Witam, jestem tu 1szy raz także proszę o wyrozumiałość...
Nudziło mi się podczas kopania, to strollowałem jednego gracza, że niby oddaję konto po bracie, reakcja bezcenna...
xD
Napisano 09 kwiecień 2013 - 15:39
Każdy ma prawo do swoich opinii, jednakże powiedz mi Grounder... Jakim trzeba być tumanem, ażeby nabrać się na hasło złożone z gwiazdek?
Napisano 09 kwiecień 2013 - 16:48
Rzal
[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To. [/color][/font]
Napisano 09 kwiecień 2013 - 17:23
Zabronisz mi ?
TAG.
Napisano 09 kwiecień 2013 - 17:52
To nie było fajne .
tylko twoje tematy są fajne ave ty
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 10 kwiecień 2013 - 10:41
ave klusia zjnusa nópkj
Napisano 10 kwiecień 2013 - 11:27
Mhm..
[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To. [/color][/font]
Napisano 10 kwiecień 2013 - 11:52
A co , moze fajne jest robienie ludzi w balona ze da im się konto/eq? - nie zbyt .
dla mnie jest fajne i co? zabronisz mi? a jeśli tobie sie nie podoba to nie hejtuj tematu bo to nie jest fajne
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 10 kwiecień 2013 - 12:01
ave klusia nópkj
Dzienky
Czo do tematu. Idjota z tego kolesja.
Napisano 10 kwiecień 2013 - 12:06
Dzienky
Czo do tematu. Idjota z tego kolesja.
Hahaham dzięki, a co do całej sytuacji, myślisz, że wybrałem sobie 1szego lepszego typa, bo tak? Nie, spamował na wołaj około godzinę o konto, wiec dostał nauczkę, że jeśli chcesz coś osiągnąć musisz na to ZAPRACOWAĆ najlepiej SAMEMU a nie przejąć "opiekę" nad wynikiem czyjejś pracy.
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Archiwum →
Odwiedz moje konto/ Pyknięty itemNapisany przez rafcio17 , 30 kwi 2015 odwiedz, moje, konto, pyknięty i 1 więcej |
|
![]()
|
||
Rynek serwera VirtualMT2 →
Oferty przedawnione →
Kupię konto ninja około 170 lvNapisany przez MardiZ , 10 sty 2015 kupię, konto, ninja, około |
|
![]()
|
||
Śmietnik →
Śmietnik →
Śmieszne nicki z gierNapisany przez GLORIA , 27 gru 2014 śmieszne, nicki, gier |
|
![]()
|
||
Wasza Twórczość →
Strefa Video →
Filmy z serwera →
VirtualMT2 - informacje (konto-YT)Napisany przez BlackSteel , 03 gru 2014 virtualmt2, informacje, konto |
|
![]()
|
||
Rynek serwera VirtualMT2 →
Oferty przedawnione →
SPRZEDAM GLADA PERF LUB ZA KAPLANA/KUPIE KONTO SZAMA LUB WOJA 254Napisany przez EverForever , 17 lis 2014 sprzedam, glada, perf i 4 więcej |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych