Siemanko, tutaj Ivashenkov! Taki niezbyt udany Ninja na ten moment 254lv, obsesyjnie latający Zbrojownię!
Serdecznie zapraszam na mój kanał, w każdym odcinku jest coś do wygrania!
https://www.youtube....@IvashMetińczyk
Każdy nowy gracz, może liczyć na moją pomoc w zarobieniu pierwszych paru groszy / zrobieniu podstawowego eq.
Serdecznie dziękuję za in-game Donate, bardzo one pomagają nie tylko mi, ale przede wszystkim nowym graczom, bo to wszystko trafia do właśnie do nich!
Jeżeli Ty również chciałbyś zostawić coś dla nowych graczy których staram się do nas ściągnąć jak najwięcej, to można przekazać itemy do mnie na postać Ivashenkov. Oczywiście zaznaczę, kto jest sponsorem nagród bądź na życzenie pozostawię Cie anonimowym abyś uniknął fali "dej coś na start".
Jeżeli nie wzbudzam Twojego zaufania, możesz podesłać itemy konkursowe na PW w grze lub PW na forum, ja to wstawie do filmu, a wygranych przekieruję do Ciebie po nagrodę a cały proces zrelacjonuję na moim filmie.
Każdemu bez wyjątku, czy się lubimy, czy nie znamy, czy nie trawimy życzę miłej gry, bo to jest najważniejsze w tym wszystkim!
Pozdrawiam, Ivashenkov.
Link do pierwzsego filmu na kanale:
#0 VirtualMT2 - O co w tym wszystkim chodzi? Omówienie podstaw na serwerze + KONKURS Konkurs nieaktualny.
#1 VirtualMT2 - O co w tym wszystkim chodzi?Jak mixowac EQ? DT oraz mapa metin v1 (oponki) + KONKURS Konkurs nieaktualny.
#2 VirtualMT2 - AFERA PAKIETOWA?! + KONKURS Konkurs nieaktualny.
#3 VirtualMT2 ‐ O co w tym wszysztkim chodzi? Baronka/ Komplety/Pakiety + KONKURS
Edited by maliniak1247, 27 November 2024 - 12:53.