Siemka!
Chciałbym napisac swoje spostrzeżenia odnośnie tegorocznego eventu Halloween!
Niestety ten event to jedna wielka tragedia, a zacznę od poniższych punktów:
*brak dropu itemków z obojętnie jakich mobów i możliwości wymiany na proste przedmioty
*baronka / ww wyłączone z eventu i tutaj nasuwa się pytanie dlaczego? Żeby latać inne mapki na 254/255 trzeba mieć dużo lepsze eq, co jest równoznaczne z szatkowaniem graczy początkujących / zaawansowanych czy też gorszych / lepszych. Obecnie nawet, żeby cokolwiek kupić z eq lepszego w grze, to ceny są kosmiczne wręcz nieadekwatne z tym ile się bryłek zarabia. Dno dna sięga coraz niżej.
Baronka została dodana i co z tego? Często gęsto przesiadują tam jedni i Ci sami, zajmując spoty nawet jednocześnie na 5ch, a jeśli ktoś nowy próbuje jakkolwiek zacząć tu grać - to ucieka. Bo nie ma takiej opcji korzystając z tego typu udogodnień jak baronka czy nawet głupie ''dt''.
Przykro mi, że administracja traktuje sobie cały ''serwer wybiórczo'' i nie dba o to, żeby każdy gracz miał funnn.. Nie tylko ja mam takie wrażenie, ale inni gracze również- że eventy są zazwyczaj coraz częściej układane pod graczy z długoletnim stażem.
Zapraszam do dyskusji!
Chętnie poczytam, co wy o tym sądzicie