New mod :P
Napisano 02 grudzień 2013 - 17:48

Napisano 02 grudzień 2013 - 18:04
nie lubię podlizywania się
- zineq lubi to
Napisano 02 grudzień 2013 - 18:29
Abbadon jest bardzo dobrym moderatorem nic dodac nic ując pozatym ma swoje lewe dłonie pomocników ....
ZjaraanyArab
Imigintary czy jakos tak
Tomasz ...
Zajmują się działami za niego i pomagają mu dają ostrzezenia itd mogłem o kims zapomniec to sry
Jola nie podlizuj sie
Nick : ღ xASTAROTHx ღ
Królestwo : ღ Chunjo ღ
Gildia : ღ Vixa ღ
Lvl : ღ 255 ღ
Napisano 02 grudzień 2013 - 19:01
Wy to macie problemy pajace... Dzony o Tobie nie mowie akurat ale co masz do Arka ? Chłopie... Po cholere nowego moda ? Abaddon jest GIT... (nie wspomne tych rang) ale o tym gadał nie bede... trudno stalo sie... Jak wam nie pasuje Abaddon to wypier.... na inny serwer albo won z forum a nie ryczycie na forum ze wam Abaddon nie pasuje... szkoda mi slow na was naprawde.. Abaddon - BYŁ JEST I BĘDZIE ... To samo z levym kiedys bylo ze chcieliscie zmienic jak pamietam (pare tam osob) i tez cos pisalem na ten temat...
Nie pasuje Ci moderator?
To po co wchodzisz na forum
Nie pasuje Ci?
Nie graj tutajnikt cie tu nie trzyma
(dzony o Tobie akurat nie mowie^^ Ciebie dobrze znam więc bez spiny.. chodzi mi o tych stałych zaczepnikow)
Mi też usunal konto ale jakos nie przezywam tego... Uspokoj sie dzony i nie rob takich tematow bo to i tak Ci nic nie da
Kto sie ze mną zgadza niech cisnie lajka (albo cos napisze) ^^
Pozdrawiam... SlodkiMisiek
Popieram Miska w 100% zostawić Abaddona jest spoko, może nie lubią go wszyscy bo nie muszą ale niech zostanie, wszystko Misiek ujął w kilku zdaniach ; )
Napisano 02 grudzień 2013 - 19:02
No i co ze chcialem ?
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 02 grudzień 2013 - 19:06
ale levy nie wróci ;/ większość przez przyzwyczajenie tak teraz mówi. Dajmy jeszcze trochę czasu nowym, niech się dotrą
Pomogłem? Daj like'a
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych