 sierpień 2024 - 13:01
Ale co ty sugerujesz, że administracja coś zmieniła w bs?
Napisano 27 sierpień 2024 - 13:06
Kwestia szczęścia. Raz wbiłem 50śr w 5 min a innym razem mieszałem 2 dni. Nie chcesz mieszać to kup gotowe. Czasami mam wrażenie, że ludzie by chcieli wszystko podane na tacy bez własnego wysiłku.
Napisano 27 sierpień 2024 - 13:35
Nie to twoj bezmózgi łeb tak sugeruje ja tylko prosze administracjie żeby to poprawił jeśli mogą bo ewidentnie cos sie pochszanilo a to ze ty masz rozum 5 lataka to już nie moja wina
Napisano 27 sierpień 2024 - 13:37
Nie to twoj bezmózgi łeb tak sugeruje ja tylko prosze administracjie żeby to poprawił jeśli mogą bo ewidentnie cos sie pochszanilo a to ze ty masz rozum 5 lataka to już nie moja wina
Napisano 27 sierpień 2024 - 14:09
Wszystko potrafiłeś za złotówki kupić a w broni Sr nie wymixowane ;(
Wszystko potrafiłeś za złotówki kupić a w broni Sr nie wymixowane ;(
Napisano 27 sierpień 2024 - 14:23
Hahha sam robie wszystko nie porównuj mnie do siebie
Widzę ze masz kompleksy bo aż z 2 kont tu piszesz hahahaUważam ten temat za zamknięty bartek sory ale twoje zdanie mnie nie interesuje wpierw naucz sie przyjmowac opinie innych na klatce później mów innym jesteś dla mnie nikim tylko placzesz jak ktoś mowi ci co o tobie myśli wiec sory ale nie interesuje mnie twoje zdanie mam je w 4 literach
Napisano 27 sierpień 2024 - 16:22
Co jak co, ale od bezmózgich łbów to raczej ktoś taki jak ty nie ma prawa wyzywać nawet jeśli jest to kierowane do tego osobnika. Przy propozycji zamiany wachlarza cthullu na laske, aby szamanem można było normalnie mapy robić napisałeś cytując "przecież jest laska przedwiek" nawet nie sprawdzając co jakie bonusy daje
Napisano 27 sierpień 2024 - 17:04
Co jak co, ale od bezmózgich łbów to raczej ktoś taki jak ty nie ma prawa wyzywać nawet jeśli jest to kierowane do tego osobnika. Przy propozycji zamiany wachlarza cthullu na laske, aby szamanem można było normalnie mapy robić napisałeś cytując "przecież jest laska przedwiek" nawet nie sprawdzając co jakie bonusy daje
Napisano 27 sierpień 2024 - 17:38
Napisano 29 sierpień 2024 - 15:53
Napisano 29 sierpień 2024 - 16:40
Siemanko, gólnie to też miksowałem ostatnio kilka broni i zostawiałem normalnie bs od 22 do 16 następnego dnia. Przyszedłem i było 55%, a ustawiłem 50 Ja na BS nie narzekam, ponieważ ładnie wbija śr. Nie wiem czy to od szczęścia, czy od czasu, ale na prawdę nie widzę sensu, żeby poprawiać cokolwiek w bs'ie. Pozdro
Nowość
Forum główne →
Zabawy forumowe →
Konkursy, pojedynki i zabawy →
KomiksNapisany przez Morganax , 25 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →