Napisano 31 styczeń 2025 - 16:50
@admin @Morganax
Możecie ogarnąć te postacie żeby było jak kiedyś że surą woj nawet szaman nadawał się do expa
O ile dobrze pamiętam Nekromancja grał szamanem latał mapy. A teraz tylko jedna postać w tej grze ma sens....
Napisano 01 luty 2025 - 06:25
Tak jak ktoś wyżej napisał jaki jest problem z tym boskim eq? Kopanie rudy jest czymś skomplikowamym albo wymagającym? Zresztą co niby wrzucić za te rude, ulepy z ww warte 0,5b/szt? Czy ulepy z wyższych lvli, których sam nie wydropisz bez boskiego eq?Przebudowanie systemu petsów, rozbudowanie systemu gildii, balans klas pod względem pvp i exp, ułatwienie robienia zbrojki oraz broni pvp, na niektórych itemach od +0 do +9 nie są wymagane żadne ulepy a pomimo tego nadal jest ustawione 30% na ulepszenie. Jeżeli to nie problem myśle, że śmiało można tam ustawić 100%. Handel workami na bryłki, tak jak ktoś wyżej pisał ułatwienie zrobienia niebiańskiego/boskiego eq( chyba, że to ma być przedsmak robienia broni otchłani/minosów), dodanie nowych misji po sekrecie/sparingu, naprawienie bugu dotyczącego stat pod C
Mam nadzieje, że chociaż jedna z tych rzeczy doczeka się zmian.
Użytkownik Kacperkox edytował ten post 01 luty 2025 - 06:26
- xKondzio lubi to
Napisano 01 luty 2025 - 09:16
Po co zmieniać coś co jest doskonałe
Napisano 01 luty 2025 - 15:58
Tak jak ktoś wyżej napisał jaki jest problem z tym boskim eq? Kopanie rudy jest czymś skomplikowamym albo wymagającym? Zresztą co niby wrzucić za te rude, ulepy z ww warte 0,5b/szt? Czy ulepy z wyższych lvli, których sam nie wydropisz bez boskiego eq?
Spójrz z perspektywy kogoś nowego. Z pewnością przychodzi na serwer, żeby kopać rude przez najbliższe 50h, żeby zrobić minimalne eq na ww. Nie chodzi mi o zamienienie rudy na coś innego, lecz zmniejszenie ilości lub zwiększenie % na ulepszenie. Swoją drogą proponuje dodanie craftingu maczugi/błękitnego ostrza do npc.
- NIEP0K0RNY lubi to
Napisano 01 luty 2025 - 16:50
Jeszcze bym dodał większy % na eq piekielne bo z eq mistycznym po 1 posłańcu bić to zajmuje wieki , gracze z 255 lvlem v3 nie latają bo to nie jest opłacalne i takich ulep jak czaszki umarłego to brak a duszę umarłego to w znikomych ilościach są albo zrobić drop po 2 ulepy ze szkatySpójrz z perspektywy kogoś nowego. Z pewnością przychodzi na serwer, żeby kopać rude przez najbliższe 50h, żeby zrobić minimalne eq na ww. Nie chodzi mi o zamienienie rudy na coś innego, lecz zmniejszenie ilości lub zwiększenie % na ulepszenie. Swoją drogą proponuje dodanie craftingu maczugi/błękitnego ostrza do npc.
- matheeoll, NIEP0K0RNY i Śmieszek lubią to
Napisano 01 luty 2025 - 18:57
Robiłem, co w tym dziwnego? Nie tylko ja go tutaj zrobiłem. No zobaczymy jak będzie poprawiony.
Pozdrawiam.
Lepiej zrobić 2-3 dt i wiecej zarobisz niz z calego razadora
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Postać
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Szaman →
Sprzedam SZAMANKĘ z JASIEMNapisany przez SigmaBoys , 07 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Postać
Sprzedam →
Ninja →
Sprzedam NINJA 140 z MAŁGOSIĄNapisany przez SigmaBoys , 07 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
delikatne zmianyNapisany przez Nieprzytomny , 06 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Broń
Kupię →
Ninja →
Kupię Noże Ciule+20 2xNewNapisany przez Dubel , 06 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Broń
Sprzedam →
Ninja →
TOP ŁUK VirtualMT2 +20 59SR KD+8 EXPNapisany przez SigmaBoys , 04 kwi 2025 Nowość |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych