Za ciekawy pomysł nie bedzie trzeba zakladać innych postaci żeby coś kupić sprzedać w innym królestwie

Szept dla wszystkich królestw.
#16 Guest_ღ Tomasz ღ_*
Napisano 30 kwiecień 2013 - 21:46
Napisano 01 maj 2013 - 00:14
Pomysł jak najbardziej ZA , a co do spam botów to można byłoby wprowadzić coś w stylu "Blokady" dla poszczególnych graczy aka. "Spam botów".
#19 Guest_© ßLU3™ © ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ_*
Napisano 01 maj 2013 - 04:28
Obojetne
Napisano 01 maj 2013 - 04:35
A ja jestem za... Kiedyś zwykłem pisać: "pomysłu nie należy rozpatrzać tylko w sposób, jaki został on napisany... trzeba szukać za i przeciw i rozwiązywać wszystkie sprzeciwy oraz pomyśleć, jak można pomysł zweryfikować". Dlatego proponuję, żeby na takim czacie można było pisać powiedzmy co pół minuty. A co do spam botów... Myślę, że administracja wkrótce znajdzie sposób przeciw nim... Spamować można wyłącznie za pomocą KM, a więc być może istnieją jakieś zabezpieczenia przeciw temu... A do tego czasu można sobie z nimi radzić następująco: Zwyczajnie, gdy wyśle spamującą wiadomość, wywalamy okno z pola widoku, tym sposobem, mamy go z głowy.
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 01 maj 2013 - 05:06
Dobra, Malstrom.
Ja jestem na tak, ale...
Jak chcesz sie gdzies teleportowac rlgnac czy cos to te okienka sa znowu na ekranie -.-
Napisano 01 maj 2013 - 05:23
noo to powiem pomysl zaje... bardzo mi sie podoba mam nadzieje ze wejdzie on w gre.
Nick: SirAssassin
Lvl: Rośnie
Królestwo: Shinsoo
Gildia: Szukam
Klasa: Ninja
Narazie na Virtualu nie gram.
Napisano 01 maj 2013 - 06:11
Tak po rlg znowu Ci wyskoczą ale gdzie problem schować te 2 czy 3 koperty ? Ludzie...
- Morganax lubi to
#24 Guest_Loozer_*
Napisano 01 maj 2013 - 06:35
Jestem jak najbardziej za
A ja jestem za... Kiedyś zwykłem pisać: "pomysłu nie należy rozpatrzać tylko w sposób, jaki został on napisany... trzeba szukać za i przeciw i rozwiązywać wszystkie sprzeciwy oraz pomyśleć, jak można pomysł zweryfikować". Dlatego proponuję, żeby na takim czacie można było pisać powiedzmy co pół minuty. A co do spam botów... Myślę, że administracja wkrótce znajdzie sposób przeciw nim... Spamować można wyłącznie za pomocą KM, a więc być może istnieją jakieś zabezpieczenia przeciw temu... A do tego czasu można sobie z nimi radzić następująco: Zwyczajnie, gdy wyśle spamującą wiadomość, wywalamy okno z pola widoku, tym sposobem, mamy go z głowy.
co do zabezpieczeń to są typu Hackshield
Napisano 01 maj 2013 - 07:04
To dlaczego administracja miałaby tego nie wprowadzić
Użytkownik ϻάɭʂƬƦoϻ edytował ten post 01 maj 2013 - 07:04
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 01 maj 2013 - 07:21
Za
Napisano 01 maj 2013 - 08:17
na nie za dużo tego chyba ze by koło nicku gracza nie było napisane"jinno" itd bo za dużo tego
Napisano 01 maj 2013 - 08:20
Na Tak.
“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych