proponowal bym zwiekszenie dmg skili helera beema i bodego np o 30%
badz zmniejszenie pozostalych np o 30%
tak by mniej wiecej skile byly na rowni
jest to mozliwe?
Napisano 11 grudzień 2013 - 04:21
proponowal bym zwiekszenie dmg skili helera beema i bodego np o 30%
badz zmniejszenie pozostalych np o 30%
tak by mniej wiecej skile byly na rowni
jest to mozliwe?
[font="georgia, serif;"]NIE TRZEBA RANKU BY MIEC OGARNIĘTĄ EKIPE[/font]
[font="georgia, serif;"]NIE TRZEBA RANKU BY MIEC Z TEGO POZYTEK[/font]
[font="georgia, serif;"]NIE TRZEBA RANKU BY SIE NA WOJNACH DOBRZE BAWIC[/font]
[font="georgia, serif;"]LECZ GDY DAJE CI ROZRYWKE TY TEZ KUR ..A DAJ MI [/font]
Napisano 11 grudzień 2013 - 12:17
na helerem i BM sie zastanowie a co do body to i tak wszystkie 3 skile mozna zbugowac i bic z nich 2x wiecej
czyli mamy to rozumieć ze ma każdy bugować 3 skile u woja żeby bić 2x więcej skoro znasz tego buga to jako GM powinieneś pomyśleć by z reszta administracji go usunąć a nie podpuszczać graczy za tym żeby tego buga wykorzystali i nie powinieneś mieć GM skoro do takich rzeczy podpuszczasz graczy serwera na którym masz GM i pomyślałbym nad twoja ilością błędów w odpowiedzi
a co do pomysłu jestem ZA
Napisano 11 grudzień 2013 - 13:00
na nie
Napisano 11 grudzień 2013 - 13:16
Obojętnie.
Napisano 11 grudzień 2013 - 14:01
Na nie chociaż Heala to bym jednak zmienił
Napisano 11 grudzień 2013 - 14:12
Hitlerowi można zmienić ;o bo kogz musi być a be em to nwm ;c na tag
Napisano 11 grudzień 2013 - 14:36
czyli mamy to rozumieć ze ma każdy bugować 3 skile u woja żeby bić 2x więcej skoro znasz tego buga to jako GM powinieneś pomyśleć by z reszta administracji go usunąć a nie podpuszczać graczy za tym żeby tego buga wykorzystali i nie powinieneś mieć GM skoro do takich rzeczy podpuszczasz graczy serwera na którym masz GM i pomyślałbym nad twoja ilością błędów w odpowiedzi
Ów bugu w 99,9% nie da się usunać ale jest także 0.01% że się myle.
Napisano 11 grudzień 2013 - 15:37
Dokładnie jak Majestatyczny napisał, ten bug występuje odkąd pamiętam, i już próbowano się go pozbyć ze skutkiem takim jaki tutaj widzisz
Edit:
Tak samo jak z niektórymi skilami z załączonym petsem, też próbowali ale nie da się tego niestety wyeliminować
Użytkownik Uszaty edytował ten post 11 grudzień 2013 - 15:38
Koniec gry 26 listopada 2014
Napisano 11 grudzień 2013 - 15:47
wszystko się da
a co do tematu to healera i bm można byłoby ulepszyć
Napisano 11 grudzień 2013 - 16:37
Obojetnie
Napisano 11 grudzień 2013 - 16:45
Obojętnie.
[color=#008000;][font="'comic sans ms', cursive;"]"Myślą, że są lepsi,[color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"] [/color][/color]nie są[/font][/font][color=#008000;][font="'comic sans ms', cursive;"]! Nie czuj się gorszy[/color][/font]
[color=#008000;][font="'comic sans ms', cursive;"]Kto im dał prawo, żeby móc nas osądzić?[/color][/font]
[color=#008000;][font="'comic sans ms', cursive;"]Dosyć! Spójrz mi w oczy, wiesz przecież[/color][/font]
[color=#008000;][font="'comic sans ms', cursive;"]Nikt mi tego nie dał, nikt mi tego nie zabierze ! "[/color][/font]
[color=#008000;][font="'comic sans ms', cursive;"] [/color][/font][color=#ff0000;][font="'comic sans ms', cursive;"]Młody M [/color][/font]
Napisano 11 grudzień 2013 - 17:51
Jestem na nie, gdyz niskie lvle jak grają healerem to zmieniaja na smoka ze wzgledu na buffy, zeby dawac rade na grotach, a tylko wysokie lvle robia healery tylko na smoki z tego co zauwazylem .
Co do BMa rowniez na nie, bo mu zwiekszenie dmg skilli nie pomoze, poprzez abs na magie
Napisano 12 grudzień 2013 - 08:30
2x nie
Napisano 12 grudzień 2013 - 10:40
nie
Pomogłem? Daj like'a
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych