Napisano 28 styczeń 2025 - 19:26
- WOJOWNIKX4V i NIEP0K0RNY lubią to
Napisano 28 styczeń 2025 - 20:21
Napisano wczoraj, 04:47
Napisano wczoraj, 10:18
- NIEP0K0RNY lubi to
Napisano wczoraj, 10:51
Jeśli według Ciebie "idealnie" oznacza nawalone pełno bugów, brak nowych rozwiązań i poprawy starych rzeczy - to spoko, możesz się kisić w tym przekonaniu. Serwer wymaga poprawy.
A tak z ciekawości jakich bugów? bo gram długo i szczerze nie natknąłem się na żadne bugi. Nowe rozwiązania i poprawa starych rzeczy co masz na myśli? bo taką wypowiedzią nic kompletnie nie wniosłeś a myślę że jeżeli coś serio wymaga poprawy i nie popsuje klimatu Virtuala to warto o tym napisać.
Napisano wczoraj, 11:05
Temat poprawy starych rzeczy, ewentualnie dodania nowych już był wałkowany tutaj tyyyyyyle razy xD
- NIEP0K0RNY lubi to
Napisano wczoraj, 11:48
A tak z ciekawości jakich bugów? bo gram długo i szczerze nie natknąłem się na żadne bugi. Nowe rozwiązania i poprawa starych rzeczy co masz na myśli? bo taką wypowiedzią nic kompletnie nie wniosłeś a myślę że jeżeli coś serio wymaga poprawy i nie popsuje klimatu Virtuala to warto o tym napisać.
Ułatwienie ulepszania podstawowego eq jakim jest boskie bo bez tego możesz na 150 stać pół rokuJeśli według Ciebie "idealnie" oznacza nawalone pełno bugów, brak nowych rozwiązań i poprawy starych rzeczy - to spoko, możesz się kisić w tym przekonaniu. Serwer wymaga poprawy.
Ale płaczki napiszą że robili boskie 10 lat temu i ułatwień nie było
Lepiej dodać kostiumy i inne bzdety
Rudy, przydałaby się wymiana za b. Teraz na rudy ma monopol jedna, dwie osoby kopiące na bocie niestwarzne ilosci
Napisano wczoraj, 11:55
ścinanie clienta, nie respi ci bossow na mapkach, znikające itemy z dozo/eq, te bugi chyba najczęściej występują
Użytkownik NIEP0K0RNY edytował ten post wczoraj, 12:27
Napisano wczoraj, 15:15
Rozwoju? O chłopieeee
Nie no wszystko git, w przyszłości pewnie nowe mapy i EQ. Tylko kto to będzie robił jak sanderiny i rojseny zrobiły pa pa
Napisano wczoraj, 15:37
Tylko nie piszcie że od razu 254 na star czy eq
Po prostu pomyślnie logicznie że tu mogłoby grać realne 1k osób
Napisano wczoraj, 18:10
Ułatwienie ulepszania podstawowego eq jakim jest boskie bo bez tego możesz na 150 stać pół roku
Ale płaczki napiszą że robili boskie 10 lat temu i ułatwień nie było
Lepiej dodać kostiumy i inne bzdety
Rudy, przydałaby się wymiana za b. Teraz na rudy ma monopol jedna, dwie osoby kopiące na bocie niestwarzne ilosci
a po co ulatwiac boskie? co jest trudnego w jego ulepszaniu? stanie i klikanie na rude? czy isc na mumie podropic sobie osci jesli nie chcesz kupowac..
Zobacz dział dyskusje na forum, to się dowiesz wszystkiego w sprawie nowych rozwiązań i poprawy starych. Jeśli chodzi o bugi to daleko szukać nie trzeba, okienko z systemu petów, co teleportacja to masz nowe okienko. Czasami się zdarzy, że skill zwierzaka zbije Ci moba na baronce i już Ci go nie zaliczy - tym samym nie zrespią się metki.
Temat poprawy starych rzeczy, ewentualnie dodania nowych już był wałkowany tutaj tyyyyyyle razy xD
te pety to wgl pasowaloby usunac im te skile bo tylko kradna.. fakt okienko kijowa sprawa jak ktos lata takie v1/v2/v3 czy tepanie to namnozy sie tego ;/
dodatkowo poprawa mobow i bosow po pelerynce... a nie stoja obok a zanim wejdzie dmg to zajmuje to chwile xD wizualnie sa a realnie nie mozemy ich jeszcze zbic
- Tyrek, Natalka i Kacperkox lubią to
Napisano wczoraj, 18:31
Uważam, że serwer idzie w bardzo dobrym kierunku. Nic nie dzieję się zbyt szybko. Wróciłem po kilku letniej przerwie i nie muszę poświęcać kilku tygodni żeby zorientować się o co chodzi, bo za dużo się nie zmieniło.
Reasumując nic bym nie zmieniał, ewentualnie ułatwić trochę razadorka, bo sporo czasu mi zajmowało zrobienie mapki (okolice 6h).
Pozdrawiam.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
DEMONICZNA/PRZEDWIECZNA BIŻUTERIA KUPIENapisany przez tenorek , wczoraj, 21:40 |
|
|
||
Biżuteria
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Na sprzedaż PERFEKCYJNA BRANSOLETANapisany przez SigmaBoys , wczoraj, 16:59 Ekwipunek, Nowość |
|
|
||
Ekwipunek
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Kupię Przedwieczne Buty +9Napisany przez Dubel , 25 sty 2025 Nowość, Biżuteria |
|
|
||
Nowość
Kupię →
Ninja →
Kupię przedwiek buty /nasiorNapisany przez Junior240494 , 21 sty 2025 |
|
|
||
Nowość