Mama~horror z tego roku.
Musimy porozamwiac o Kevinie ~taka nazwa
Czarnobyl reaktor strachu.
Scream.
Tylke
Słyszałam, że "Mama" ponoć straszny.
Napisano 11 czerwiec 2013 - 17:27
Mama~horror z tego roku.
Musimy porozamwiac o Kevinie ~taka nazwa
Czarnobyl reaktor strachu.
Scream.
Tylke
Słyszałam, że "Mama" ponoć straszny.
Napisano 11 czerwiec 2013 - 17:29
polecam Smakosza
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:09
Wystarczy że bambus majtki przy Tobie zdejmie i gwarantuje Ci że horrorów będziesz miała dość przez najbliższe 8 lat.
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:13
ryzykujesz wydłubaniem oczu
rudzi szczerbaci z małymi pindolkami mają zakaz wstępu na serwer!
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:14
i to wcale nie chodzi o ręce ani lewy palec prawej nogi
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:20
Wystarczy że bambus majtki przy Tobie zdejmie i gwarantuje Ci że horrorów będziesz miała dość przez najbliższe 8 lat.
wierzę na słowo
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:29
"Mama"? Że niby straszne?
.
.
.
.
.
.
.
Nie ._.
SinisterHouse at the end of the street
Nienarodzony:3
Tak słyszałam, nie oglądałam
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:31
Naznaczony
Sinister
Chętnie poczekam na wypowiedzi innych może coś dla siebie też znajdę
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:33
Naznaczony
Sinister
Chętnie poczekam na wypowiedzi innych może coś dla siebie też znajdę
Naznaczony?! Chyba żartujesz, że to jest dobry horror?! ;o
Kompletne dno ;/
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:42
Dno? Według mnie nawet dobry film. Szczerze mówiąc dawno nie oglądałem "horroru" który by mnie przestraszył do tego stopnia żebym się "bał iść odlać".
Naznaczony miał kilka dobrych momentów w których szło się przestraszyć tak samo jak sinister. Ale żeby oglądać horror trzeba sobie stworzyć warunki Noc, najlepiej samemu(ale niekoniecznie fajnie jest z drugą połówką), najlepiej dobre głosniki/kino domowe. I wtedy można oglądać.
PS: Klątwy obie części japońskie też mi się podobały
Użytkownik (end)TiiLii Obojetnie<3 edytował ten post 11 czerwiec 2013 - 18:43
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:48
"Mama" , "Demony" , "Egzorcyzmy Emily Rose", "Nieznajomi" , "Omen" , "Duch" ,"Sierociniec"
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:54
straszny film 5 xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:55
Bambus vs Pisar
[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To. [/color][/font]
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:58
Dno? Według mnie nawet dobry film. Szczerze mówiąc dawno nie oglądałem "horroru" który by mnie przestraszył do tego stopnia żebym się "bał iść odlać".
Naznaczony miał kilka dobrych momentów w których szło się przestraszyć tak samo jak sinister. Ale żeby oglądać horror trzeba sobie stworzyć warunki
Noc, najlepiej samemu(ale niekoniecznie fajnie jest z drugą połówką), najlepiej dobre głosniki/kino domowe. I wtedy można oglądać.
PS: Klątwy obie części japońskie też mi się podobały
Bartek bo Ciebie nie da sie przestraszyć jesteś taki mega odważny
co do tematu to mogę polecić "Kronikę opętania" , i "Naznaczony" ale to juz ktoś polecał ;> i "Martyrs"
Użytkownik ღ Kenshi ღ edytował ten post 11 czerwiec 2013 - 19:04
[color=#40e0d0;]ღ[/color][color=#800080;][font="'comic sans ms', cursive;"]Kenshi [/color][/font][color=#40e0d0;]ღ[/color]
[color=#ff8c00;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font][color=#0000cd;][font="'comic sans ms', cursive;"] Obojętnie[/color][/font][color=#ffa500;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color][/font]
[color=#ff0000;]♥ ღ [/color][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]♥[/color] Ten Najlepszy[/font] ♥ [color=#ff0000;]ღ[/color] [color=#ff0000;]♥[/color]
Napisano 11 czerwiec 2013 - 18:59
Haha xd
[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To. [/color][/font]
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych