VirtualMT2
#16 Guest_♥Densze♥_*
Napisano 10 sierpień 2013 - 05:09
Napisano 10 sierpień 2013 - 05:55
Jeśli to ma pomóc ,to czemu nie ;d
Za
#19 Guest_נαтυρяα¢υנє™ √iק_*
Napisano 10 sierpień 2013 - 06:10
Za.
Napisano 10 sierpień 2013 - 06:59
Na NIE.
Jestem na TAK tylko za pomysłem Majestatycznego.
Redukowanie cen nie podoba mi się. Bez przesady, że np. tania szczota będzie stała 25kk, a bransa indianska 250kk ...
Napisano 10 sierpień 2013 - 07:08
Na NIE.
Ceny ulepek maja isc w dol? Nie, to ceny ogolne maja pojsc w dol. Zaginiona ma kosztowac jak kosztowala wszystko ma kosztowac jak kosztowalo tylko jest 1 rzecz coby moznabylo poprawic. Mowie o riperze... i przywroccie perly do sklepu bo wlasnie przez te perly ceny poszly w gore perly zniknely na 2 dzien byl spam " kupie perly , kupie perly" a w m1 ch1 jinno perly czerwona 1b nieb 250kk biala 100kk to chyba jakies zarty... i przez to wlasnie przez perly i ripera ceny poszly w gore ... riper 10-60b perly spowrotem do sklepu medale spowrotem po 45-55b bo teraz sobie rzycza za medale portalu 65 b o.O kolejna paranoja...
Napisano 10 sierpień 2013 - 07:09
Na nie tak jak Ci "panowie" nade mną
Napisano 10 sierpień 2013 - 07:26
Odpowiedzi nie których użytkowników są żenujące i poruszane przy każdej okazji ...
Neo Kids " Chcemy Riperaaa !" "Chcemy Perły w Sklepach" ... Już niebawem zobaczymy "Chcę NPC z bryłkami za Free"
Ceny poszły w górę ponieważ serwer się rozwija jak i gracze na nim... Kiedyś rzadko kto miał te 2.5kb na lodowego Peta, ludzie się bogacą to i rywalizują o ceny przedmiotów. Kolejnym przykładem takich item'ow jest boska tarcza pvp, jej ulepszenie jest totalną paranoją a jak wiemy dzieci Item Shop'u coraz mniej i powstaje nam kolejna rywalizacja.
Powstały zbr na 240 itp ... Aby ją zrobić trzeba mieć zbr na 220 .. krew itp , Zbr są również drogie z powodu kd +8 , które łatwo jest zdobyć w nie których eventach, lecz nie wszyscy wytężyli umysł aby na to wpaść...
Po co płakać trzeba żyć
Trzeba zauważyć, że nie poszły w górę jeden czy dwa przedmioty, lecz wszystko ... Co z tego wnika mamy też łatwiej do zarobienia.
Przytoczę jeden przykład... Kilka miech temu kupiłem boską tarcze pvp za 3-4 itemy boskie ( boski item = 1.2kb )
Teraz boski item chodzi koło 2 - 2.2 kb , 3-4 takie itemy to macie już 8kb tyle ile ludzie wołają za taką tarczę.
- KaMyK0S, Rosierek, SzokuSss i 1 inna osoba lubią to
Napisano 10 sierpień 2013 - 07:27
Nie.
Zmniejszyć drop bryłek z ripera do max 50 i jak panowie wyżej.
Napisano 10 sierpień 2013 - 07:29
NIE
Ta propozycja jest bez sensu....
Napisano 10 sierpień 2013 - 07:52
Odpowiedzi nie których użytkowników są żenujące i poruszane przy każdej okazji ...
Neo Kids " Chcemy Riperaaa !" "Chcemy Perły w Sklepach" ... Już niebawem zobaczymy "Chcę NPC z bryłkami za Free"
Ceny poszły w górę ponieważ serwer się rozwija jak i gracze na nim... Kiedyś rzadko kto miał te 2.5kb na lodowego Peta, ludzie się bogacą to i rywalizują o ceny przedmiotów. Kolejnym przykładem takich item'ow jest boska tarcza pvp, jej ulepszenie jest totalną paranoją a jak wiemy dzieci Item Shop'u coraz mniej
i powstaje nam kolejna rywalizacja.
Powstały zbr na 240 itp ... Aby ją zrobić trzeba mieć zbr na 220 .. krew itp , Zbr są również drogie z powodu kd +8 , które łatwo jest zdobyć w nie których eventach, lecz nie wszyscy wytężyli umysł aby na to wpaść...
Po co płakać trzeba żyć
Trzeba zauważyć, że nie poszły w górę jeden czy dwa przedmioty, lecz wszystko ... Co z tego wnika mamy też łatwiej do zarobienia.
Przytoczę jeden przykład... Kilka miech temu kupiłem boską tarcze pvp za 3-4 itemy boskie ( boski item = 1.2kb )
Teraz boski item chodzi koło 2 - 2.2 kb , 3-4 takie itemy to macie już 8kb tyle ile ludzie wołają za taką tarczę.
jeden normalny popieram to ;> i oczywiscie na nie;]
[color=#00ffff;]Nick : Merion[/color]
[color=#0000ff;]Klasa Sura [/color]
[color=#ee82ee;]Lvl :254[/color]
[color=#00ff00;]Krolestwo:shinsoo[/color]
[color=#ffd700;]Gildia :...[/color]
[color=#ff0000;]Rodzina : ....[/color]
/p><<<
Napisano 10 sierpień 2013 - 07:59
ZA!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych