Witam, mam na imię Bartosz, mam 26 lat, pochodzę z Pomorza (Kaszuby) . Postanowiłem niedawno wrócić na serwer. Niegdyś grałem pod nickami m. in.: "ZZWIERZZ, Gurgan, Tarru, Taumiel, Peoxpiano, DarkHippo itd." Na forum miałem konto, lecz zostało zbanowane z niewiadomych przyczyn. Grałem od roku 2012, gdzie w owym rządziła gildia "Obojętnie", przez bardzo długi okres czasu.Miło wspominam serwer, ponieważ można powiedzieć na nim się wychowałem . Tamtejsze związki i poznawanie ludzi... znam dużo ludzi w rzeczywistym świecie, właśnie z tego serwera i dlatego chcę tutaj wrócić. Fascynuję się w konstruowaniu komputerów i sprzedaży ich, za NORMALNĄ cenę... nie chcę na tym zarabiać więc często robię to za tz. "psi grosz", a także pomagam w tworzeniu skryptów, stron i programów. Co ciekawe, pracuje w sklepie budowlanym, na czym również mam szerokie pojęcie, ponieważ spędziłem na wykończeniówce, oraz budowlance kilka ładnych lat. Mam aktualnie więcej wolnego czasu i mogę pozwolić sobie na kilka chwil, na serwerze, więc jeszcze raz witam i mam nadzieję, że będzie nam się z miło spędzało wolny czas Pozdrawiam cieplutko, jeśli ktoś mnie kojarzy. Resztę serdecznie witam, a także pozdrawia.
SIEMANO!